Lamb Weston / Meijer maakt stap in digitalisering van fabriek

Het krachtige en schaalbare SAP HANA platform van KPN geeft Lamb Weston / Meijer de slagkracht om versneld te innoveren, met de klant voorop.

Het merk LambWeston® staat voor diepgevroren en gedroogde aardappelproducten van hoge kwaliteit. Lamb Weston / Meijer en de Amerikaanse Lamb Weston werken hier nauw samen. We willen snel en gericht op de wensen van de klant inspelen, met kwalitatieve en innovatieve producten en diensten. Om slagkracht naar de markt te blijven houden moeten we ervoor zorgen dat we beter en sneller zijn dan de concurrent, én dus sneller innoveren dan de concurrent. Digitale innovatie is daarbij een belangrijke pijler.

‘Om digitaal te kunnen innoveren moet het fundament van je IT-organisatie op orde zijn’

Outsourcing van SAP-landschap

Om volledig op dat digitale fundament te kunnen bouwen en vertrouwen, en daarmee snel en wendbaar te blijven, hebben we gekozen voor outsourcing van ons SAP-landschap. We zochten een partner die het belang en de complexiteit van onze productieomgeving begreep en de begeleiding van binnen naar buiten kon verzorgen. En dat alles zonder verstoring van de business.

SAP HANA cloudplatform van KPN

Na een gedegen inkooptraject hebben we gekozen voor KPN als outsourcing partner. Het inhoudelijk vakmanschap en de flexibiliteit van KPN zorgen voor continuïteit, betrouwbaarheid en veiligheid van onze dienstverlening. Door de samenwerking met KPN hebben we ‘peace of mind’ en kunnen we ons focussen op de onderscheidende zaken waarmee we onze concurrentiepositie kunnen behouden. Het geeft ons slagkracht om te innoveren.

‘Daarnaast is de prijs ook gunstig, we besparen t.o.v. het zelf hosten van het ERP-platform’

Versneld innoveren met de klant voorop

Het krachtige en schaalbare SAP HANA open platform van KPN geeft ons snel en dagelijks inzicht in alle planningsparameters van de fabriek. Het end-to-end verbinden van datacontainers leidt tot slimmere, snellere en meer efficiënte productieprocessen. SAP HANA is de enabler van onze innovatiemotor en voelt als een jas die meegroeit met onze innovatie ambities. Met het SAP HANA platform kunnen we versneld innoveren. Met de klant als centraal focuspunt, dát zal nooit veranderen.

Gerelateerde artikelen