Glasvezel Internet via Getnet

Glasvezel in de buitengebieden van Amstelveen wordt gerealiseerd door Getnet en KPN. Getnet gaat het prachtige buitengebied van Amstelveen, inclusief de dorpskern van Nes aan de Amstel en het Amsterdamse Bos, voorzien van glasvezel. De ambitie is om dit in begin 2021 te realiseren. Het mooie van deze samenwerking is dat je straat maar één keer open hoeft en je zo min mogelijk overlast ervaart.

Zo krijg jij toegang tot het glasvezelnetwerk

Stappenplan van de aanleg van glasvezel internet van KPN.

1. Meld je aan voor glasvezel bij Getnet

Controleer of jouw postcode al aangesloten is op de website van Getnet en schrijf je in. Je krijgt van Getnet meer informatie over je aanmelding.

2. Getnet legt glasvezel aan op jouw adres

Wanneer jouw aanmelding rond is en je de Getnet kosten hebt geregeld, legt Getnet glasvezel aan tot in jouw woning. Vanaf dit moment kun je glasvezel bestellen en neemt KPN het stokje over.

3. Bestel Glasvezel Internet bij KPN

Zodra je woning voorzien is van glasvezel, kun je Glasvezel Internet van KPN bestellen. Check meteen welke actie er loopt, welke internetsnelheid bij jou past en wat de mogelijkheden zijn.

Lopende glasvezelprojecten van Getnet

Getnet en KPN gaan aan de slag om de buitengebieden van Amstelveen aan te sluiten op het ultrasnelle glasvezelnetwerk.Getnet in Amstelveen

Getnet gaat aan de slag met de buitengebieden van Amstelveen en dat is goed nieuws! Je hoeft niet te wachten tot je buren zich ook inschrijven. Getnet gaat hoe dan ook in september starten met de aanleg van glasvezel in de buitengebieden van Amstelveen. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is je adres inschrijven bij Getnet op basis van de voorwaarden die voor jouw adres van toepassing zijn. Vervolgens kun je een abonnement bij KPN afsluiten.

Getnet Amsterdamse Bos

Ook het Amsterdamse Bos wordt voorzien van razendsnel internet met glasvezel van Getnet en KPN. Het enige wat je nog hoeft te doen is je adres inschrijven bij Getnet op basis van de geldende voorwaarden.

Glasvezel van Getnet in de dorpskern van Nes aan de Amstel

Extra goed nieuws voor iedereen in de dorpskern van Nes aan de Amstel! Als je hier woont geldt de vastrechtvergoeding niet en legt Getnet dus gratis glasvezel aan. Dit is van toepassing voor de bewoners van De Jonge Gerard, De Oude Visscher, De Wijde Blik, Kerklaan en Pastoor van Zantenlaan, Je kunt direct Glasvezel Internet van KPN afsluiten.

Meer over Glasvezel Internet en vastrechtKosten van glasvezelaansluiting

Sluit je jouw huis aan op het glasvezelnetwerk van Getnet? Dan betaal je hier kosten voor, want de aanleg van glasvezel is een kostbare klus. Je hebt de volgende mogelijkheden, die afhankelijk zijn van je huidige aansluiting (coax of niet):

  • Met coax: eenmalige vastrechtvergoeding van € 400,-
  • Zonder coax: eenmalige vastrechtvergoeding van € 1450,- of een maandelijkse vergoeding van € 12,25

Voor alle adressen in de dorpskern van Nes aan de Amstel geldt dat er geen vastrechtvergoeding is. Meer lezen over deze vastrechtvergoeding? Dan kun je terecht bij Getnet.

Glasvezel in Nederland

Benieuwd of in jouw plaats al glasvezel ligt? Check de glasvezelplanning van allerlei plaatsen in Nederland.

Daarom zit je goed bij KPN5,- Entertainmentkorting met KPN Hussel

Kies je voor Internet en Mobiel in je Hussel? Dan krijg je iedere maand € 5,00 korting op je Internet als je ook een entertainmentoptie kiest. Je kan o.a. kiezen uit Spotify, ESPN Compleet, Pluspakket, Film1.

Overstappen? Wij regelen alles

Stap je over van Standaard Internet naar Glasvezel Internet? Dan regelt KPN dat eenvoudig zonder extra kosten.

Veelgestelde vragen over Glasvezel Internet

Wij maken gebruik van de nieuwe glasvezeltechnologie PON. Hierbij wordt de lijn gedeeld, maar is er geen snelheidsverlies als er meerdere mensen tegelijk online zijn. Zo wordt de verbinding nergens onderbroken of vertraagd en hoef je het signaal niet te delen met anderen. Dit is een van de grootste voordelen van glasvezel en zorgt ervoor dat jij optimaal kunt genieten van razendsnel internet.
Er zijn verschillende aanbieders die het glasvezelnetwerk in de buitengebieden aan leggen. Denk aan KPN Netwerk, Glasvezel in het Buitengebied, Digitale Stad, FiberFlevo of KT Waalre. Dit zijn lokale aanbieders waar KPN mee samenwerkt. Wellicht kun je bij een van hen terecht voor je glasvezelaansluiting. Zij zorgen voor de aansluiting en wij voor je betrouwbare abonnement.
Je kunt terecht op Wat is Glasvezel of De Voordelen van Glasvezel, als je meer wilt lezen over dit razendsnelle netwerk.

Andere vraag over Glasvezel Internet?

Heb je toch nog een andere vraag? Of wil je beter begrijpen wat glasvezel is en wat de voordelen zijn? Ga dan naar onze overzichtspagina.

Meer over glasvezel

Op zoek naar iets anders?

Glasvezel aanleggen

Welke stappen worden er genomen bij de aanleg van glasvezel? Ontdek ze op de onderstaande pagina.

Problemen met je aansluiting?

Denk je dat er iets mis is met jouw glasvezelaansluiting? Bekijk hier de mogelijke oplossingen.

Lokale aanbieders

Naast Getnet werken we met andere lokale glasvezelaanbieders samen. Bekijk hier alle aanbieders: