Glasvezel via Glasvezel Zuidenveld of KPN?

Ben je op zoek naar een internetabonnement? Grote kans dat KPN een abonnement voor je heeft. Soms bieden we glasvezel internet aan en soms gaat de internetverbinding via het betrouwbare telefoonnetwerk van KPN.

KPN en Zuidenveld Glasvezel

Stichting Glasvezel Zuidenveld legt glasvezel in Coevorden en omgeving. Misschien heb je bericht gehad over de aanleg van glasvezel internet door Glasvezel Zuidenveld. KPN werkt niet samen met Glasvezel Zuidenveld. Lees verder om te zien wat je opties zijn voor Glasvezel Zuidenveld.

Doe de glasvezelcheck

Woon je buitenaf of in de stad? Je adres bepaalt of glasvezel op jouw adres beschikbaar is. Vul hieronder jouw adresgegevens in en krijg direct antwoord op je vraag. De glasvezelcheck werkt met je postcode en huisnummer.

Check je postcode
En bekijk direct wat wij op jouw adres leveren

Stichting Glasvezel Zuidenveld planning

Glasvezel Zuidenveld stand van zaken

Glasvezel Zuidenveld is al even bezig met de aanleg van het glasvezelnetwerk. De volgende gebieden zijn al voorzien van glasvezel: Gees, Geesbrug, Zwinderen, Oosterhesselen, het buitengebied van Wachtum, Dalerpeel, Steenwijksmoer en delen van Coevorden en Dalen.

Hier legt Glasvezel Zuidenveld nu glasvezel aan

Op dit moment is Zuidenveld Glasvezel bezig met de aanleg in Dalen, Dalerveen, Stieltjeskanaal, Vlieghuis, Padhuis, Wachtum, Holsloot, Sleen, Benneveld, Erm, Diphoorn, Oosterhesselen, Schoonoord, Noord-Sleen, t Haantje, De Koel, Wezuperbrug en Kibbelveen.

Deze gebieden staan op de planning

Binnenkort start Glasvezel Zuidenveld met de aanleg van glasvezel in Aalden, Meppen, Wezup en Zweeloo.

Glasvezel Zuidenveld in jouw straat? Dit zijn je opties

2Ik heb nog geen internet van KPN

KPN levert nu niet over het netwerk van Glasvezel Zuidenveld. Toch kun je klant bij ons worden. We leveren ons internet dan via ons betrouwbare, normale netwerk waarop bijna elk huishouden in Nederland is aangesloten. Doe de postcodecheck en ontdek het aanbod op jouw adres.

Ik heb al internet van KPN, wat nu?

Je hoeft niets te doen. Je bent niet verplicht om in zee te gaan met Glasvezel Zuidenveld. Soms kost dit jou namelijk geld. Wil je jouw KPN abonnement bekijken of wijzigen? Dan kan dat in MijnKPN.

Glasvezel in Drenthe: glasvezel Zuidenveld in Coevorden en omgevingGlasvezel plaatsen in Nederland

Glasvezel Zuidenveld legt glasvezel in Coevorden. Woon je niet in Coevorden en ben je benieuwd naar de status van glasvezel in jouw woonplaats? Bekijk dan ons overzicht met plaatsen en lees meer over de glasvezelplanning in verschillende plaatsen. Staat jouw gemeente er niet tussen? Vul dan je postcode bovenaan deze pagina in. Dan krijg je meer informatie over glasvezel op jouw adres.

Glasvezel in Drenthe

Glasvezel Zuidenveld is niet de enige die glasvezel aanlegt in Drenthe. Wil je meer lezen over glasvezel en de planning in Drenthe?

Daarom zit je goed bij KPNAlles in één pakket met KPN Hussel

Omdat we niet iedereen in één bundel kunnen vangen, is er KPN Hussel. Hiermee stel je zelf jouw ideale combinatie van Internet, Mobiel, TV of Entertainment samen en pas je dit op elk moment weer makkelijk aan. Kies je voor Internet én Mobiel? Dan krijg je nu € 5,00 korting op een entertainmentoptie.

Al klant en over op glasvezel?

Dat kan gratis en zonder gedoe. Je kunt op de onderstaande pagina gemakkelijk overstappen van koper naar glasvezel. Bekijk de mogelijkheden direct.

Veelgestelde vragen over Glasvezel Internet

De kosten voor Glasvezel Zuidenveld en de aanleg van het glasvezel zijn meestal voor jouw rekening. Je bent dus niet verplicht om met Glasvezel Zuidenveld in zee te gaan.

Als KPNNetwerkNL glasvezel aanlegt, als onderdeel van een grote project, dan is de aanleg voor jou kosteloos.

KPN streeft ernaar om iedere week duizenden nieuwe adressen aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Controleer met de postcodecheck bovenaan deze pagina op welke termijn je glasvezel op jouw adres kunt verwachten.

Wil je de abonnementen en de prijzen van KPN vergelijken met andere aanbieders? Dan kun je terecht op onze Glasvezel Vergelijken pagina.

Of wil je andere lokale glasvezelaanbieders bekijken? Lees dan meer over GetNet, Delta Fiber, KT Waalre of Glasvezel Buitenaf.

Andere vraag over Glasvezel Internet?

Heb je een andere vraag over glasvezel? Wil je weten wat het precies is, hoe het werkt en hoeveel sneller glasvezel is dan een koperen verbinding? Bekijk dan onze glasvezelpagina.

Lees meer over Glasvezel Internet

Op zoek naar iets anders?

Glasvezel abonnement vergelijken

Benieuwd naar de (prijs)voordelen van Glasvezel Internet van KPN en andere internetaanbieders?

Glasvezelcheck

Benieuwd of je glasvezel hebt? Doe dan de glasvezelcheck en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn.

Lokale glasvezelaanbieders

Wil je Glasvezel Zuidenveld vergelijken met andere lokale glasvezelaanbieders? Lees dan meer over aanbieders waar KPN wel mee samenwerkt.