CAI Harderwijk en KPN

CAI Harderwijk is beheerder van het kabelnet in de regio Harderwijk. Samen met KPN heeft CAI Harderwijk glasvezel in de gemeentes in deze regio aangelegd. Zo kies je in en rondom Harderwijk voor glasvezel van CAI Harderwijk en KPN. Inmiddels is de aanleg zo goed als afgerond en heeft iedereen in Harderwijk toegang tot glasvezel.

Doe de glasvezelcheck

Ontdek of er al glasvezel ligt op jouw adres. Doorloop de stappen om toegang te krijgen tot razendsnel internet.

Check je postcode
En bekijk direct wat wij op jouw adres leveren

CAI Harderwijk Glasvezel

Zo werkt het:

  1. Check of er op jouw adres glasvezel ligt. CAI Harderwijk heeft iedereen tot aan de erfgrens voorzien van het glasvezelnetwerk
  2. Heb je glasvezel? Bestel een glasvezelabonnement van KPN en word klant. Ben je al klant? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij regelen de overstap naar glasvezel.
  3. Zodra de bestelling binnen is, krijgt CAI Harderwijk een seintje. Zij gaan dan het laatste stukje glasvezel aanleggen en geven jou zo snel mogelijk toegang tot razendsnel glasvezelinternet.

Al klant van KPN? Ga hier dan verder:

Glasvezel in Harderwijk

Lees hier de laatste status van glasvezel in Harderwijk via CAI Harderwijk.Glasvezel Harderwijk

Een van de glasvezelaanbieders in Harderwijk is CAI Harderwijk. Samen met KPN zijn zij verantwoordelijk voor het glasvezel in Harderwijk. Deze aanleg van glasvezel is al afgerond. Hierdoor heeft 98 procent van alle woningen in Harderwijk en Hierden een glasvezel aansluiting. En omdat de aanleg afgerond is, houdt CAI Harderwijk zich in de toekomst vooral bezig met het netwerk zelf: de aansluiting bij mensen thuis, de kabels in de grond en de techniek achter de schermen.

CAI Harderwijk kosten

Omdat de glasvezelverbinding al bij jou voor de deur ligt, is de aansluiting zo geregeld. Dit betekent dat er geen kosten verbonden zijn aan de glasvezelaansluiting van CAI Harderwijk. Ieder woonhuis heeft gratis toegang tot glasvezel. Voor zakelijke adressen gelden wel tarieven, hiervoor kun je een offerte aanvragen bij CAI Harderwijk.

Veelgestelde vragen over Glasvezel Internet

Op onze overzichtspagina voor lokale aanbieders, vind je alle aanbieders waar KPN in de buitengebieden met samenwerkt. Hier vind je ze ook op een rij:

Benieuwd naar de CAI Harderwijk Zenders? CAI Harderwijk maakt het netwerk onder andere beschikbaar voor KPN. Dit betekent dat je een betrouwbaar en aantrekkelijk abonnement kunt afsluiten voor jouw Glasvezel Internet en toegang hebt tot de 60 tv-zenders die KPN aanbiedt. Bekijk direct jouw mogelijkheden:

Dan verwijzen we je door naar de website van CAI Harderwijk.

Dan verwijzen we je door naar de website van CAI Harderwijk.

Dit kun je checken met de glasvezelcheck. Hier zie je of jouw adres toegang heeft tot Glasvezel of Standaard Internet. In het geval van Standaard Internet, zie je ook direct of Sneller Internet Buitengebied op jouw adres beschikbaar is. Dit is een 4G modem dat je internetverbinding tot 50 Mbit/s sneller maakt.
Wil je eerst meer lezen over glasvezel, omdat je benieuwd bent hoe glasvezel werkt en meer wilt lezen over de voordelen? Dan kun je terecht bij Wat is glasvezel?

Dat kan. Ontdekt de (prijs)verschillen tussen Ziggo en KPN op de onderstaande pagina.

Andere vraag over Glasvezel Internet?

Heb je toch nog een andere vraag? Of wil je beter begrijpen wat glasvezel is en wat de voordelen zijn? Ga dan naar onze overzichtspagina.

Meer over glasvezel

Op zoek naar iets anders?

Glasvezel aanleggen

Welke stappen worden er genomen bij de aanleg van glasvezel? Ontdek ze op de onderstaande pagina.

Problemen met je aansluiting?

Denk je dat er iets mis is met jouw glasvezelaansluiting? Bekijk hier de mogelijke oplossingen.

Lokale aanbieders

Naast CAI Harderwijk werken we met andere lokale glasvezelaanbieders samen. Bekijk hier alle aanbieders: