Apps gebruiken op je tv met Apps op TV

Onze favoriete apps

NPO app

Met de NPO app bekijk je makkelijk alle films, series, jeugdprogramma’s en documentaires van de publieke omroep.

Netflix

Met de Netflix-app op je tv-ontvanger geniet je van alle films en series die Netflix te bieden heeft.

Amazon Prime Video

Kijk het nieuwste van Amazon Prime, zoals the Rings of Power. Kijk al je favorieten met de app op je tv-ontvanger.

Vragen over Apps op TV?

TV & Video Nieuws & Info Lifestyle
Netflix Weerslag.nl Autoweek.nl
YouTube Buienradar Flickr
Amazon Prime Video Wikipedia ANWB Verkeersinformatie
Videoland AccuWeather Fit at Home
Haardvuur EuroNews Stingray Karaoke
Dumpert Wall Street Journal
Aquarium France 24
Vimeo Sneeuwhoogte
Museum TV Al Jazeera
XITE
NPO app

Apps op TV is een aanvullende dienst bij uw tv-abonnement. Naast de daarop toepasselijke Algemene Voorwaarden van KPN gelden deze Gebruiksvoorwaarden. Door gebruik te maken van Apps op TV gaat u akkoord met deze Gebruiksvoorwaarden.

Met Apps op TV heeft u via het Interactieve TV menu van KPN toegang tot gratis en betaalde apps van derden. Op uw gebruik van deze apps kunnen aparte voorwaarden tussen u en de app-eigenaar van toepassing zijn. De app-eigenaars kunnen hun apps aanpassen of verwijderen. KPN staat hier buiten en is niet verantwoordelijk voor uw gebruik en de (continuïteit van) inhoud van deze apps, maar faciliteert u slechts de toegang tot de apps via uw iTV abonnement. KPN verwerkt uw persoonsgegevens conform het ‘Privacy Statement’ van KPN zoals gepubliceerd op www.kpn.com/privacy .

Voor de verwerking van uw persoonsgegevens binnen apps die u via Apps op TV gebruikt zijn de app-eigenaren verantwoordelijk. KPN staat buiten deze relatie. KPN kan updates uitvoeren om de dienst te verbeteren of verder te ontwikkelen. U gaat akkoord met het ontvangen van updates en het feit dat deze van invloed kunnen zijn op de beschikbaarheid van apps. Deze voorwaarden kunnen gewijzigd worden als dat door ontwikkelingen nodig is. U zal hier dan van op de hoogte worden gesteld.

De apps van Apps op TV worden direct vanaf het internet gedownload. Openen de apps traag, of worden de filmpjes of schermen niet goed geladen, dan kan dit te maken met de tv-ontvanger of de internetverbinding. Controleer de snelheid van je internet verbinding. Is je internet snelheid goed? Neem dan gratis contact met ons op.