Zakelijke vaste telefonie

Met zakelijke telefonie belt u via het betrouwbare Nederlandse netwerk van KPN. U kunt naar behoefte de grootte van de dienst samenstellen. Vindt u het belangrijk om bereikbaar te zijn voor uw klanten en hebt u geen uitgebreide functionaliteiten nodig dan is KPN Kleinzakelijk de oplossing. Met KPN EEN MKB krijgt u de beschikking over een uitgebreide telefooncentrale en kunt u tot wel 150 gelijktijdige gesprekken voeren. Zo kunt u zakelijk vast bellen. Voor vaste telefonie heeft een u een internet abonnement nodig.

Altijd en overal bereikbaar
Zakelijk vast bellen met KPN Kleinzakelijk

Met KPN Kleinzakelijk combineert u eenvoudig vaste telefonie met internet. Dit is de meest passende oplossing als u geen uitgebreide telefonie en internet behoefte hebt.

 • Tot 2 gelijktijdige gesprekken
 • Per minuut betalen of onbeperkt bellen
 • Voicemail en naar mobiel doorschakelen
Vanaf
24,73/mnd

Een grotere telefonie behoefte?
Kies voor KPN EEN MKB

Ondernemer met een grotere telecom behoefte? Kies voor KPN EEN MKB als u behoefte hebt aan één van de onderstaande extra opties:

 • Meer dan 2 telefoonlijnen
 • Telefooncentrale
 • Vast IP-adres
 • Alarmlijn
 • Beveiligde pinverbinding

KPN EEN MKB is alleen telefonisch of in de winkel te bestellen.

Vanaf
46,50/mnd

Zakelijk alles in 1
Combineer telefonie met internet, televisie en mobiel

Zakelijk alles in 1

Zakelijk vast bellen
Hoeveel u wilt

Met Kleinzakelijk telefonie hebt u de keuze om naar behoefte te bellen. Belt u minder vaak, maar wilt u toch in contact blijven met uw klanten? Een vaste telefoonaansluiting hebt u al voor € 1,65 per maand. Wilt u niet verrast worden door een hogere rekening dan zit u met BelOnbeperkt NL helemaal goed. Voor € 8,26 per maand belt u zoveel als u wilt naar vast en mobiele nummers. Met onze belbundel BelOnbeperkt Altijd belt u zowel naar mobiele en vaste nummers in Nederland, als in 80 andere landen, onbeperkt. U kunt BelOnbeperkt Altijd nu 1 maand gratis gebruiken. Wilt u dit hierna blijven gebruiken, dan betaald u slechts € 13,64 per maand!

Tarieven Telefonie

Benieuwd naar de tarieven van uw vaste telefonie? Neem dan een kijkje op de tarievenpagina.

Wat is VoIP?

Met internetbellen, ook wel bekend als VoIP (Voice over IP) ervaart u een uitstekende belkwaliteit en veel communicatiemogelijkheden. Voice over IP bellen is ook extra voordelig aan te vragen bij een internet abonnement.

Met VoIP past u ook eenvoudig het aantal gebruikers, telefoonnummers en opties aan. Zo hebt u meer vrijheid en mogelijkheden dan via het ISDN-netwerk.


De voordelen

 • Uitstekende belkwaliteit
 • Veel functionaliteiten
 • Extra voordelig aan te vragen
 • Digitale telefooncentrale
 • Betrouwbaar en stabielGemakkelijk overstappen naar KPN

Bij KPN doen wij er alles aan om u uw bedrijf zo succesvol mogelijk te maken. Daarbij hoort ook een zorgeloze overgang naar de oplossing die het beste bij de wensen en behoeftes van uw onderneming past. Eenmanszaak, BV of vof? KPN maakt het voor elke ondernemer eenvoudiger te starten. Wij doen de opzegging bij uw oude provider, zodat u een naadloze overstap ervaart. Het pakket is eenvoudig zelf te installeren.

Zorgeloos ondernemen met KPN Zakelijk

WUA

Door WUA zijn wij beoordeeld als "favoriet van ondernemend Nederland". Voor zowel Kleinzakelijk Internet, Bellen & TV als voor Kleinzakelijk Mobiel.

WINMAG

Internet, Vast Bellen & Mobiel van KPN EEN MKB heeft de MKB Proof Award gewonnen! WINMAG zegt: "KPN EEN MKB is voor elke MKB’er aan te raden die flexibiliteit en overzichtelijkheid hoog op het wensenlijstje heeft staan."

Combineer voor extra voordeel

Door verschillende producten van KPN te combineren krijgt u meer voordelen. En hoe meer u combineert, hoe groter de voordelen zijn.

 • Elke maand extra korting op uw abonnement
 • Meer data en belminuten
 • Korting op entertainment, beveiligingssoftware en meer

Mobiel nog niet verlengbaar? Zet de overstapwekker.

Ondernemen met KPN

Een eigen bedrijf starten? Of van uw hobbybedrijfje serieus werk gaan maken? Dan is het belangrijk dat u altijd en overal kan werken. Zo haalt u toch net even die deal binnen en zorgt u dat uw klanten tevreden zijn. Vaak kan het nog lastig zijn wat u nou allemaal nodig hebt op het gebied van telecom. KPN helpt u en uw bedrijf graag verder.

Antwoord niet gevonden of liever persoonlijk contact?

Onze Zakelijke Klantenservice is 24/7 gratis bereikbaar. Of ga naar de winkel.


Telefonisch bestellen?

Onze KPN Experts helpen u.

We bellen u binnen 5 minuten