De nieuwste films in het Film1 pakket

Maandelijks worden er nieuwe films toegevoegd aan het Film1 pakket. Voor de maand augustus hebben wij onze favorieten voor jou op een rijtje gezet.

The Voice of Love

Vrij geïnspireerd op het leven van de beroemde Céline Dion, vertelt deze warme en humorvolle ode over de Canadese zangeres Aline Dieu die uitgroeit van onzekere jonge vrouw tot stijlicoon. The Voice of Love is te zien vanaf 7 augustus.

I Met a Girl

Brenton Thwaites in een romantisch drama over een muzikant die een epische reis maakt in het voetspoor van het meisje van zijn dromen - een dame die mogelijk alleen in zijn hoofd bestaat. I Met a Girl is te zien vanaf 13 augustus.

Boss Level

Een gepensioneerde officier van de special forces zit op de dag van zijn dood vast in een nooit eindigende tijdlus. Boss Level is te zien vanaf 20 augustus.

My Salinger Year

Sigourney Weaver in een charmant drama over een jonge aspirant-schrijfster die in het New York van de jaren 90 de assistente wordt van een wat ouderwetse literair agente die de beroemde J.D. Salinger in haar portfolio heeft. My Salinger Year is te zien vanaf 6 augustus.

Son

Horror-thriller waarin een jonge moeder moet bepalen hoe ver ze wil gaan om haar achtjarige zoontje te beschermen tegen de sinistere demonen uit haar sekteverleden. Son is te zien vanaf 12 augustus.

The War Below

Oorlogsdrama over de Britse mijnwerkers die in 1917 tijdens WOI nabij Ieper tunnels groeven onder de Duitse linies - vaak met blote handen om geen enkel geluid te maken, want de vijand luistert en graaft mee. The War Below is te zien vanaf 19 augustus.

The Imitation Game

Een Oscargenomineerde Benedict Cumberbatch als de geniale en eigenzinnige Britse wiskundige Alan Turing die tijdens WOII de taak op zich neemt om de geheime code te kraken waarmee de Duitsers onderling communiceren. The Imitation Game is te zien vanaf 25 augustus.

American Night

Een legendarisch en verloren gewaand kunstwerk van Andy Warhol vormt de inzet van een harde en bloedige strijd tussen ex-vervalser annex art dealer (Jonathan Rhys Meyers) en een meedogenloze maffiabaas (Emile Hirsch). American Night is te zien vanaf 26 augustus.

Werewolves Within

Komische horrorfilm gebaseerd op de gelijknamige videogame waarin een dorpje in Vermont geïsoleerd raakt door een sneeuwstorm en de inwoners worden aangevallen door weerwolven. Werewolves Within is te zien vanaf 27 augustus.

Heb jij nog geen Film1? Bestel dan het pakket makkelijk via MijnKPN. Film1 is maandelijks opzegbaar.

Meer over Film1

Gerelateerde artikelen