Quattrovox V

Wat is de Quattrovox V?

De Quattrovox V is een gebruiksvriendelijke centrale om uw analoge apparatuur zoals telefoons, faxen en modems op ISDN aan te sluiten. De Quattrovox V heeft 4 aansluitingen waarop u uw apparatuur aansluit.

U kunt met de Quattrovox V intern gratis bellen en doorschakelen. Lees meer over deze en andere mogelijkheden of bestel de Quattrovox direct.

Direct bestellen
quattrovox v
ISDN stopt per 01 september 2019

De dienstverlening van het ISDN netwerk stopt met ingang van 1 september 2019. Het netwerk stopt bij KPN en andere aanbieders. Wij helpen u graag verder.

Quattrovox V aansluiten

De Quattrovox wordt meestal aangesloten door een KPN-monteur. In het geval dat u zelf de Quattrovox V aansluit, is het verstandig de volgende zaken in het oog te houden:

 • Quattrovox plaatsen: u kunt deze in de meterkast plaatsen of op een plaats dichtbij uw computer. Zorg ervoor dat de Quattrovox niet op vochtige, warme of koude plaatsen staat. De Quattrovox heeft een ophangpunt voor wandmontage
 • Quattrovox aansluiten op telefoonnet: steek de ene ministekker van de ISDN-kabel in het aansluitpunt op de Quattrovox. Steek de andere ministekker in één van de aansluitpunten van uw ISDN-kastje. U hoort een klik wanneer de ministekker goed vastzit
 • Quattrovox aansluiten op elektriciteitsnet: nadat u de Quattrovox hebt aangesloten op het telefoonnet sluit u deze aan op het elektriciteitsnet door de ministekker van het adaptersnoer in het aansluitpunt 'Voeding' te steken. Steek de adapter in het stopcontact. Groene controlelampjes van de 4 poorten zullen gaan branden en kort knipperen

Na het aansluiten van de Quattrovox V kunt u deze aanpassen op uw specifieke wensen. Zie de handleiding voor een drietal voorbeelden van het aanpassen van de Quattrovox op specifieke voorkeuren.

Quattrovox V instellen voor gebruik


U kunt de Quattrovox V instellen met de cijfertoetsen en de toetsen * en #. Bekijk de handleiding voor de toetsencombinaties voor het instellen van de Quattrovox.

Er zijn twee soorten programmeringen mogelijk:

 • Functies die voor langere tijd ingesteld moeten worden ingesteld en die niet regelmatig gewijzigd moeten worden
 • Functies die tijdens het gebruik per poort ingesteld kunnen worden

Handleiding Quattrovox V

Download de handleiding voor een compleet overzicht van de functionaliteiten en benodigde toentsencombinaties voor de installatie.

Download de handleiding

Aanvullende diensten

Doorschakelen

 • Direct doorschakelen (*21): oproepen worden direct doorgeschakeld naar de opgegeven bestemming
 • Doorschakelen bij geen gehoor (*61): oroepen worden doorgeschakeld als ze niet binnen bepaalde tijd worden beantwoord
 • Intern doorschakelen (*67): oproepen worden intern doorgeschakeld wanneer u in gesprek bent

Wisselgesprek

Wanneer er een tweede gesprek binnenkomt tijdens het bellen kunt u:

 • Het lopende gesprek in de wacht zetten
 • Het tweede gesprek beantwoorden
 • Wisselen tussen de 2 gesprekken

Nummerweergave onderdrukken

Met de Quattrovox kunt u het weergeven van uw nummer bij uitgaande oproepen onderdrukken.

Veelgestelde vragen

De dienstverlening van het ISDN netwerk stopt met ingang van 1 september 2019. Het netwerk stopt bij KPN en andere aanbieders. Wij helpen u graag verder met toekomstvaste oplossingen die voor uw situatie het meest geschikt zijn.

U kunt de Quattrovox doorschakelen via een aantal toetsencombinaties. U kunt zowel intern als extern doorschakelen.

Antwoord niet gevonden? Wij helpen u graag verder.

Onze zakelijke klantenservice is 24/7 gratis bereikbaar.