Glasvezel Internet in Amsterdam

De gemeente Amsterdam krijgt 't: supersnel en superstabiel glasvezel internet. Met download- en uploadsnelheden tot 1 gigabit per seconde. Dat is eindeloos gamen, met een serie op de bank liggen of haarscherp vergaderen zonder haperingen.

In sommige wijken in Amsterdam is glasvezel al beschikbaar. Dit zijn delen van Amsterdam Oost en Amsterdam Nieuw-West. In Amsterdam Buitenveldert, Noord en Zuid zijn we begonnen met de aanleg van glasvezel. Andere stadsdelen en wijken volgen. Wil je op de hoogte blijven wanneer jouw woning glasvezel krijgt? Schrijf je dan in voor de glasvezelwekker.

Ga razendsnel op je doel af:

KPN Glasvezel Internet

Heel Amsterdam krijgt 't: glasvezel internet. Voor thuis óf op de zaak. Blijf op de hoogte van de planning en aansluiting van jouw adres.

Wanneer ligt glasvezel in Amsterdam?

Benieuwd of jij glasvezel in huis hebt? Check direct of je bent aangesloten op het glasvezelnetwerk van Nederland. Ben je ondernemer? Bekijk de mogelijkheden voor zakelijk glasvezel in Amsterdam.

Check je postcode
En bekijk direct wat wij op jouw adres leveren


Tot 1 Gbit up- en downloaden
Superstabiele verbinding
Een internetlijn naar ieder huis

Zo wordt glasvezel aangelegd

Hoera, je krijgt glasvezel

Je krijgt een brief waarin staat dat glasvezel wordt aangelegd in jouw buurt. Is jouw buurt nog niet aan de beurt? Blijf dan op de hoogte van de planning in jouw wijk via de glasvezelwekker.

Toestemming geven

Geef toestemming om jouw woning aan te laten sluiten op het glasvezelnetwerk van Nederland. Dit doe je bij de partij die glasvezel aanlegt. Vaak zijn dit KPN Netwerk of Glaspoort.

Glasvezel aanleggen

De glasvezelkabels worden met behulp van graafmachines in de grond gelegd.

Abonnement bestellen

Je kunt tijdens de aanleg alvast een KPN internet en tv abonnement vooruit bestellen. Ben je al klant van KPN? Dan wordt jouw abonnement gratis omgezet naar een KPN Glasvezel abonnement.

Huisaansluiting

Als het glasvezelnetwerk is aangelegd, dan komt er een monteur bij je thuis om jouw woning van een glasvezel aansluiting te voorzien.

Installatie

Na de aansluiting in je huis is glasvezel klaar voor gebruik. Er komt een monteur langs om jouw glasvezelverbinding te activeren.

Meer weten over glasvezel internet Amsterdam?

Blijf op de hoogte met de glasvezelwekker

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom glasvezel voor thuis of zakelijk glasvezel in jouw straat in Amsterdam. Laat je gegevens achter en krijg een melding als er nieuws is.

Chat met een expert

Gebruik de chat voor meer informatie over abonnementen, internetsnelheden of de status en planning voor jouw straat.

Bezoek een KPN winkel

Vragen over de mogelijkheden of het bestellen van glasvezel? En heb je graag persoonlijk contact? Bezoek een KPN winkel in jouw buurt.

Live (video)gesprek

Vragen over glasvezel in Amsterdam? Stel ze aan een adviseur in een live (video)gesprek op afstand. Helemaal gratis en vrijblijvend.

Glasvezel internet Amsterdam van KPN

Snelheden tot 1 Gbps

Bij glasvezel van KPN gaat uploaden en downloaden even snel. Tot maar liefst 1 Gigabit per seconde.

Stabiel en betrouwbaar

Of je nu Netflix streamt of een bestand uploadt: met glasvezel voor thuis of zakelijk glasvezel is je verbinding gegarandeerd stabiel.

Korting bij combineren

Overstappen naar KPN glasvezel is makkelijk en kost niets extra's. Je krijgt zelfs korting als je glasvezel met andere diensten combineert.

Meer lezen over glasvezel

Helft Nederlanders werkt beter met glasvezel

Ruim de helft van de Nederlanders met glasvezel zit liever een dag zonder koffie dan zonder glasvezel.

3 miljoenste aansluiting glasvezel een feit

Op 21 juni 2021 werd de mijlpaal bereikt. En meer mijlpalen volgen de komende tijd.

Op weg naar zero waste bij glasvezelaanleg

Wat gebeurt er eigenlijk met de afvalmaterialen die overblijven na het aanleggen van glasvezel?