De nieuwste films in het Film1 pakket

Maandelijks worden er nieuwe films toegevoegd aan het Film1 pakket. Voor de maand december hebben wij onze favorieten voor jou op een rijtje gezet. Heb je nog geen Film1? Lees onderaan het blog hoe je Film1 aanzet.

Sleepless in Seattle

Tom Hanks en Meg Ryan schitteren in de geweldige romantische komedie van Nora Ephron over twee mensen die door het lot naar elkaar toe gedreven worden. Sleepless in Seattle is te zien vanaf 3 december.

Run Hide Fight

Wegrennen, verstoppen of vechten? In deze actiefilm kiest de zeventienjarige Zoe kiest voor het laatste wanneer vier scholieren, belust op instant beruchtheid, een bloedbad aanrichten in haar schoolgebouw. Run Hide Fight is te zien vanaf 4 december.

Army of One

Wanneer Special Forces lid Brenner Braker tijdens het hiken stuit op een drugsopslag, vermoorden de dealers haar echtgenoot en laten ze haar levenloos achter - het blijkt de grootste fout die ze hadden kunnen maken: Brenner zint op wraak. Army of One is te zien vanaf 10 december.

A Million Little Pieces

Gebaseerd op de autobiografische bestseller van James Frey, gaat dit drama over een aan drugs verslaafde jongeman die tijdens een gedwongen opname in een kliniek zijn demonen onder ogen moet komen in de constante keuze tussen leven en dood. A Million Little Pieces is te zien vanaf 11 december.

The Reckoning

Historische horrorfilm over een jonge weduwe die, in het door de pest geplaagde Engeland van 1665, door een landeigenaar wordt beticht van hekserij waarop een ongelijke krachtmeting begint totdat de duivel zich in de strijd mengt. The Reckoning is te zien vanaf 17 december.

Rundfunk: Jachterwachter

De makers van de hilarische tv-serie Rundfunk zijn terug met een komedie waarin een verschrikkelijk slechte camping onverwacht hoog bezoek krijgt van een uitgeleefde wereldster, die helaas op de vlucht is voor criminelen. Rundfunk: Jachterwachter is te zien vanaf 18 december.

Lion

Dit voor zes Oscars genomineerde drama vertelt het waargebeurde verhaal van een jongen die geadopteerd werd door een een Australisch echtpaar en vijfentwintig jaar later zijn Indiase familie zoekt. Zijn enige hulpmiddel is Google Earth. Lion is te zien vanaf 25 december.

Mister Mayfair

Armand Assante schittert als Max Mayfair, de eigenaar van een Londense nachtclub die zijn verleden als New Yorkse gangster moet inzetten als zijn kleindochter zich met een kraak in Portugal de woede van de Russische maffia op de hals haalt. Mister Mayfair is te zien vanaf 27 december.

The Lockdown Hauntings

Tijdens de corona-lockdown komen enkele jonge vrouwen op onverklaarbare en gruwelijke wijze om het leven, waarop een rechercheur het sterke vermoeden krijgt dat een bloeddorstige psychopaat - The Locksmith - is opgestaan uit de dood. The Lockdown Hauntings is te zien vanaf 31 december.

Heb jij nog geen Film1? Bestel dan het pakket makkelijk via MijnKPN. Film1 is maandelijks opzegbaar.

Meer over Film1

Gerelateerde artikelen