4 oktober 2017

Zelfs in het buitenland gewoon KPN WiFi

De kinderen die opgroeien in onze moderne samenleving vinden het gebruik van internet, smartphones en tablets heel gewoon. Even (video)bellen met opa en oma, ook als ze aan de andere kant van de wereld zitten, is heel normaal geworden. De mogelijkheden zijn vandaag de dag eindeloos. Het internet heeft ons leven een stuk makkelijker en leuker gemaakt, we gebruiken het overal. Zelfs als je in het buitenland bent kan je tegenwoordig op 13 miljoen plekken draadloos internet gebruiken, alsof je thuis op de bank zit. Met KPN WiFi ben je altijd verbonden met de wereld om je heen.

KPN WiFi

Hoe werkt KPN WiFi?


Draadloos internetten in het buitenland via KPN WiFi wordt mede mogelijk gemaakt door FON. Dit is een netwerk van mensen zoals jij en ik, die een kleine gedeelte van hun draadloos internet beschikbaar stellen aan anderen. Als je KPN WiFi gebruikt, stel jij een beetje van jouw WiFi beschikbaar voor anderen en krijg je toegang tot ruim 500.000 zogeheten Fon HotSpots in Nederland en meer dan 13 miljoen Fon HotSpots wereldwijd. Via deze HotSpots heb je WiFi internet op je smartphone, tablet of laptop. Het mooie is dat er wekelijks duizenden HotSpots bijkomen en je bereik dus elke dag toeneemt.

Uiteraard is het gebruik van KPN WiFi veilig, bezoekers die een beetje van jouw WiFi gebruiken krijgen zelfs een ander ip-adres en zijn daardoor helemaal gescheiden van jouw verbinding. Een gebruiker van jouw WiFi hotspot is vergelijkbaar met een extra smartphonegebruiker die verbonden is met draadloos internet, je eigen internet snelheid wordt dus amper lager als je KPN WiFi beschikbaar maakt. 

Hoe kan je gebruik maken van KPN WiFi?


KPN WiFi zit standaard in je pakket, is gratis en gemakkelijk in te stellen. Het activeren van je KPN WiFi verbinding gaat in 3 eenvoudige stappen.

  1. Maak een account aan of wijzig je bestaande account. Heb je een KPN of Hi Mobiel abonnement? SMS dan “wifi aan” naar 1266.
  2. Deel een beetje van jouw WiFi en krijg toegang tot de ruim 13 miljoen Fon HotSpots. Hiermee heb je op al deze plekken toegang tot WiFi van KPN.
  3. Installeer de KPN WiFi app, de app is beschikbaar voor iOS, Android en Windows.

Doe jij ook mee?
Jij wilt toch ook onbeperkt gebruik maken van alle mogelijkheden die de techniek van vandaag ons biedt?. Zoals je in onze nieuwe commercial kan zien, is de nieuwe generatie ook al helemaal klaar voor de techniek van morgen!

Ook interessant voor jou:

Internet

Gaat jouw wifi vreemd? Of is het iets anders?

Internet

Tips om je wifisnelheid te verbeteren

Innovatie & Techniek

Oplossingen om je wifisignaal te verbeteren