Business Resilience
Wat er ook gebeurt, uw
bedrijf draait altijd door

Hoe veerkrachtig is uw organisatie in het geval van een grote calamiteit? En waar kunt u nog verder versterken? Daar draait het om bij een Business Resilience plan. Een plan om de continuïteit en het voortbestaan van uw bedrijf te waarborgen.

KPN Security kan uw organisatie helpen met het maken van een Business Impact Analyse. Hierin komen alle kritieke business processen aan bod. De kroonjuwelen van uw organisatie en de eventuele kwetsbaarheden in deze processen. Welke applicaties of software gebruikt het bedrijf? Welke afhankelijkheden zijn er? En wat gebeurt er als 1 van deze pijlers wegvalt? Hierbij kijken we niet alleen naar digitale processen, maar óók naar proces mens en techniek..

Business Resilience gaat verder dan Business Continuity of Risk Management. Met behulp van tooling brengen wij de risico's en verbeterpunten in kaart om uw organisatie zo weerbaar mogelijk te maken bij onverwachte incidenten.


business resilience

Business Resilience op alle fronten

Business resilience is het vermogen van een organisatie om zich snel aan te passen op eventuele disrupties, terwijl kritieke processen gewoon doordraaien en mensen, assets en het merk te allen tijden goed beschermd zijn.

Dit gaat verder dan Business Continuity of Disaster Recovery en raakt alle afdelingen en kritieke processen van een bedrijf. Denk aan:Operationeel

Voorkom dat productie- of distributieprocessen compleet stil vallen bij een incident. Met een goed plan draait uw bedrijf door.

Technologisch

Bescherm uw digitale infrastructuur optimaal tegen security-incidenten. Of u nu volledig in de cloud werkt of die stap nog moet zetten.

Organisatorisch

Weten uw medewerkers wat ze moeten doen bij een incident? Stel op voorhand processen met elkaar vast om erger te voorkomen.

Financieel

Security is de continuïteit van uw organisatie. Ook financieel. Voorkom economische schade met een solide voorbereiding.Het NIST Framework
De roadmap voor uw
cybersecurity oplossing

KPN Security werkt op basis van het NIST Cybersecurity Framework. In dit model is de standaardisatie van cybersecurity proces vastgelegd.

Het NIST Framweork bestaat uit 5 pijlers: Identify, Protect, Detect, Respond en Recover. Met elk eigen richtlijnen die bedrijven kunnen volgen om betere voorbereid te zijn op cyberaanvallen. Daarnaast kijkt het model ook naar de 3 niveaus waarop we kwetsbaarheden kunnen wegnemen: de mens, processen en technologie.

Meer weten over het NIST Framework of onze cybersecurity oplossingen voor uw bedrijf? Neem dan contact op met 1 van onze security adviseurs.

Tooling & partners


Castellan
Krizo
KnowBe4

Meer weten over KPN Security?
Neem contact op met onze security team

Neem contact op