Prime Video is de app van de maand

In juli is Prime Video dé app van de maand. Dit betekent dat jij kan genieten van het beste van Prime via Apps op TV via je tv-menu. Hier geven we alvast 2 kijktips.

The Boys seizoen 3

De (niet zo) superhelden van The Boys zijn terug. De groep van Billy Butcher en Huey zit nog steeds achter The Seven aan. De 7 kwaadaardige superhelden onder leiding van Homelander. En ze moeten flink aan de bak want de superhelden hebben versterking. In dit derde seizoen zien we namelijk vier nieuwe superhelden verschijnen. Soldier Boy, Crimson Countess, Supersonic en Blue Hawk.

Het verhaal gaat dit seizoen in op Vought, het bedrijf achter de helden. Het derde seizoen toont daarmee de problemen van de Amerikaanse maatschappij. Grote bedrijven hebben misschien wel te veel macht. Maar je hoeft niet bang te zijn dat het saai wordt. De makers hebben namelijk een belofte gedaan. Dit wordt het meest bizarre seizoen ooit.

The Terminal List

Luitenant-commandant James Reece (Chris Pratt) zint op wraak. Zijn hele eenheid is tijdens een missie in een hinderlaag gelopen. Eenmaal thuis begint het zaakje steeds meer te stinken. Alles wijst erop dat er sprake is van een complot. Hij moet en zal op onderzoek uit. Reece stapt uit het leger om de waarheid te vinden. Nu hoeft hij niet meer naar zijn strenge bazen te luisteren. Het leger maakte van hem een vechtmachine, nu vecht hij terug.

Wat volgt is een enorm spannend kat en muis spel. Niets is wat het lijkt. Hoe dieper hij erin duikt, hoe meer lijken er uit de kast komen. Maar iedere ontdekking die hem dichter bij de waarheid brengt, zorgt voor gevaar. Voor hem en zijn geliefden.

Het derde seizoen van The Boys en The Terminal List zijn nu te zien op Prime Video. Je vindt de app in het tv-menu. Nog geen Prime Video via KPN?

Bekijk Prime Video

Gerelateerde artikelen