De nieuwe kleuren van de Samsung S24: dit zijn ze

Samsung heeft er een prachtige serie paradepaardjes bij: de Galaxy S24. De buzz rondom de lancering van deze serie is makkelijk te verklaren: de drie uitvoeringen van de Samsung Galaxy S24, van de originele tot Plus en Ultra, beschikken niet alleen over een kraakheldere display en geweldige camera specs, maar zijn verkrijgbaar in een reeks bijzondere kleuren. Wij verwachten dan ook dat de S24 binnen no-time tot de populairste telefoons van dit jaar gaat behoren. Ben jij benieuwd hoe dit razendsnelle toestel eruitziet en of er een kleur tussen zit die perfect past bij jouw smaak en stijl? Lees dan snel verder over de Samsung S24 kleuren.

De 4 kleuren van de Samsung S24 (Plus)

Het team bij Samsung heeft bij het ontwikkelen van de gloednieuwe Samsung S24 (Plus) niet alleen de handen uit de mouwen gestoken om de laatste technologische innovaties in de telefoon te stoppen, van Zoom met Galaxy AI en 100x Space Zoom, tot de 50MP main camera, 3x optical zoom en meer, maar er ook voor gezorgd dat er voor ieder wat wils is qua kleuren. Zoals je van Samsung gewend bent houden ze rekening met de laatste kleurentrends en laten ze hun telefoons altijd onderscheiden van hun concurrenten.

Van stijlvol zwart tot prachtig paars: dit zijn de verschillende Samsung S24 kleuren en Samsung S24 Plus kleuren.

  • Marble Gray (grijs

  • Cobalt Violet (paars)

  • Onyx Black (zwart)

  • Amber Yellow (geel)

Hoewel de drie verschillende modellen in de S24-serie zeker familie van elkaar zijn, zijn het absoluut geen klonen. Kan het voor jou, als het gaat om het uiterlijk van je telefoon, niet exclusief genoeg zijn? Dan ben je vast blij om te horen dat er drie Samsung S24 Ultra kleuren bestaan die net even een tikkeltje anders zijn. We vertellen je er hieronder alles over.

De 3 exclusieve kleuren van de Samsung S24 Ultra

Zoals het Samsung betaamt is ook deze serie verrijkt met een Ultra-model, waarin kosten nog moeite gespaard zijn om de allerbeste en allernieuwste specs toe te voegen. Vooral de camera specs zijn het benoemen waard: de Ultra heeft een 200 MP main camera, 5x optical zoom, Space Zoom, Nightography en Zoom met Galaxy AI. Dit laatste leggen we even kort uit.
Zoom met Galaxy AI stelt je in staat ongelofelijk ver in te zoomen op een foto, waarbij elk detail superscherp blijft. Daarnaast kun je specifieke objecten in een foto vergroten terwijl de rest van de elementen dezelfde verhoudingen behouden. Lees hier verder over alle Samsung S24 camera specs.

Oké, genoeg over het innerlijk van dit unieke model, laten we het hebben over het uiterlijk.

De Samsung S24 Ultra exclusieve kleuren zijn op zichzelf al genoeg reden om enthousiast te worden over deze titaan van een telefoon. Samsung lanceert de S24 Ultra in drie bijzondere tinten, die opvallen binnen de Samsung-familie. En als je ze in het echt ziet natuurlijk. Dit zijn de exclusieve kleuren van de S24 Ultra:

  • Titanium Gray (grijs)
  • Titanium Violet (paars)
  • Titanium Black (zwart)
  • Titanium Yellow (geel)

Samsung Galaxy S24 kleuren in vergelijking met de S23

Zoals je misschien wel weet is de Samsung S23 onder smartphonekenners een van de populairste en volgens velen een van de beste telefoons van dit moment. De S24 zal dus geheid voor concurrentie binnen hetzelfde merk gaan zorgen, maar qua kleuren kunnen S23-fans opgelucht ademhalen. Sommige van Samsung Galaxy S24 kleuren, Samsung Galaxy S24 Plus kleuren én Samsung Galaxy S24 Ultra kleuren komen overeen met de kleuren van de S23, maar dan met andere namen of een iets andere kleurschakering.

Zo is de kleur Phantom Black nu verkrijgbaar als Onyx Black. De kleur Cream is nu ietsje grijzer geworden en is Marble Gray genoemd. Heb jij nu een Samsung S23 en ben je gehecht aan de kleur van je geliefde telefoon? Lees hier dan alles over de verschillen tussen de S23 vs. S24 en ontdek een kleur waar je blij van wordt.

Populairste Samsung S24 kleuren

Wij verwachten dat de Samsung S24 de harten van vele mensen over de hele wereld gaat veroveren. Zeker ook omdat er bij het ontwerp rekening is gehouden met de meest populaire kleuren van het merk. Wij weten dan ook bijna zeker dat de klassieke zwarte variant, Onyx Black, en de chique grijze tint, Marble Gray, de populairste kleuren van de Samsung S24 gaan worden. Ze passen immers overal bij, zijn voor een brede doelgroep interessant en zijn vaak de bestsellers van het merk.


Hoewel de designers bij Samsung frisse kleuren niet uit de weg gaan, zullen ze altijd kiezen voor stijlvol & subtiel in plaats van schreeuwerig & fel als het gaat om hun kleurenpalet. Zo ook bij de introductie van de nieuwe paarse kleur, Cobalt Violet. Samsung houdt van paars, maar had deze optie niet aan de Galaxy S23-serie toegevoegd. Wij verwachten dan ook dat Samsung-fans erg blij zullen worden van Cobalt Violet in de kleurenreeks van de nieuwe Samsung.

We hopen dat je hiermee wegwijs bent geworden in de kleurrijke wereld van de gloednieuwe Samsung Galaxy S24-serie. Zie jij jezelf al bellen, appen, fotograferen en flaneren met dit model? Wij snappen je. Bekijk hier alle modellen en kleuren die er beschikbaar zijn, en kies een KPN-abonnement dat perfect bij jouw wensen past.

Gerelateerde artikelen