Grand Prix van België live kijken bij KPN

Zondag 29 augustus 2021 vindt de F1 Grand Prix van België plaats. Het circuit Spa-Francorchamps wordt door alle raceliefhebbers geroemd als een van de mooiste banen ter wereld. Het circuit dat midden in de Ardennen ligt wordt zowel door de coureurs als de fans bijzonder gewaardeerd. Met de legendarische bocht Eau Rouge (of is het stiekem toch Raidillon?) als hoogtepunt…


Misschien wel het allermooiste F1 circuit

Eau Rouge is een bocht voor de coureur met lef, want na een snelle linkerknik, moet je meteen weer een ontzettende steile razendsnelle bocht naar rechts maken. De coureurs moeten bijzonder goed op hun hoede zijn om de auto niet op volle snelheid te verliezen. Later op het 7 kilometer lange circuit volgen nog een paar iconische bochten. Denk maar aan de recht-links-rechts combinatie van Les Combes en illustere namen als Blanchimont en Stavelot. De teams zullen 44 ronden op het scherpst van de snede moeten werken, want de veranderende weersomstandigheden en de snelheid van de baan kunnen pots voor onverwachte situaties zorgen. Wil je niets missen van deze Grand Prix? Bij KPN kijk je alle Formule 1 wedstrijden live via het Ziggo Sport Totaal pakket!


Hoe kijk je Formule 1 wedstrijden bij KPN?

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan zet je via MijnKPN eenvoudig het Ziggo Sport Totaal pakket aan. Hiermee kijk je alle wedstrijden live. Het pakket is maandelijks aan- en uit te zetten.

Activeer Ziggo Sport Totaal

Wil je een losse wedstrijd kijken? Dat kan via de tv-ontvanger. Je betaalt dan per wedstrijd.


Hoe laat begint de Grand Prix van België

Hieronder zie je de Nederlandse tijden waarop de kwalificatie en de race in België starten.

Vrijdag 27 augustus
Eerste vrije training: 11:00-12:30 uur
Tweede vrije training: 15:00-16:00 uur

Zaterdag 28 augustus
Derde vrije training: 12:00-13:00 uur
Kwalificatie: 15:00-16:00 uur

Zondag 29 augustus
Race: 15:00 uur

Gerelateerde artikelen