Samsung geruchten: de belangrijkste op een rij

De nieuwe Samsung is altijd een telefoon om naar uit te kijken. Flitsende designs, heldere displays, goede camera’s en krachtige hardware. Ook de laatste Samsung geruchten zijn weer om van te smullen. Lees dit blog van KPN en je bent meteen weer op de hoogte van het laatste Samsung nieuws over de volgende Samsung upgrade en Samsung interface!


De laatste mogelijke Samsung Galaxy Note20 rumors

Volgens Tomsguide krijgt de Samsung Galaxy Note10 uit 2019 een opvolger en heet deze telefoon de Note20. Wij gingen op speurtocht uit en zetten de belangrijkste Samsung Galaxy Note20 rumors voor je op een rij. Check snel wat deze mogelijke nieuwe Samsung in zijn mars heeft.

Drie verschillende exemplaren?

Eén van de laatste Samsung Galaxy Note 20 geruchten is dat er volgens Android Planet drie exemplaren komen. Dat zou nieuw zijn, want van de Galaxy Note10 zijn twee varianten: de Note10 en Note10 Plus. Naar verluidt komt er van de Note20 ook een Note20 Ultra uit, net als bij de Samsung Galaxy S20 Ultra. Volgens Android Planet wordt dit het toestel met de beste specificaties.


Samsung Note 20 design en specificaties rumors

TechRadar publiceerde gelekte renders van wat volgens de site de Note 20 is. Dit zijn beelden van hoe de telefoon er naar verluidt uit gaat zien. Hierbij valt op dat de schermranden zeer dun zijn en dat er bovenaan in het midden een gaatje voor de selfiecamera zit. Aan de achterkant zit links boven een rechthoekige module waarin de camera’s zijn gebundeld. Waarschijnlijk zijn de mogelijke Samsung Note20 en Note20 Plus gemaakt van aluminium en glas, net als hun voorgangers.

Over de eventuele Samsung Note20 specificaties bestaat nog veel onduidelijkheid. Zo beweert TechRadar dat de telefoon de Snapdragon 865 Plus-processor krijgt, maar dat die chipset dit jaar misschien wel helemaal niet uitkomt. In dat geval zou de nieuwe Samsung de gewone Snapdragon 865-processor krijgen. Die zit nu onder andere in de Sony Xperia 1 en is een van de krachtigste processoren van 2020. ZDNet Korea denkt dat de mogelijke Note 20 de Samsung Exynos 992-processor krijgt, die zelfs nóg krachtiger zou zijn. Hierdoor moeten de nieuwe Samsungs waarschijnlijk de snelste smartphones ooit worden.


Geruchten over batterij en camera van de mogelijke Note 20

Andere Samsung Note20 geruchten? Volgens Android Planet krijgt hij standaard 128 GB opslaggeheugen. Opvallend, want de Note 10 heeft standaard 256 GB. Het zou zomaar kunnen dat dit gerucht dus niet waar is. Volgens Android Planet krijgt de telefoon misschien wel 12 GB werkgeheugen én een grotere batterij. Die in de Galaxy Note10 is 3500 mAh groot en Android Planet denkt dat die in zijn waarschijnlijke opvolger extra groot wordt. SamMobile denkt dat de batterij 4000 mAh groot wordt, waardoor de batterijduur een stuk beter zou worden.

Android Authority schrijft dat de Samsung Galaxy Note20 vier camera’s aan de achterkant krijgt. Die zitten volgens de site in een cameramodule aan de linkerbovenkant van de achterkant en steekt wat uit. Eén van de camera’s zou foto’s in 108 megapixel maken, net als de Galaxy S20 Ultra. PhoneArena houdt de optie open dat de nieuwe Note twee selfiecamera’s krijgt.


Mogelijke Samsung Galaxy Note 20 release date

Note-telefoons van Samsung komen vaak na de zomer uit. De geruchten over de release date van de Galaxy Note20 lopen uiteen. Twitteraar Max Weinbach, die vaak inside information heeft, voorspelt dat de telefoons dit jaar misschien al in juli uitkomen. AndroidCentral schrijft dat er dit jaar vanwege de crisis geen fysieke presentatie zal zijn en dat de telefoon waarschijnlijk in augustus uitkomt. Volgens Twitteraar Weinbach kondigt Samsung tijdens een presentatie tegelijkertijd ook de Galaxy Z Fold 2 aan, een opvouwbare telefoon.


Software-update voor Samsung interface en Samsung One UI 2.1

Niet alleen de huidige topmodellen krijgen upgrades van Samsung. Ook betaalbare modellen zijn regelmatig aan de beurt. Zo krijgen de Samsung Galaxy S9, Galaxy A51 en Galaxy A71 een upgrade naar One UI 2.1. Dit is de Samsung interface voor Android. Een paar van de Samsung One UI 2.1 features:

  • Betere zoekfunctie in de Galerij-app
  • Extra mogelijkheden voor toetsenbord, zoals
    • Direct vertalen
    • Ongedaan maken
  • Quick Share: makkelijk bestanden delen met andere Samsung-telefoons
  • AR Emoji vernieuwd

De laatste Samsung upgrade

Telefoongigant Samsung werkt dag en nacht aan het verbeteren van zijn telefoons. Ook de software krijgt regelmatige updates. Daarom zoeken wij de laatste Samsung upgrades voor je uit.


Oplossing voor probleem met groen scherm Samsung Galaxy S20 Ultra

Het scherm van de Galaxy S20 Ultra wordt soms groen. Dit kan gebeuren als de schermfrequentie 120 Hz is en soms tijdelijk overschakelt naar 60 Hz. De laatste Samsung upgrade is een software-update die dit probleem oplost. Ook de Samsung S20 en S20 Plus krijgen deze update. Hierdoor heb je niet langer het probleem met een groen scherm van de Galaxy S20 Ultra.


Samsung selfiecamera: komt er een uitschuifcamera?

Telefoonfabrikanten stoppen nooit met innoveren. Zo verstopt Samsung de selfiecamera nu vaak in een gaatje in het scherm. Daar doet het binnenkort misschien een schepje bovenop. De Koreaanse fabrikant werkt volgens Twitteraar OnLeaks aan een uitschuifbare Samsung selfiecamera. Mogelijk komt deze innovatie in een telefoon uit de Galaxy A-lijn. Deze selfiecamera werkt in de praktijk precies hetzelfde als elke andere selfiecamera. Het nieuwe: hij komt pas tevoorschijn als jij ‘m hoeft te gebruiken. Zo is het ontwerp van je telefoon extra strak en zit er geen gat meer in je scherm.

Smul jij ook zo van de laatste Samsung geruchten? Je kunt nu al genieten van al het moois dat deze Koreaanse topfabrikant te bieden heeft. Check de nieuwe Samsung S21Samsung S21 Plus en Samsung S21 Ultra.

Heb je liever een midrange topper? Check dan de Samsung A42, Samsung A52 of Samsung A72.

Gerelateerde artikelen