Gratis programma’s en series voor kids

Ouders met kinderen opgelet: we hebben een heleboel leuke, gratis programma’s en series klaar staan. Zo zijn de zenders Nick Jr., Nick Toons, en Nick Music zijn voor alle klanten met KPN TV gratis te zien op kanaal 52 t/m 54. Ook kijk naar allerlei leuke kinderprogramma’s in de nieuwe app van Azoomee. Gebruik de app via het tv-menu van KPN of gewoon op je mobiele telefoon.

Wat is Azoomee?

Azoomee biedt de kijker inspirerende tv-programma's die zijn ontworpen om een gevoel van verwondering en creativiteit bij kinderen te stimuleren. Van familie favorieten tot knutselwerk, alle inhoud is met de hand uitgezocht om kinderen in staat te stellen groots te denken en zich te uiten.

De shows van Azoomee zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, waarin kinderen kunnen verkennen, creëren, leren, groeien en gewoon lol hebben. Een aantal van de shows die worden aangeboden zijn: Dr Panda Toto Time, Math Xplosion, SciShow Kids, maar ook Azoomee origionals zoals Marvellous Makes, Search it Up en Hands Up.

Naast de geweldige video's hebben KPN klanten toegang tot Azoomee’s mobiele app. Binnen de app zijn actiespelletjes, hersenkrakers en puzzels te vinden om kinderen uit te rusten met de vaardigheden om uitzonderlijke mensen te worden.

Je vindt Azoomee bij de apps op je tv. Ga met je afstandsbediening naar het Menu, klik op Apps op TV. Hier vind je vervolgens Azoomee onder de categorie TV & Video.

Bekijk het Kidspakket

Gerelateerde artikelen