• Naadloze overstap
  Blijf bereikbaar en voorkom dubbele kosten.
 • Gratis nummerbehoud
  Uw vaste telefoonnummer wordt meegenomen naar KPN.
 • 24/7 gratis service
  We zijn dag en nacht telefonisch bereikbaar.

Overstappen naar zakelijk internet, bellen & TV

Een zorgeloze overstap, waarbij u altijd bereikbaar blijft. Mét gratis behoud van uw vaste telefoonnummer! Maak gebruik van het beste netwerk van Nederland met zakelijk internet, bellen en TV van KPN. We houden u ten alle tijden op de hoogte van uw overstap.

1-5 werknemers

Kleinzakelijk

1-150 werknemers

KPN EEN MKB


Overstappen naar KPN Kleinzakelijk

Stapt u over naar een Kleinzakelijke dienst? Dan leveren wij overstapservice voor een naadloze overstap!

 • Gemak: KPN regelt de opzegging bij uw huidige provider
 • Zekerheid: geen dubbele kosten
 • Zorgeloos: naadloze overstap

1. Aanvraag
Stel uw pakket samen en kies hierna voor 'Ik stap over naar KPN'. Hier kunt u aangeven dat u gebruik maakt van onze overstapservice. Nog een contract bij uw huidige provider? Zet dan de overstapwekker. Wij laten u op tijd weten wanneer u kunt overstappen en welke voordelen u bij KPN krijgt.

2.Verwerking
U kiest zelf de activatiedatum: dit is de datum waarop u het internet kunt gebruiken.

3. Installeren
Kleinzakelijk internet is zó eenvoudig aan te sluiten dat u het zelf binnen 20 minuten gereed heeft! Ook kunt u kiezen om een gratis monteur te nemen die alles voor u regelt. Zo zorgen we voor een zorgeloze overstap.

Contract nog niet afgelopen?

Meld u vrijblijvend aan voor de overstapwekker. U krijgt bericht wanneer u kunt overstappen.

Bekijk onze internet, vast bellen en TV pakketten

Combineer voor extra voordeel

Door verschillende producten van KPN te combineren krijgt u meer voordelen. En hoe meer u combineert, hoe groter de voordelen zijn.

 • Elke maand extra korting op uw abonnement
 • Meer data en belminuten
 • Korting op entertainment, beveiligingssoftware en meer

Mobiel of internet nog niet verlengbaar? Zet de overstapwekker.

Goed om te weten

Dat kan in sommige gevallen. Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn. Bel hiervoor gratis met onze klantenservice. Wij zijn 24 uur per dag
 en 7 dagen per week bereikbaar.

Als u overstapt, doen wij bij KPN al het werk. Gebruik onze gratis overstapservice voor een naadloze overgang. Wij gebruiken uw gegevens om uw overstap te regelen bij uw oude provider. Klik tijdens de bestelling op 'ik wil dat KPN mijn abonnement(en) opzegt'.

Gratis overstapservice

 • Geen dubbele kosten
 • Tijdens uw overstap kunt u gewoon blijven internetten
 • Activatie na 23 werkdagen i.v.m. wettelijke opzegtermijn oude provider

Zelf opzeggen?
Dat kan ook! Als u zelf uw contract bij uw huidige provider opzegt, kunt u er bijvoorbeeld voor zorgen dat de abonnementen overlappen. In sommige gevallen kan dit handig zijn. Bijvoorbeeld als u gaat verhuizen en op twee plekken tegelijkertijd internet wilt hebben. De voordelen van zelf opzeggen zijn:

 • Sneller uw pakket thuis
 • Gemiddeld binnen 7 werkdagen aangesloten

Als u gebruik maakt van onze overstapservice is de eerstmogelijke activatiedatum altijd na 23 werkdagen. Dit i.v.m. de wettelijk opzegtermijn bij de oude provider.

Zegt u zelf uw producten op bij de oude provider? Dan kunnen we u sneller aansluiten. U bent dan gemiddeld binnen 7 werkdagen aangesloten.

