Direct zorgeloos aan de slag

Installatie door de KPN monteur

Bent u een nieuwe klant of gaat u verhuizen? Dan kunt u gebruik maken van de KPN monteur. De monteur zorgt ervoor dat je verbindingen werken en sluit maximaal 1 computer, laptop of tablet, 2 televisies en 1 telefoontoestel voor je aan. Uiteraard legt hij uit hoe je de nieuwe KPN-producten kunt gebruiken. Daarnaast voert de monteur een WiFi-check uit door het hele huis om te kijken hoe het bereik is. Zo weet je zeker of je overal in huis optimaal kan genieten van WiFi.

Indien noodzakelijk kan de monteur in overleg een Wi-Fi-Versterker plaatsen om te zorgen dat je overal in huis optimaal WiFi bereik hebt. De kosten hiervoor zijn € 49.- per WiFi-Versterker en € 12,50 per kwartier zorgt de monteur dat alles netjes wordt aangesloten.

Heb je als klant nog andere verzoeken aan onze monteur zoals extra kabels leggen en wegwerken of als je extra apparatuur aan wilt sluiten? Dit is geen probleem. Deze kosten worden gerekend als meerwerk en verrekend op je eerste factuur. De monteur is gemiddeld 2 tot 3 uur bezig met de aansluiting. Hij is beschikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 18:00 uur. Op het moment van je afspraak moet er iemand aanwezig zijn die ouder is dan 18 jaar en gerechtigd is om te tekenen voor ontvangst.

Nieuwe klanten kunnen zodra het installatiepakket is ontvangen, eenvoudig online een afspraak maken met de installatiemonteur. Houd je klantnummer bij de hand die je in de orderbevestiging hebt gekregen. Je kunt ook een afspraak maken (en annuleren) met de monteur via onze klantenservice via 0800-0402 (24/7 gratis bereikbaar).

Tarievenoverzicht & installatie

Tarieven bij meerwerk Prijs
Arbeidsloon per kwartier € 12,50
Klein materiaal bij meerwerk Prijs
Data/telefonie kabel (per 5 meter) € 4,-
Aansluitdoos voor telefonie en internet € 6,-
TV-kijken en internetten Prijs
Interactieve TV afstandsbediening € 20,-
HDMI kabel (1,8 meter) € 8,50
KPN Draadloze Verbindingsset voor 1 tv / pc € 80,-
KPN Draadloze Verbindingsset voor 2 tv's / pc € 115,-
WiFi Versterker € 49,-
Ethernet Switch € 25,-
Wandcontactdoos 230v € 25,-
Tafelcontactdoos € 5,-

De Installatiemonteur voert altijd een WiFi-check uit bij installatie. Daarnaast sluit hij verschillende apparaten voor je aan. Kijk bij je product welke apparaten op jouw situatie van toepassing zijn.

Alles-in-1 Instap

 • 1 computer, laptop of tablet
 • 1 tv-ontvanger
 • 1 vast telefoontoestel

Alles-in-1 Standaard

 • 1 computer, laptop of tablet
 • 2 tv-ontvangers
 • 1 vast telefoontoestel

Alles-in-1 Premium

 • 1 computer, laptop of tablet
 • 2 tv-ontvangers
 • 1 vast telefoontoestel

Internet Pakket

 • 1 computer, laptop of tablet
 • 1 vast telefoontoestel

Hoe sluit ik mijn installatiepakket aan?

Zelf je installatiepakket aansluiten is heel eenvoudig! Binnen 20 minuten kan je genieten van TV, Internet en Bellen van KPN. Als je zelf aan wilt sluiten is de video een handig hulpmiddel. Kijk welke aansluiting je thuis hebt en bekijk die video voor je begint.