8 Klantcases
Segment
Branche
Categorie

Bouwbedrijf Afezo: Met de BouwTag altijd realtime inzicht waar bedrijfsmiddelen zich bevinden

Afezo B.V. is een civieltechnisch–bedrijf dat gespecialiseerd is in de aanleg van zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuur. Zij beschikken over bouwmaterieel en een groot eigen materieelpark, met onder andere: vrachtwagens, rupskranen, mobiele kranen, pompen en ketenpark.

Lees meer

Gemeente Breda: Smart City Breda maakt veiligheid rond de jaarwisseling beheersbaar met slimme geluidsmeting

Gemeente Breda wil effectiever kunnen handhaven op het verbod vuurwerk af te steken en zocht naar een oplossing om vuurwerkknallen accuraat en objectief te kunnen meten.

Lees meer

Huisartsenpraktijk: Veilig omgaan met patiëntgegevens

KPN Consulting werd ingeschakeld door een middelgrote huisartsenpraktijk in het westen van het land. In hetzelfde pand zijn ook een apotheek en fysiotherapiepraktijk gevestigd. Zo worden veel functies gecombineerd en patiënten sneller geholpen.

Lees meer

Ferwerda Beveiliging: Meer gemak en voordeel dankzij Office 365

Ferwerda Beveiliging uit Drachten verzorgt verschillende beveiligingsdiensten, zoals objectbeveiliging, surveillance, bedrijfsdiensten en alarmopvolging. Een groot deel van de werkzaamheden vindt plaats op locatie en ICT speelt daarin een grote rol. Medewerkers maken ter plekke rapportages en moeten offertes buiten kantoor direct kunnen inzien en bewerken.

Lees meer

MTC Huizen: Soepele overstap naar de cloud met Office 365

Medisch Trainingscentrum (MTC) Huizen is een praktijk voor oefen- en fysiotherapie met 3 vestigingen. Doordat het trainingscentrum meerdere disciplines binnen de fysiotherapie aanbiedt, bedienen ze een grotere doelgroep.

Lees meer