De Installatiemonteur komt bij je langs

Kies jouw situatie en maak een afspraak

Zelf installeren

Nieuwe klant zelf installeren

Heb je een nieuw Internet en TV of Internet abonnement besteld en wil je zelf de installatie doen? Je kunt als het niet lukt alijd nog eenvoudig een Installatiemonteur bestellen!

Zelf installeren


Nieuwe klant met monteur

Heb je een nieuw Internet en TV of Internet abonnement besteld en wil je dat een monteur de installatie doet? Maak dan online een afspraak of verzet deze via jouw bestelstatuspagina.

Naar bestelstatus


Verhuizende klant

KPN ontzorgt je met de verhuizing. Wil je dat een monteur je pakket installeert in je nieuwe huis? Maak dan online een afspraak of verzet deze via jouw verhuisstatuspagina.

Naar verhuisstatus


Wat installeert de KPN installatiemonteur?

Ben je een nieuwe klant of ga je verhuizen? Dan kun je gebruik maken van de KPN monteur. De monteur zorgt ervoor dat je verbindingen werken en sluit maximaal 1 computer, laptop of tablet, 2 televisies en 2 telefoontoestellen voor je aan. Uiteraard legt hij uit hoe je de nieuwe KPN-producten kunt gebruiken. Daarnaast voert de monteur een wifi-check uit door het hele huis om te kijken hoe het bereik is. Zo weet je zeker of je overal in huis optimaal kan genieten van wifi.

Indien noodzakelijk kan de monteur in overleg een Wifi-Versterker plaatsen om te zorgen dat je overal in huis optimaal wifi bereik hebt. De kosten hiervoor zijn € 49.- per Wifi-Versterker en € 12,50 per kwartier zorgt de monteur dat alles netjes wordt aangesloten.

Extra apparatuur aansluiten
En wil je dat de monteur bijvoorbeeld extra kabels legt, deze wegwerkt of extra apparatuur als een Draadloze Verbindingsset voor draadloos tv-kijken aansluit? Geen probleem. Deze kosten worden gerekend als meerwerk en verrekend op je eerste factuur. De monteur is gemiddeld 2 tot 3 uur bezig met de aansluiting. Hij is beschikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 18:00 uur. Op het moment van je afspraak moet er iemand aanwezig zijn die ouder is dan 18 jaar en gerechtigd is om te tekenen voor ontvangst.

Tarievenoverzicht & installatieTarieven bij meerwerk Prijs
Arbeidsloon per kwartier € 12,50
Klein materiaal bij meerwerk Prijs
Data/telefonie kabel (per 5 meter) € 4,-
Aansluitdoos voor telefonie en internet Basis € 6,-
Aansluitdoos voor telefonie en internet Luxe € 15,-
TV-kijken en internetten Prijs
Interactieve TV afstandsbediening € 20,-
HDMI kabel (1,8 meter) € 8,50
KPN Draadloze Verbindingsset voor 1 tv / pc € 80,-
KPN Draadloze Verbindingsset voor 2 tv's / pc € 115,-
Wifi Versterker € 49,-
Ethernet Switch € 25,-
Wandcontactdoos 230v € 25,-
Tafelcontactdoos € 5,-De Installatiemonteur voert altijd een wifi-check uit bij installatie. Daarnaast sluit hij verschillende apparaten voor je aan. Kijk bij je product welke apparaten op jouw situatie van toepassing zijn.

Internet en TV Basis

 • 1 computer, laptop of tablet
 • 1 tv-ontvanger
 • 2 vaste telefoontoestellen

Internet en TV

 • 1 computer, laptop of tablet
 • 2 tv-ontvangers
 • 2 vaste telefoontoestellen

Internet en TV 4K

 • 1 computer, laptop of tablet
 • 2 (4K) tv-ontvangers
 • 2 vaste telefoontoestellen

Internet Pakket

 • 1 computer, laptop of tablet
 • 2 vaste telefoontoestellen