Xbox Game Pass Ultimate: alle ins en outs

Met Xbox Game Pass Ultimate (XGPU) speel je altijd en overal de vetste games. Maar hoe werkt XGPU nu precies, en vooral: wat kost het? Wij vertellen je graag alle ins en outs over deze service én zetten de beste XGPU-games van dit moment voor je op een rijtje. Let’s go!

Wat is Xbox Game Pass Ultimate?

Met XGPU heb je toegang tot meer dan 100 games op je Xbox-console, PC, smartphone of tablet. Zo kun jij altijd en overal gamen! Voor een vast bedrag per maand heb je toegang tot de gehele bibliotheek. Een beetje vergelijkbaar met Netflix, dus. 

In de bibliotheek vind je onder andere exclusieve Microsoft-games. Releaset Microsoft een nieuwe game? Dan staat hij direct in de bibliotheek. Zo heb je dus altijd toegang tot de nieuwste Microsoft-games. Ideaal, toch? Naast exclusieve Microsoft-games vind je in de XGPU-bibliotheek ook talloze andere spellen. 

Maar de belangrijkste vraag is natuurlijk: wat kost het? Je hebt al toegang tot XGPU voor maar € 12,99 per maand. Bestel je je XGPU bij KPN? Combineer het dan met je internet- of telefoonabonnement en profiteer van onze Entertainmentkorting

Lees ook: De geschiedenis van de console 

Welke games speel je met Xbox Game Pass Ultimate?

XGPU heeft de vetste games van dit moment, waaronder exclusieve Microsoft-games. Benieuwd naar de populairste Microsoft-games van dit moment? Wij zetten ze even voor je op een rijtje.

Halo: Infinite

Het lot van de mensheid hangt aan een zijden draadje en Master Chief staat tegenover de meest meedogenloze vijand tot nu toe. Ga op avontuur en ontdek zelf hoe groot de Halo-ring is. Ook de multiplayer-modus is terug, met multiplayer bonussen voor XGPU-leden. Beschikbaar voor Xbox, PC, smartphone en tablet. 

Forza Horizon 5

Ga op de roadtrip van je leven met Forza Horizon 5. Kies uit een van de honderden snelle auto’s en race door het prachtige landschap van Mexico. Deze game heeft de grootste kaart in de Forza Horizon-serie tot nu toe: maar liefst 50% groter dan die van zijn voorganger. Ready, set, go! Beschikbaar voor Xbox, PC, smartphone en tablet. 

Flight Simulator

Altijd al piloot willen worden? Met Flight Simulator kan het! In deze game vlieg je met levensechte, authentieke vliegtuigen over de hele wereld. Houd jij je vliegtuig tijdens een storm in de lucht? Stel jouw vaardigheden als piloot op de proef. Beschikbaar voor Xbox, PC, smartphone en tablet. 

Fortnite

Fortnite is nu beschikbaar voor Xbox Cloud Gaming! In de game Fortnite draait alles om overleven. Samen met 99 andere spelers word je op een onbewoond eiland gedropt. Elke paar minuten worden de randen van het eiland kleiner, waardoor je steeds meer spelers tegenkomt. Speel alleen of in een team met je vrienden en zorg ervoor dat jullie alle tegenstanders uitschakelen. Beschikbaar voor Xbox, PC, smartphone en tablet.

 

Weten welke games je verder nog meer kunt spelen? Bekijk dan de Xbox Game Pass-gamecatalogus!  

Lees ook: Online gamen doe je met Glasvezel Internet

Gerelateerde artikelen