Direct een goede start

Ondernemen is een vak apart. Een idee wordt een plan, en een plan wordt werkelijkheid. Vaak is het lastig om in te schatten wat u nodig hebt. Oók de onzekerheid als starter maakt het lastig om financiële keuzes te maken. Zo ook op het gebied van telecom. Toch wilt u dat u bereikbaar bent en altijd en overal kan werken. Om u als beginnende ondernemer de juiste start te laten maken helpt KPN op dit gebied.

Altijd bereikbaar
Waar u ook gevestigd bent

Met de diensten van KPN bent u altijd en overal bereikbaar.

 • Kantoor aan huis
  Profiteer van gebundelde pakketten om het maximale uit uw onderneming te kunnen halen.
 • Extern kantoor
  Groot of klein kantoor, met de wifi garantie van KPN hebt u overal gegarandeerd wifi.
 • Veel onderweg
  Moet u veel reizen voor uw werk? Geen probleem! Een hotspot is zo aangemaakt en met Office365 hebt u veilig toegang tot al uw bestanden.

Regel tijdig uw aanvraag

Bij het starten van een onderneming moeten veel zaken geregeld worden. Zo wilt u bijvoorbeeld altijd bereikbaar zijn en overal kunnen werken. Soms kan het even duren voordat uw bedrijf aangesloten is. Wacht niet te lang met de aanvraag van uw telefoon of internet. Bepaal met Hussel zelf wat u nodig hebt en krijg voordeel!

Podcastserie: Vallen & Opstaan

Vallen & opstaan is dé podcast voor ondernemers. Wij spreken met bedrijven over hoop en angst, succes en falen en vallen & opstaan. 

Luister de podcasts:

Samen doorgroeien als
zakenpartners

De meeste starters zijn creatief en innovatief, en zoeken dit ook in hun partners. KPN streeft naar het helpen van deze vernieuwende ondernemingen. Want net zoals deze enthousiaste ondernemers, investeert KPN ook veel om nieuwe diensten te ontwikkelen en de huidige diensten te optimaliseren. Zo blijft KPN relevant, maar vooral ook uw eigen onderneming.

Welk pakket past bij uw onderneming?

KPN Kleinzakelijk

Betrouwbaar internet, telefonie en tv voor ondernemers met een eenvoudige telecom behoefte.

 • Betrouwbaar zakelijk internet
 • Tot 2 telefoonnummers
 • Uitbreidbaar met tv: ideaal voor kantoor aan huis

KPN EEN MKB

De meest complete en flexibele oplossing voor bedrijven met een specifieke telecom behoefte.

 • Internet met vast IP-adres
 • Meerdere telefoonnummers en gelijktijdige gesprekken
 • Vast-Mobiel integratie
 • Met 1 generiek nummer uitbellen
 • Functionaliteiten zoals nachtschakelingen en wachtmuziek

De Zakelijke chatbot helpt u kiezen

Wij helpen u kiezen
Praat met onze chatbot

Kiezen voor de beste oplossing kan lastig zijn. Wij helpen u binnen 2 minuten door een paar vragen te stellen. Kunt u onze hulp gebruiken?

Flexibel bereikbaar met Mobiel

Met Mobiel van KPN hebt u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Een nieuwe telefoon of werkt uw huidige nog naar behoren, ons assortiment maakt het mogelijk om uw behoeftes te vervullen.

Telefoon met abonnement
Bij KPN hebt u de keuze uit de nieuwste modellen. Kies de telefoon met abonnementen waarmee u het beste uit uw onderneming kunt halen.

Sim Only
Bent u al voorzien van een telefoon, of wilt u alleen een datakaart voor bijvoorbeeld een laptop of tablet. Met de grote variatie van Sim Only abonnementen van KPN sluit u eenvoudig het gewenste abonnement af.

Gemakkelijk overstappen naar KPN

Bij KPN doen wij er alles aan om u uw bedrijf zo succesvol mogelijk te maken. Daarbij hoort ook een zorgeloze overgang naar de oplossing die het beste bij de wensen en behoeftes van uw onderneming past. Eenmanszaak, BV of vof, KPN maakt het voor elke ondernemer de eenvoudiger te starten.

Goed om te weten

Wanneer u van uw huidige provider naar KPN kunt overstappen is per situatie verschillend. Een belangrijke factor bij het overstappen is de einddatum van het contract bij uw huidige provider. Een andere factor is de contractsvorm. Als u een consumenten abonnement hebt is uw opzegtermijn 1 maand. Als u een zakelijk abonnement hebt is uw opzegtermijn 3 maanden.

Naar KPN overstappen

Het is eenvoudig om naar KPN Kleinzakelijk over te stappen. Bij de aanvraag van het zakelijk mobiel abonnement hebt u de mogelijkheid om nummerbehoud aan te vragen. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u per mail bevestiging van de aanvraag.

Al klant van KPN?

Als uw abonnement al bij KPN is ondergebracht, is de overstap telefonisch via de verlengomgeving van KPN aan te vragen. Door het invullen van uw telefoonnummer komt u in de zakelijke omgeving. Hier kiest u het gewenste zakelijke abonnement.

Bij het aanvragen van uw online bestelling kunt u eenvoudig aangeven of u gebruik wilt maken van de zakelijke overstapservice.

Kies voor de overstapservice en ervaar:

 • Gemak: KPN regelt de opzegging bij uw huidige provider
 • Zekerheid: geen dubbele kosten
 • Onbezorgdheid: naadloze overstap