Echte misdaadverhalen op Crime+Investigation

Voor de liefhebbers van waargebeurde verhalen over grote en kleine misdaden is er goed nieuws! De zender Crime+Investigation, die naar eigen zeggen de duistere kant van de mens onderzoekt, verhuist van het Pluspakket naar het basispakket. Dit betekent dat C+I vanaf 1 juli gratis te zien is voor alle klanten van KPN!

Kijkje in de keuken

Door de programma’s die op Crime+Investigation uitgezonden worden kom je als kijker op plekken die normaal niet publiekelijk toegankelijk zijn: van forensische laboratoria tot rechtszittingen en de archieven van de politie. Ga mee op patrouille en volg rechercheurs die proberen zaken op te lossen. Duik in de criminele onderwereld en ontdek de waarheid achter de meest beruchte misdaden en moorden. Als misdaadliefhebber zit jij goed bij deze zender!

On Demand

Mocht je een serie van C+I willen kijken waar en wanneer het jou uitkomt, dan kan dat ook nog steeds. Er zijn namelijk verschillende titels On Demand te zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van ‘Police Patrol’, waarin we met de Amerikaanse politie meegaan op patrouille. In ‘Accused: Guilty or Innocent?’ volgen we beschuldigde personen in de aanloop naar hun rechtszaak. Of kijk naar ‘Poisonous Liaisons’, dat ingaat op waarom gif al eeuwenlang het favoriete moordwapen is van vele criminelen. De titel ’50 Ways to Kill Your Lover’ laat niet veel te raden over: hierin zien we verschillende – soms wel érg creatieve – manieren waarop mensen hun partner vermoorden. ‘The Jail: 60 Days In’ is een mooi experiment: ‘gewone’ mensen laten zich vrijwillig 60 dagen opsluiten in de gevangenis. Niemand, ook de bewakers niet, weet dat zij daar eigenlijk niet thuishoren. Of kijk bijvoorbeeld naar het heftige tweede deel van de documentaire ‘Surviving R. Kelly’, over de eens zo geliefde R&B-zanger die keihard van zijn voetstuk is gevallen. In de documentaireserie ‘Leah Rimini: Scientology & The Aftermath’ onderzoekt de actrice en oud-Scientology lid dit omstreden geloof.

De zender Crime+Investigation zie je vanaf 1 juli op kanaal 44. De genoemde series zijn zowel in het Pluspakket als On Demand te vinden.

Zenderwijzigingen

Vanaf 1 juli zijn een aantal zenders gewijzigd van kanaalnummer. Ook zijn er een aantal nieuwe zenders bijgekomen. Hier vind je een overzicht van de zenderwijzigingen.

Gerelateerde artikelen