Samen verhogen we
security awareness

Iedereen goed voorbereid

Weten medewerkers wat ze moeten doen als ze op een foute link hebben geklikt? Of hoe ze dit zelfs kunnen voorkomen? Security awareness is een van de belangrijkste componenten van je cybersecurity strategie. Want er hoeft maar een iemand een stomme fout te maken, en de gevolgen kunnen rampzalig zijn.

Gelukkig kun je heel veel doen om medewerkers bewust te maken van die risico’s. Denk bijvoorbeeld aan trainingen, workshops, of phishing-simulaties. KPN Security kan dit voor jouw bedrijf verzorgen.

Maak een afspraak
awareness


Wat is een security awareness programma?

Security awareness training is een belangrijk element in je security strategie. Het kan helpen om cyberdreigingen te voorkomen of mitigeren. Programma’s op gebied van security awareness zijn bedoeld om gebruikers en medewerkers te laten inzien welke rol zij hebben in cybersecurity en hoe ze kunnen helpen om grote incidenten te voorkomen.

Onderzoek toont aan dat een menselijke fout verantwoordelijk is voor 90% van alle security incidenten. Security awareness training laat de risico’s zien waarmee medewerkers via email en het web in aanraking komen. Zo kan het verlies van data, IP, reputatie of financiële schade voorkomen worden.Security Awareness Training in 3 stappen

medewerkers trainen

Train je medewerkers

Met behulp van onze (online) tools en cursussen leiden we medewerkers op en leren we ze wat de gevaren zijn en hoe ze moeten handelen.

phishing simulatie

Phishing simulatie

Trappen jouw medewerkers in een phishing mail? Met een phishing simulatie wordt getest hoe alert je medewerkers zijn. Met keuze uit verschillende templates.

resultaten analyseren

Analyseer het resultaat

Ontvang een uitgebreide rapportage en bepaal zo de security readiness van jouw organisatie en de ROI die dat op termijn oplevert.Voor wie is het geschikt?

IT-afdeling

HR-afdeling

Marketing

Directie

Meer weten over onze
Security Awareness Training?
Download de brochure

Je collega’s zijn een belangrijk wapen in de strijd tegen cybercrime. Hoe goed zijn zij voorbereid op phishing mails of andere manieren waarop hackers proberen binnen te dringen? En weten ze hoe ze moeten handelen als er onverhoopt toch iets misgaat?

Met een security awareness training van KPN Security bereid je iedereen goed voor. Download de gratis brochure voor meer informatie.

Download

Meer weten over KPN Security?
Neem contact op met ons security team

Neem contact met ons op
Veelgestelde vragen over security awareness

Security awareness is de mate waarin medewerkers en gebruikers zich bewust zijn van de gevaren van van informatiebeveiliging. Security awareness programma's zijn bedoeld om gebruikers en medewerkers te laten inzien welke rol zij hebben in cybersecurity en hoe ze kunnen helpen om grote incidenten te voorkomen.

Onderzoek toont aan dat een menselijke fout verantwoordelijk is voor 90% van alle security incidenten. Het bewuster maken van medewerkers van de risico's en hierop reageren verkleint de kans op een cyberincident of de impact hiervan.

Helaas onstaan de meeste security-incidenten door falen van de mens en niet door falen van techniek. Ook al is de IT-afdeling zo goed als kan ingericht, zonder het bewust maken van medewerkers en gebruikers is de kans op een incident nog steeds een stuk groter.

Gelukkig kan je als organisatie veel doen om het security awareness niveau te verhogen. Denk bijvoorbeeld aan awareness trainingen, phishing simulaties, (ransomware) workshops. KPN Security kan dit voor jouw bedrijf verzorgen.

Maak je business veiliger met de oplossingen van KPN Security

KPN Security heeft een breed aanbod om jouw security level naar een nog hoger plan te tillen. Ontdek de mogelijkheden.