“Een geruststellende gedachte voor ons allebei”

Je herkent het vast. Je vader is op leeftijd, maar woont nog op zichzelf. Je bent er vaak, maar elke dag een oogje in het zeil houden kan gewoon niet. Daarom is er KPN Vitaal Thuis. Een slimme dienst voor alleenwonende ouderen die de bewegingen in huis bijhoudt. Via een handige app weet je steeds hoe het gaat en houd je ook op afstand de vinger aan de pols. Je vader of moeder kan daardoor veiliger én prettiger thuis blijven wonen. En dat is voor jullie allebei een geruststellende gedachte.

KPN Vitaal Thuis is:

 • Op afstand
 • App voor 10 gebruikers
 • Abonnement is maandelijks opzegbaar
 • Privacy staat voorop

Vanaf 15,- per maand. Nu met gratis alarmknop Tijdelijk niet online verkrijgbaar.

Wat is KPN Vitaal Thuis?

De slimme sensoren van KPN Vitaal Thuis registeren bewegingen en activteiten in de woning. Zonder gebruik te maken van camera's of microfoons. De dienst leert in 2 weken het dagritme van de bewoner kennen.

Inzicht via de app
De app meldt ongebruikelijke situaties en geeft een melding als er veranderingen zijn in de dagelijkse routine. In de app geeft het activiteitenscherm een handig overzicht. Denk aan activiteiten als naar buiten/binnen gaan, in/uit bed gaan, bezig zijn in de keuken, naar het toilet gaan of juist langdurig geen activiteit

Zorg op afstand
Zo herkent u gedragsveranderingen al in een vroeg stadium en kunt u de zorg daarop aanpassen. Uw vader of moeder kan daardoor veiliger en prettiger thuis blijven wonen. En dat is voor jullie allebei een geruststellende gedachte.

Probeer KPN Vitaal Thuis nu 1 maand gratis

KPN Vitaal Thuis kost 15,- per maand. Probeer de dienst nu de eerste maand gratis en ervaar het zelf.

Tijdelijk niet online verkrijgbaar.

Bij KPN Vitaal Thuis staat je privacy op 1

Met enkele sensoren een veilig gevoel

Het KPN Vitaal Thuis pakket bestaat uit onopvallende sensoren zonder camera of microfoon. De sensoren kun je op strategische plekken ophangen waardoor de dienst een compleet beeld heeft van de gehele woning. Direct na de installatie geeft de app een overzicht van de activiteiten van de bewoner.

Door het analyseren van deze activiteiten leert KPN Vitaal Thuis al binnen twee weken de dagelijkse routine. Na deze twee weken geeft KPN Vitaal Thuis meldingen als er iets mis is. Betrouwbaar dus.

Naast de betrouwbaarheid houden we met KPN Vitaal ook rekening met je privacy:

 • KPN Vitaal Thuis werkt alleen met sensoren en niet met camera’s

 • Meldingen in de app zijn alleen bestemd voor de door jou geselecteerde mantelzorger(s)

 • Recht op inzage, aanvullen of verwijderen van al je gegevens kan altijd via de klantenservice

Zorgen doe je samen

Rondom ouderen zijn er vaak meerdere mensen en mantelzorgers actief. De app van KPN Vitaal Thuis kan door zelfs 10 personen gebruikt worden. De zorg is op deze manier makkelijker te verdelen.

Privacy is voor zowel de oudere als de gebruiker belangrijk. Het is daarom mogelijk om gezamenlijk te bepalen welke activiteiten en trends voor wie inzichtelijk is. In de app kan dit afzonderlijk worden ingesteld.

De voordelen van KPN Vitaal Thuis

Inzicht via de app

Via de app monitor je onder andere de volgende activiteiten:

 • Koken
 • Slapen
 • Televisie kijken
 • Lopen

Slimme meldingen

De app geeft je alleen een melding als er iets verandert in het gedrag van de oudere. Geen bericht is dus goed bericht!

Makkelijk installeren

De onopvallende kleine sensoren zijn gemakkelijk te installeren met het doe-het-zelf pakket. Of laat de sensoren installeren door een monteur

Het is mogelijk om gezamenlijk te bepalen welke activiteiten en trends voor wie inzichtelijk is. In de app kan dit afzonderlijk worden ingesteld.
Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
Met het doe-het-zelf pakket installeer je KPN Vitaal Thuis eenvoudig zelf. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een monteur.
De app werkt op zowel iOS als Android.

Nog een andere vraag?

Heb je toch nog een andere vraag? Kijk dan gerust rond op de pagina's met informatie voor klanten, bijvoorbeeld over het installeren en gebruiken van het product.

Naar service van KPN Vitaal Thuis