Vier ADE met KPN

Het is oktober en dat betekent dat het weer tijd is voor ADE, oftewel het Amsterdam Dance Event! Ruim 450.000 mensen van over de hele wereld zullen naar onze hoofdstad komen tijdens het 5-daagse evenement, dat dit jaar van 18 – 22 oktober plaatsvindt. ADE is 1 van de grootste elektronische muziekfestivals ter wereld en beleeft dit jaar de 27e editie. Vier het met ons mee!

Opening ADE in Rijkspassage

ADE wordt dit jaar op spectaculaire wijze geopend. In samenwerking met Heineken wordt in de Rijkspassage van het Rijksmuseum een bijzonder evenement georganiseerd waarin kunst en muziek samensmelten! Voor een nieuwe expositie in het Rijksmuseum, Breathe, Walk, Die, heeft de Nederlandse producer en DJ upsammy een speciale soundtrack gemaakt die je tijdens het bezoeken van de expositie als audiotour kan beluisteren. En speciaal voor de opening van ADE heeft upsammy een spectaculair audiovisueel optreden ontworpen, compleet met een vette lichtshow, in de Rijkspassage! Het wordt een intiem concert voor zo’n 750 genodigden en daar kan jij er 1 van zijn! Wij geven namelijk 15 kaarten weg voor dit spectaculaire evenement.

538 DJ Hotel

Ook 538 kan ADE natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op 18, 19 en 20 oktober verhuist de studio van 538 naar Amsterdam om uit te zenden vanuit het 538 DJ Hotel, waar ze de grootste dj’s ter wereld ontvangen en live dj-sets uitzenden. Dit zie je allemaal op TV 538, natuurlijk op kanaal 538. En omcirkel 21 oktober in je agenda, want dan wordt de radioshow van Armin van Buuren live uitgezonden vanuit de Amsterdam ArenA, op TV 538, maar óók op Beleef KPN! De show van Armin zie je vanaf 21.00 uur. 

Daarnaast verloot 538 speciaal voor klanten van KPN 2x2 kaarten voor een showcase in het 538 Hotel.

SLAM! TV voor iedereen te zien

En dat is nog niet alles. De zender SLAM! TV wordt tijdens ADE namelijk opengezet. Kan je als klant van ons gratis meegenieten, ook als je het Pluspakket niet hebt. SLAM! is natuurlijk dé zender voor lekkere pop en dancemuziek, zowel op de radio als op tv. Tijdens ADE zal de zender flink uitpakken. En jij kan dat allemaal live meemaken! Je vindt SLAM! TV op kanaal 111.

Gerelateerde artikelen