De nieuwste films in het Film1 pakket

Maandelijks worden er nieuwe films toegevoegd aan het Film1 pakket. Voor de maand oktober hebben wij onze favorieten voor jou op een rijtje gezet.

Countdown

Wanneer verpleegster Quinn van een patiënt te horen krijgt dat de voorspellingen die de Countdown-app doet, over hoe lang je nog te leven hebt, volgens hem uit zullen komen , besluit ze uit nieuwsgierigheid de app zelf te downloaden. Countdown is te zien vanaf 1 oktober.

Fahim

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal, vertelt dit Franse drama met Gérard Depardieu over een jonge vluchteling uit Bangladesh die een Franse verblijfsvergunning kan krijgen als het hem lukt het nationale kampioenschap schaken te winnen. Fahim s te zien vanaf 9 oktober.

The Card Counter

In 'The Card Counter' volgen we gokker en voormalig soldaat William Tell. Zijn glorietijd in de casino's komt tot een einde wanneer hij wordt benaderd door Cirk, een kwetsbare maar boze jongeman die wraak wil nemen op een militaire kolonel. The Card Counter is te zien vanaf 15 oktober.

The Circle

Mae Holland wordt ingehuurd bij The Circle. Het bedrijf koppelt persoonlijke gegevens van klanten aan elkaar middels hun universele systeem, Deze aanpak blijkt minder rooskleurig te zijn wanneer de gegevens in de verkeerde handen vallen. The Circle is te zien vanaf 8 oktober.

Monster Party

Drie dieven infiltreren in een landhuis, waar een luxueus feest wordt gegeven voor een groep extreem rijke jet-setters. Maar hun hebzucht slaat al snel om in doodsangst, wanneer blijkt dat het gaat om een bijeenkomst van seriemoordenaars. The Boy Behind the Door is te zien vanaf 14 oktober.

The Legend of Tomiris

Tomiris was de koningin van de Amazones, die 600 jaar voor Christus een oorlog voerde tegen het Perzische Rijk. Nadat de Perzische koning haar dorp laat uitroeien neemt Tomiris de wapens op en verenigt een leger om haar volk te bevrijden. The Legend of Tomiris is te zien vanaf 21 oktober.

The Crime Boss

In de gevaarlijke, duistere wereld van de drugshandel is er geen plek voor herkansingen. Kyle en Swin leven of sterven bij het woord van een drugsbaron. Wanneer een deal misloopt zijn de keiharde gevolgen niet te ontkomen. The Crime Boss is te zien vanaf 22 oktober.

Death In Texas

Billy Walker verlaat de gevangenis en hoort dat zijn moeder een nieuwe lever nodig heeft. Hij zet alles op alles om haar te redden. Ook al moet hij daarvoor afdalen in de onderbuik van El Paso en de strijd aanbinden met een misdaadbaas.. Death in Texas is te zien vanaf 28 oktober.

Infamous

Een jong, sexy stel, trekt een bloedig spoor door het zuiden van de VS. Hun dagen bestaan uit heftige seks, moord, rooftochten en vluchten voor de wet. En ze slingeren alles live streaming de wereld in via de social media. Infamous is te zien vanaf 29 oktober.

Heb jij nog geen Film1? Bestel dan het pakket makkelijk via MijnKPN. Film1 is maandelijks opzegbaar.

Meer over Film1

Gerelateerde artikelen