We stoppen met reclame op maat

Hieronder lees je wat reclame op maat was en wat er gebeurt nu we hiermee stoppen.

Wat was reclame op maat?

Vanaf 2019 zag je tv-reclames op maat: reclames die passen bij jou en je gezin. Natuurlijk alleen als je daar toestemming voor had gegeven. Je zag de reclames als je keek naar Opnames en Begin gemist van SBS6, Veronica, SBS9 en Net5. Op dit moment zijn reclames voor alle klanten weer hetzelfde.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?

Die hebben we verwijderd. We hebben deze gegevens ook niet gedeeld met derden.

Meer over reclame op maat

Als je eerder toestemming hebt gegeven voor reclame op maat, dan verwijderen we al jouw gegevens. Je krijgt dan de normale reclames weer te zien die iedereen ziet.

Nee, je krijgt niet meer reclames te zien. Je krijgt de normale reclames te zien.

Nee, wij hechten veel waarde aan de privacy van onze klanten. Je kunt erop rekenen dat de klantgegevens bij KPN veilig zijn en dat wij ons houden aan de wet. We zullen jouw persoonlijke gegevens niet delen met derden. Zoals ook in ons privacy statement staat, delen wij gegevens alleen gegroepeerd en anoniem gemaakt. Dat betekent dat de gegevens op geen enkele manier meer te herleiden zijn tot een individu.

Als je hiervoor toestemming geeft, krijg je van ons persoonlijke tips. Dit doen we door klanten in te delen in groepen op basis van een aantal kenmerken. Bijvoorbeeld op basis van adres, geslacht, leeftijd en het kijkgedrag.  Nadat je toestemming hebt gegeven vind je de tips in het menu van de tv-ontvanger, in de iTV app en op de iTV website. We vragen om toestemming door een pop-up in de iTV app en op je tv. Je kiest zelf of je ons hier toestemming voor geeft. We delen jouw persoonlijke gegevens nooit met derden.