De monteur komt langs, dit kun jij vantevoren doen

Net als jij, willen wij dat de monteur het werk in 1 keer voor je kan doen. Daarom hebben we hieronder beschreven wat jij hiervoor kunt doen. De monteur heeft je klantnummer, iTV-pincode of je orderbevestiging nodig. Zorg ervoor dat je daarom je klantgegevens bij de hand hebt.

Hoe gaat de monteur in deze tijden te werk?

De monteur controleert telefonisch of er geen zieke mensen zijn bij jou thuis. Dit doen we volgens de richtlijnen van het RIVM. Ook neemt de monteur het veiligheidsprotocol met je door. De monteur onderzoekt altijd eerst of het probleem op afstand op te lossen is. Als de verbinding dan lijkt te werken, belt de monteur je om dit te controleren. Is een bezoek bij jou thuis wel nodig? Dan probeert de monteur zo min mogelijk bij je in de buurt te zijn. Ook in dit geval bespreekt de monteur vooraf een paar voorzorgsmaatregelen met je.

Wie is er thuis?

De monteur kan alleen aan het werk als er iemand thuis is.
Die persoon moet ook beslissingen kunnen nemen over:
• De plaatsing van kabels en apparaten.
• Extra kosten voor extra werk of apparaten.

Tijd

Zorg dat je genoeg tijd hebt. Het tijdvak, bijvoorbeeld tussen 10 en 12, in de e-mail die je van ons ontvangen hebt, geeft een tijdvak van de starttijd aan. De monteur belt dan tussen 10 en 12 aan. Hou alsjeblieft ongeveer 1,5 uur vrij na die laatste tijd, zodat de monteur alles af kan maken en jullie geen haast hebben.

Werkplek

Maak de werkplek van de monteur vrij, zodat hij (of zij) niets hoeft te verplaatsen. Dat is de plek waar het internet je huis binnenkomt, vaak de meterkast, maar ook bij de tv.
Naast de aansluiting is een stopcontact nodig.
De monteur kan er soms 1 bijmaken. Dit hangt af van veiligheidsvoorwaarden.

Wat doet de monteur altijd & wat is extra werk?

Fijn om te weten wat je kunt verwachten. Dit is wat onze monteur altijd doet:

  • Internet aansluiten en een wifiverbetering in je hele huis.
  • De installatie van 1 tv-ontvanger, 1 pc of tablet en 1 vaste telefoon.
  • Een storing oplossen die KPN veroorzaakt.
  • Bij installatie: kabels wegwerken op een veilige manier én zoveel mogelijk uit het zicht.

In overleg werkt onze monteur kabels extra netjes weg. Dit kost € 17,50 per kwartier en betaal je via je eerstvolgende factuur. Heb je vragen over eventuele materiaalkosten? Die kun je vinden onderaan deze pagina.

De monteur werkt geen kabels weg in de muur of vloer. Hiervoor heb je een klusjesman nodig. Nu weet je wat je kunt verwachten van het monteursbezoek.

Kan je onverwacht niet?

Bel ons dan zo snel mogelijk op het telefoonnummer in de afspraak- of orderbevestiging. Ben je niet thuis als onze monteur langskomt? Dan betaal je voorrijkosten.