De Installatiemonteur komt bij je langs

Ben je een nieuwe klant, ga je verhuizen of ga je een glasvezelaansluiting gebruiken? We controleren dan altijd eerst of je op jouw adres zelf kunt aansluiten. Kan dit niet? Dan sturen we een monteur. Wil je niet zelf installeren? Dan kan je er ook voor kiezen om voor € 75,00 een monteur te bestellen.

Kies je situatie

Een monteur is nodig

KPN laat je weten dat een monteur noodzakelijk is. Dat komt voor als de aansluiting nog niet klaar is, of als er nog onderdelen gemonteerd of afgewerkt moeten worden. Een monteur helpt je dan met de installatie van het modem, de wifi, 1 tv, 1 pc en 1 telefoon. Wij sturen je een bericht dat je een monteursafspraak kan inplannen of wijzigen.

Ik kies voor een monteur

Je kunt ook zelf een monteur bestellen. De eenmalige kosten hiervoor zijn € 75,00. Een monteur helpt je dan met de installatie van het modem, de wifi, 1 tv, 1 pc en 1 telefoon. De kosten betaal je via je eerstvolgende KPN factuur. Een afspraak kan je maken via Volg je bestelling.

Meerwerk

Wil je dat de monteur meer apparaten aansluit dan 1 tv, 1 pc of 1 telefoon? Koop je apparatuur van de monteur? Of heb je meer dan 15 meter kabels nodig? Voor langere kabels, extra apparatuur of een hogere afwerking betaal je extra.

Wat is KPN installatiegarantie?

Met KPN Installatiegarantie sluit je zelf je internet en tv aan. De KPN Thuis app wijst je de weg. En lukt het niet? Dan helpen onze experts je graag verder. Zo sluit je je internet en tv aan op het moment dat het jou het beste uitkomt. En als je extra hulp nodig hebt, dan komt er een monteur bij je langs.