Glasvezel via E-Fiber of KPN?

Ben je op zoek naar een internetabonnement voor buitenaf? Grote kans dat KPN een abonnement voor je heeft. Soms bieden we glasvezel internet voor buitenaf gelegen gebieden en soms gaat de internetverbinding via het betrouwbare telefoonnetwerk van KPN.

KPN en E-Fiber Glasvezel

Misschien heb je bericht gehad over de aanleg van glasvezel internet door E-Fiber Glasvezel in jouw omgeving. KPN werkt op dit moment niet samen met E-Fiber. Lees verder om te zien wat je opties zijn.

Doe de postcodecheck

Woon je buitenaf of in de stad? Je postcode bepaalt of Glasvezel van KPN op jouw adres beschikbaar is. Vul hieronder jouw adresgegevens in en krijg direct antwoord op je vraag. De glasvezelcheck werkt met je postcode en huisnummer.

Check je postcode
En bekijk direct wat wij op jouw adres leveren

E-Fiber of KPN? Dit zijn je opties

Ik heb nog geen internet van KPN

KPN werkt op dit moment niet samen met E-Fiber. Toch kun je klant bij ons worden. We leveren ons internet dan via ons betrouwbare, normale netwerk waarop bijna elk huishouden in Nederland is aangesloten. Doe de postcodecheck en ontdek het aanbod op jouw adres.

Ik heb al internet van KPN, wat nu?

Je hoeft niets te doen. Je bent niet verplicht om in zee te gaan met Glasvezel E-Fiber. Soms komen hier extra kosten bij kijken. Wil je jouw KPN abonnement bekijken of wijzigen? Dan kan dat in MijnKPN.

E-Fiber providers

Op het netwerk van E-Fiber leveren verschillende providers diensten. Op dit moment werken KPN en E-Fiber niet samen. Daardoor is KPN niet beschikbaar op het glasvezelnetwerk van E-Fiber. Maar op jouw adres kun je altijd gebruik maken van de diensten van KPN, via het betrouwbare netwerk van KPN.

Glasvezel plaatsen en nieuwbouw informatieGlasvezel plaatsen in Nederland

Benieuwd naar de status van glasvezel in Zeist, Amstelveen, Etten Leur, Heerhugowaard, Schagen en Ridderkerk? Dan ben je bij ons aan het goede adres, want KPN rolt hier binnenkort glasvezel uit. Dus als je meer wilt lezen over de status van glasvezel in deze plaatsen, kun je op de plaatsnaam klikken. Of ga naar de overzichtspagina met alle steden in Nederland:

Glasvezel in een nieuwbouwwoning

Heb je nog geen postcode omdat je binnenkort verhuist naar een nieuwbouwhuis? Check hier of je in je nieuwe woning glasvezel krijgt en of je hier zelf nog iets voor moet doen.

Daarom zit je goed bij KPNAlles in één pakket met KPN Hussel

Omdat we niet iedereen in één bundel kunnen vangen, is er KPN Hussel. Hiermee stel je zelf jouw ideale combinatie van Internet, Mobiel, TV of Entertainment samen en pas je dit op elk moment weer makkelijk aan. Kies je voor Internet én Mobiel? Dan krijg je nu € 5,00 korting op een entertainmentoptie.

Al klant en over op glasvezel?

Dat kan gratis en zonder gedoe. Je kunt op de onderstaande pagina gemakkelijk overstappen van koper naar glasvezel. Bekijk de mogelijkheden direct.

Veelgestelde vragen over Glasvezel Internet

E-Fiber legt in een aantal gebieden in Nederland een glasvezelnetwerk aan. Op dit moment werken kpn en E-Fiber niet samen, waardoor internet en tv van kpn niet beschikbaar is via dit netwerk. Wel kun je gebruik maken van het normale kpn-netwerk voor internet, televisie en vast bellen.

Of je kosten moet betalen en hoeveel, kan onder meer afhankelijk zijn van je adres en van het moment waarop het netwerk bij jou wordt aangelegd. De exacte bedragen zijn bij ons niet bekend.

KPN Netwerk is op verschillende locaties in Nederland bezig met de aanleg van glasvezel. Controleer met de postcodecheck bovenaan deze pagina op welke termijn je KPN Glasvezel op jouw adres kunt verwachten.

Wil je de abonnementen en de prijzen van KPN vergelijken met andere aanbieders? Dan kun je terecht op onze Glasvezel Vergelijken pagina.

Of wil je andere lokale glasvezelaanbieders bekijken? Lees dan meer over FiberFlevo, FiberNH, KT Waalre of Glasvezel Buitenaf.

Andere vraag over Glasvezel Internet?

Heb je een andere vraag over glasvezel? Wil je weten wat het precies is, hoe het werkt en hoeveel sneller glasvezel is dan een koperen verbinding? Bekijk dan onze glasvezelpagina.

Lees meer over Glasvezel Internet

Op zoek naar iets anders?

Glasvezel abonnement vergelijken

Benieuwd naar de (prijs)voordelen van Glasvezel Internet van KPN en andere internetaanbieders?

Glasvezelcheck

Benieuwd of je glasvezel hebt? Doe dan de glasvezelcheck en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn.

Lokale glasvezelaanbieders

Wil je E-Fiber vergelijken met andere lokale glasvezelaanbieders? Lees dan meer over aanbieders waar KPN wel mee samenwerkt.