Samsung S23 kleuren: dit zijn ze!

De nieuwe opvolger van de Samsung Galaxy S22 is aangekondigd om in februari 2023 uit te komen, met een geheel nieuw aantal kleuren! De Samsung S23 (Plus) smartphone heeft een compact ontwerp en vele handige, high-end functies die al in eerdere artikelen zijn uitgelekt. Met de nieuwe collectie van trendy kleurvarianten zit er altijd eentje tussen die bij jouw persoonlijke stijl past. Benieuwd naar met welke van de Samsung S23 kleuren jij het nieuwe jaar gaat starten om jouw look compleet te maken? In dit artikel zetten we ze voor jou op een rijtje.

Samsung S23 (Plus): 4 kleuren

Op de eerste plaats kies jij jouw nieuwe toestel natuurlijk uit op zijn specificaties zoals het formaat, de camerakwaliteit, batterijduur en snelheid van het besturingssysteem. Je smartphone is een uiteindelijk een verlenging van jezelf, met al je plannen, sociale media en werkzaken in één compact pakket. Meer informatie over deze details vind je in ons eerdere artikel over de nieuwe Samsung S23. Op de tweede plaats voelt het bijna niet minder belangrijk dat dit multifunctionele apparaat dan ook wel perfect in jouw leven past op het gebied van stijl. Je hebt het tenslotte altijd en overal bij de hand en representeert hiermee jouw imago naar de buitenwereld. Bij KPN hebben wij daarom alle nieuwe Samsung S23 kleuren voor jou alvast overzichtelijk op rij gezet, om de voorpret van die keuze te mogen delen.

De Samsung S23 en Samsung S23 (Plus) kleuren komen in 4 variaties:

-        Samsung S23 Phantom Black

-        Samsung S23 Cream

-        Samsung S23 Green

-        Samsung S23 Lavender

 

Alle bovenstaande kleuren kunnen we omschrijven als zachte, neutrale tinten. De officiële foto’s die bij deze nieuwe Samsung S23 kleuren horen laten nog even op zich wachten.

Kleuren van de Samsung S23 Ultra

Het Samsung S23 Ultra model is de premium versie van de Samsung S23 en S23 Plus. In vergelijking komt deze met iets grotere afmetingen van het display, een extra cameralens aan de achterzijde en een S pen die het tekenen en schrijven ondersteund. Desondanks deze verschillen in ontwerp, komt het S23 Ultra model uit in dezelfde Samsung S23 kleuren die wij hierboven hebben genoemd. De nieuwe officiële Samsung S23 Ultra kleuren zijn:

-        Samsung S23 Ultra Phantom Black

-        Samsung S23 Ultra Cream

-        Samsung S23 Ultra Green

-        Samsung S23 Ultra Lavender

Samsung Galaxy S23 kleuren vergelijkbaar met de voorganger

Een aantal veranderingen vielen ons op tijdens het vergelijken van de nieuwe Samsung Galaxy S23 kleuren met die van de voorganger. De veranderingen zijn minimaal. Zo was de Samsung S22 ook al verkrijgbaar in de ‘Phantom Black’-kleur. Deze kleurvariant is een klassieker onder de Samsung Galaxy gebruikers en komt dus niet als grote verrassing weer terug tussen de Samsung Galaxy S23 Plus kleuren en de Samsung Galaxy S23 Ultra kleuren. Behalve ‘Phantom Black’ zien we ook de eerder bekende donkergroene kleur weer terugkeren in deze nieuwe edities.

Maar behalve deze twee gelijkenissen zien we ook kleine verschillen. In de voorgaande jaren hebben de Samsung Galaxy-modellen ook steeds een witte kleur optie laten terugkomen. Deze lijkt onder de nieuwe Samsung Galaxy S23 kleuren te worden vervangen door roomkleurige variant ‘Cream’. Als laatste wordt de licht paarse kleur van de vorige modellen vervangen door de iets donkerdere lavendel-kleur van de Samsung S23. Wat het toestel een luxe en modernere uitstraling geeft.

Of naast deze 4 standaardkleuren nog meer Samsung Galaxy S23 kleuren beschikbaar komen bij exclusieve retailers, zoals bij voorgaande Galaxy S-modellen het geval was, moet nog bekend worden.

Populairste Samsung S23 kleuren

Twijfel jij nog tussen welke kleurvariant het beste bij jouw persoonlijke stijl past? Vanaf februari vind je de nieuwe Samsung-toestellen in de winkel zodat jij ze alle 4 kunt uitproberen en goed kunt inschatten welke er het beste uitziet. Om je te helpen in deze keuze, bespreken we hier alvast naar onze verwachtingen welke kleuren van de Samsung S23 populair gaan worden in de komende release. In prijs zullen de kleurvarianten niet verschillen.

De unanieme favoriete kleurvariatie onder Galaxy S-gebruikers is de zwarte kleur, ook wel bekend als ‘Phantom Black’. Deze is onder andere een best-seller dankzij de professionele uitstraling die het modern ontwerp van het model optimaal tot zijn recht laat komen. Bovendien is deze kleur ook gemakkelijk te combineren met elke soort kledingstijl.

Is het makkelijk combineren van de kleur van jouw nieuwe apparaat met jouw persoonlijke stijl voor jou een belangrijke prioriteit, maar wil je toch een keer af van het voorspelbare zwart? Dan is de nieuwe Samsung S23 kleur ‘Cream’ misschien het alternatief voor jou. De naam zegt het al; deze nieuwe Samsung S23 kleur heeft en iets geelachtige tint vergeleken de spierwitte kleur van de voorgaande S22 modellen.

Zie jij je telefoon als dagelijkse accessoire en vind je dat die daarom best mag opvallen? Dan is er voor jou ook nog de keuze uit de Samsung S23 in ‘Green’ of ‘Lavender’ om jouw trendy looks compleet te maken.

Gerelateerde artikelen