Verhuizen - Geef uw verhuizing tijdig door

Geef uw verhuizing tijdig door

De verhuizing van uw diensten bij KPN kan tussen 1 en 8 weken in beslag nemen. In sommige situaties is er onder de grond bij u in de straat voorbereiding nodig. Geef uw verhuizing daarom tijdig aan ons door.  Zijn er meerdere ISRA-punten (Infra Structuur Rand Apparatuur) aanwezig op uw locatie? Achterhaal dan ook welke voor u bestemd zijn.

Houd uw gegevens bij de hand

  • De contract- of ordernummers van uw KPN diensten
  • Uw oude en nieuwe postcode en huisnummer, met eventuele toevoegingen
  • Uw straatnaam en plaats
  • Uw telefoonnummer
Verhuizen internet, vast bellen en televisie

Verhuizen internet, vast bellen en televisie

Een verhuizing van zogenaamde ‘vaste diensten’ als een telefoonaansluiting of een Ondernemerspakket geeft u door als verhuizing. Hiervoor belt u met onze klantenservice. Deze is 24/7 bereikbaar.


Voor een KPN ÉÉN verhuizing neemt u telefonisch contact op.

Verhuizen mobiele en Cloud-diensten

Verhuizen mobiele en Cloud-diensten

Het verhuizen van mobiele- en Cloud-diensten is alleen een administratieve wijziging. U geeft deze wijziging eenvoudig zelf online door. Het doorvoeren hiervan duurt ongeveer 2 weken.

Naar gegevens wijzigen

Aanvullende informatie

Wanneer u verhuist binnen hetzelfde pand, is het belangrijk dat de benodigde aansluitingen voor uw producten aanwezig zijn op uw nieuwe locatie. Onze verhuisexperts kunnen u informeren over de werkzaamheden die hiervoor nodig zijn.
Het is mogelijk dat u verhuist naar een locatie waar nog geen ISRA-punt aanwezig is. Bespreek dit met onze experts tijdens het doorgeven van uw verhuizing. Onze experts informeren u dan over de vervolgstappen.
De kosten van uw verhuizing zijn afhankelijk van uw specifieke situatie. Onze experts bespreken tijdens het telefoongesprek de kosten met u.

Een bestaand ISRA punt kunt u niet zelf verplaatsen. Een aanvraag voor het verplaatsen dient u in via www.mijnaansluiting.nl. Deze onafhankelijke organisatie begeleidt u in het proces en bespreekt de kosten met u.