Wat is een 088 nummer?

Met een 088 bedrijfsnummer heeft iedere vestiging en elke medewerker van je bedrijf hetzelfde netnummer. Een 088 nummer is een extra nummer naast je bestaande vaste en mobiele telefoonnummers.

Met de online applicatie control088 beheer je eenvoudig zelf je eigen 088-nummers.

Overal bereikbaar met
088-nummer

Gesprekken naar een 088 zakelijk telefoonnummer ontvang je op iedere locatie, zowel op een vaste of mobiele telefoon. Ideaal als je medewerkers vaak onderweg zijn of op meerdere locaties werken. Verhuizingen gaan niet meer ten koste van bereikbaarheid. Het 088-bedrijfsnummer blijft behouden.

Opvolgende nummerreeksen met 088-nummer

Een 088-zakelijk telefoonnummer heeft een minimale grootte van 100 onderliggende nummers. Deze nummers geef je uit zoals je dat wilt. Met nummerreeksen vergroot je de herkenbaarheid van je organisatie, zowel intern als extern. Medewerkers met dezelfde functie krijgen zo een opvolgend telefoonnummer, ongeacht hun locatie.

088-zakelijk telefoonnummer aanvragen

Vraag jouw 088-nummer aan via ACM. Je 088-nummer in dienst stellen? Neem daarvoor contact op met je contactpersoon bij KPN.

Vraag nu aan

Veelgestelde vragen

ACM zal u informeren over de éénmalige kosten en jaarlijkse kosten voor het nummerblok. KPN brengt u aansluitkosten en maandelijkse kosten in rekening voor het gebruik van de dienst. Afhankelijk van het nummer waar de 088 gesprekken uitkomen kan KPN u ook verkeerskosten in rekening brengen.
  • 088 Bedrijfsnummers worden uitgegeven door ACM
  • Gesprekken worden afgeleverd op vaste of mobiele toestellen
  • 088 nummers zijn net als ‘gewone telefoonnummers’ tiencijferig
  • Bestaande nummers kunnen worden behouden en blijven bereikbaar
  • Geen verhoging periodieke kosten
  • Nummers kunnen flexibel ingezet worden
  • Niet toegestaan voor betaalde dienstverlening