Altijd antwoord op uw vragen

Als ondernemer wilt u snel antwoord en goed op vragen. Dat krijgt u bij KPN op elk moment van de dag en nacht. Van onze medewerkers- en van andere ondernemers op het Zakelijk KPN Forum.

24/7 antwoord op uw vragen

Wilt u weten hoe u het e-mailadres van uw Cloud account aanpast? Waarom de update van Wordpress niet lukt? Of wanneer Office 365 Planner aan de app wordt toegevoegd? Voor al uw vragen – makkelijk en moeilijk – kunt u dag en nacht bij ons terecht. Telefonisch en online. Hoe? We zetten de online mogelijkheden voor u op een rij.

Kpn.com/zakelijk – Onze zakelijke website biedt veel productinformatie en instructievideo’s die u verder kunnen helpen. Binnen een paar klikken in het menu vindt u uw antwoord. U kiest eerst het product of de dienst en daarna het onderwerp van uw vraag. Via Cloud > Domeinnaam Online leest u bijvoorbeeld hoe u ervoor zorgt dat uw domeinnaam doorverwijst naar uw website. En Onder Mobiel > Instellingen en Gebruik vindt u hoe u uw dongel kunt installeren. Ook voor actuele storingen kijkt u op kpn.com/zakelijk.

Social media, livechat & e-mail -  Het webcareteam van KPN is 24 uur per dag paraat om u van dienst te zijn. Via e-mail, livechat, Twitter en Facebook. Reactief – met een direct antwoord op uw vragen. En proactief door nieuws en inspiratie met u te delen via de social media. Abonneert u zich hierop, dan bent u altijd als eerste op de hoogte.

Kpn.com/zakelijkforum – Op het Zakelijk KPN Forum  krijgt u advies uit eerste hand van uw collega ondernemers. Welke vraag u ook hebt – u kunt hem hier stellen, op elke moment van de dag. Er is altijd wel een ondernemer online die het issue al bij de hand heeft gehad. En zo niet, dan krijgt u advies van de experts van ons webcareteam. Zij controleren de antwoorden van ondernemers op het forum en vullen aan waar nodig.

Meedoen op het forum?

Benieuwd wat het Zakelijk KPN Forum voor u kan betekenen? Als 24/7 vraagbaak voor uw vragen, ontmoetingsplek met andere ondernemers of het platform waar u uw kennis en ervaring kunt delen? Kijk hier voor uitleg en doe en denk mee.

 


Social mentions
KPN volgt actief alle social mentions – de berichten van klanten op social media. Deze informatie wordt gedeeld met KPN-medewerkers op 30 plaatsen binnen de organisatie. Zo kunnen we vroegtijdig zien dat er ergens iets aan de hand is, en mogelijke storingen vaststellen en oplossen nog  voordat de netwerktechniek een signaal geeft.En verder

Mobiel bankieren

Wat brengt mobiel bankieren ú als ondernemer? En hoe kunt u zelf uw bankzaken veilig via een app regelen?

Online marketing

Bent u al actief bezig met online marketing? Pak nu uw (online) kansen.

Het zekere voor het onzekere

Een kapot scherm? Telefoon gestolen? Met een toestelverzekering kunt u zorgeloos ondernemen.

Zakelijk Alarm

bedrijfsalarmsysteem via het internet. Wat betekent dat voor u en wat hebt u eraan?

Gerelateerde artikelen