Persoonlijke TV: iTV afgestemd op jouw wensen

Met Persoonlijke TV zorgen we dat TV echt bij jou past. We geven je kijktips voor documentaires, programma’s, zenderpakketten, films en series.

Hoe werkt het?

Als je hiervoor toestemming geeft, krijg je van ons persoonlijke tips. Dit doen we door klanten in te delen in groepen op basis van een aantal kenmerken. Bijvoorbeeld op basis van adres, geslacht, leeftijd en het kijkgedrag.

Nadat je toestemming hebt gegeven vind je de tips in het menu van de tv-ontvanger, in de iTV app en op de iTV website.

Toestemming en data

We vragen om toestemming door een pop-up in de iTV app en op je tv. Je kiest zelf of je ons hier toestemming voor geeft. We delen jouw persoonlijke gegevens nooit met derden.

Meer over Persoonlijke TV

Als je eerder toestemming hebt gegeven voor reclame op maat, dan verwijderen we deze gegevens. Je krijgt dan de normale reclames weer te zien die iedereen ziet.
Nee, je krijgt niet meer reclames te zien. Je krijgt de normale reclames te zien.
Nee, wij hechten veel waarde aan de privacy van onze klanten. Je kunt erop rekenen dat de klantgegevens bij KPN veilig zijn en dat wij ons houden aan de wet. We zullen jouw persoonlijke gegevens niet delen met derden. Zoals ook in ons privacy statement staat, delen wij gegevens alleen gegroepeerd en anoniem gemaakt. Dat betekent dat de gegevens op geen enkele manier meer te herleiden zijn tot een individu.

Als je hiervoor toestemming geeft, krijg je van ons persoonlijke tips. Dit doen we door klanten in te delen in groepen op basis van een aantal kenmerken. Bijvoorbeeld op basis van adres, geslacht, leeftijd en het kijkgedrag.  Nadat je toestemming hebt gegeven vind je de tips in het menu van de tv-ontvanger, in de iTV app en op de iTV website. We vragen om toestemming door een pop-up in de iTV app en op je tv. Je kiest zelf of je ons hier toestemming voor geeft. We delen jouw persoonlijke gegevens nooit met derden.