Ja, dit is mogelijk. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor nummerbehoud. U kunt maximaal 2 telefoonnummers behouden. Gaat u naar een locatie met een ander netnummer, dan is nummerbehoud helaas niet mogelijk.
Gaat u verhuizen? Dan kunnen wij uw oude abonnement niet voor u opzeggen. U moet in dat geval zelf uw oude abonnement opzeggen. U kunt online een nieuw abonnement aanvragen bij KPN. Bij de online aanvraag kunt u aangeven dat u zelf het abonnement opzegt bij uw huidige provider.

Als u overstapt naar KPN of een andere aanbieder moet u rekening houden met verschillende zaken. KPN verwijst u graag naar een adviespagina voor overstapadvies. Zo voorkomt u een lange dienstonderbreking of een periode met dubbele facturen. Controleer ook of en hoe u uw telefoonnummer kunt meenemen voor uw nieuwe abonnement.

Past KPN Kleinzakelijk bij u?

Bekijk pakketten

Overstappen naar KPN EEN MKB

Aanvraag
Bij KPN EEN MKB weet u altijd zeker dat uw gekozen pakket past bij uw bedrijf. Vertel ons hoe uw bedrijf in elkaar zit, en onze adviseurs geven u gratis vrijblijvend advies dat op uw onderneming is afgestemd.

Installatie plannen
Tijdens de levering hebt u 1 vaste contactpersoon. Superhandig, want die weet altijd wat er speelt bij uw bestelling en wat er belangrijk is voor uw bedrijf.

Activatie
De monteur komt bij u langs om uw pakket te installeren.

Stapt u over van een andere KPN dienst? Dan zorgen wij voor een naadloze overstap! Geef dit direct aan bij de bestelling, of telefonisch op een later moment.

Contract nog niet afgelopen?

Meld u vrijblijvend aan voor de overstapwekker. U krijgt bericht wanneer u kunt overstappen.

Mobiel of internet nog niet verlengbaar? Zet de overstapwekker.

Waarom KPN EEN MKB?

Altijd Online

Blijf online in iedere situatie. Met 4G Back-up schakelt uw modem automatisch over naar het 4G mobiele netwerk zodra uw vaste verbinding wegvalt.

Zo bent u altijd in business, wat er ook gebeurt.

Overal bereikbaar

Bel met uw vaste nummer via uw mobiele telefoon. Zo bent u altijd en overal bereikbaar voor uw klanten op het voor hen bekende nummer. Daarnaast hebt u ook op mobiel volledige controle over uw telefooncentrale.

Dat is snel schakelen wanneer u daar behoefte aan hebt.

Veilig contact met klanten en collega's

Cybercrime is niet alleen vervelend, maar kan ook grote (financiële) gevolgen hebben. Daarom is de internetverbinding van KPN EEN MKB extra goed beveiligd tegen kwaadaardige software en websites.

Geen installatie of extra kosten, deze beveiliging krijgt u standaard bij KPN EEN MKB internet!

Combineer voor extra voordeel

Door verschillende producten van KPN te combineren krijgt u meer voordelen. En hoe meer u combineert, hoe groter de voordelen zijn.

 • Elke maand extra korting op uw abonnement
 • Meer data en belminuten
 • Korting op entertainment, beveiligingssoftware en meer

Goed om te weten

Dat kan in sommige gevallen. We bellen u graag wanneer het u uitkomt om u te adviseren over de mogelijkheden. Gratis en vrijblijvend!

Bel mij terug
Stapt u over van een andere KPN dienst? Dan zorgen wij voor een naadloze overstap! Geef dit direct aan bij de bestelling, of telefonisch op een later moment. Als de installatie ingepland is en u stapt over vanaf een ander KPN product, ontvangt u een brief waarin staat welke diensten er worden opgeheven. Aan het einde van de rit zullen we dit ook nogmaals naar u bevestigen.

De levertijd van KPN EEN MKB is afhankelijk van de grootte van uw pakket. Veilig is om ruim van tevoren (8-10 weken) contact op te nemen. Onze adviseurs kunnen u vertellen hoe lang van tevoren u zou moeten bestellen om op tijd actief te zijn. Zo garanderen we een naadloze overstap.

Bel mij terug
Ja, dit is mogelijk. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor nummerbehoud. Gaat u naar een locatie met een ander netnummer, dan is nummerbehoud helaas niet mogelijk.

Past KPN EEN MKB bij u?

Ontdek KPN EEN MKB

Telefonisch bestellen?

Onze KPN Experts helpen u.

We bellen u binnen 5 minuten