Al je devices 24/7 beschermd en gemonitord
Ook als iedereen op locatie werkt

We werken online en in de cloud. Soms op kantoor, steeds vaker ook op andere plekken. Dat is flexibel, prettig en brengt veel nieuwe voordelen met zich mee. Maar er zijn ook risico’s verbonden aan het hybride werken. Hoe zorg je ervoor dat je werknemers bij het gebruik van hun apparaten, bestanden en systemen ook buiten de deur optimaal beschermd zijn? Een breed en geïntegreerd palet aan security maatregelen, waaronder endpoint security, is een oplossing voor veel voorkomende cybercrime gevaren.

Download factsheet


phishing

Phishing

1 op de 2 mensen heeft wel eens op een phishing link geklikt.

hoge kosten

Hoge kosten

Een cyberincident kost een bedrijf gemiddeld €50.000,-.

openbare wifi

Onveilige wifi

Nederland telt zo'n 1 miljoen slecht beveiligde wifipunten.

cyberaanval

Ransomware-aanvallen

Het aantal ransomware-aanvallen verdubbelt elk jaar.Wat is Managed Workforce Security? Endpoint Security die verder gaat

Managed Workforce Security van KPN Security gaat verder dan traditionele Endpoint Security. Het is een complete suite aan security-oplossingen die alle devices en workstations in je organisatie beveiligt. Managed Workforce Security is volledig cloud based en wordt door KPN Security 24 uur per dag en 7 dagen per week op afstand gemonitord en beheerd voor jouw organisatie. Daarnaast heb je altijd volledig inzicht in alle dreigingen en data.

Managed Workforce Security is dé oplossing voor bedrijven die hybride werken. Medewerkers die veel thuis of bij de klant werken zijn optimaal beschermd tegen ransomware en andere gevaren. Meer weten? Maak een gratis adviesafspraak.

Maak een afspraak

managed workforce security wielTrend Micro

Trend Micro is marktleider in vulnerability research. Een volledige SaaS oplossing waarin meer bedreigingen inzichtelijk worden gemaakt dan in elke andere oplossing.

KPN Security helpt je met de volledige aansluiting van Trend Micro op jouw eigen IT-omgeving en security set-up en het beheer ervan. Daarin is onder meer analyse, monitoring en management mogelijk. Trend Micro biedt de meest uitgebreide suite voor Endpoint-, Server-, Cloud-, Network-, IoT- en E-mail Security.

Eenvoudig en zorgeloos
Managed Security

Onze Managed Workforce Security oplossing is makkelijk te implementeren voor alle medewerkers en gebruikers. Het biedt beveiliging van alle zakelijke platformen zoals Windows, Mac en Chromebook. De zorgeloze installatie en het 24/7 op afstand monitoren en beheren regelt KPN Security.

Via de Trend Micro oplossing heb je inzicht in statistieken en data. Deze geven direct inzicht in afgevangen dreigingen en kwetsbaarheden. De realtime dashboarding is ook geschikt voor monitoring en rapportage-doeleinden.

Managed Workforce Security sluit aan op andere diensten van KPN Security, zoals Security Advisory, Compliance, Monitoring en Incident Response.

Ontdek onze andere security oplossingen

KPN Security biedt tal van andere security diensten en oplossingen. Of maak een afspraak, ons security team denkt graag met je mee.

Incident Response

Ben je gehackt of denk je te maken te hebben met een ransomeware-aanval? Ons incident response team helpt.

Ransomware

Ransomware vormt een ernstige bedreiging voor bedrijven. Hoe maak je het cybercriminelen zo moeilijk mogelijk?

Managed Firewall

Met een managed firewall is je bedrijf beschermd tegen malware, bots, drive-by-downloads en phishing.

Meer weten over KPN Security?
Neem contact op met ons security team

Neem contact met ons op

Maak je business veiliger met de oplossingen van KPN Security

KPN Security heeft een breed aanbod om jouw security level naar een nog hoger plan te tillen. Ontdek de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen over Managed Workforce Security

Managed Workforce Security van KPN Security gaat verder dan traditionele endpoint security. Het is een complete suite aan security-oplossingen die alle devices en workstations in je organisatie beveiligt.

EDR staat voor Endpoint Detection & Response, waarbij XDR staat voor Extended Detection & Repsonse, EDR is gericht op het beschermen van een endpoint, waarbij XDR breder kijkt en security integreert tussen meerdere endpoints, cloudcomputing, e-mail en andere oplossingen. 

Ja, Managed Workforce Security kan op een SOC worden aangesloten. Meer weten? Neem dan contact op met 1 van onze security adviseurs.

Nee, ook als uw organisatie geen gebruik maakt van Trend Micro kunt u gebruik maken van onze Managed Workforce Security oplossing. Meer weten? Neem dan contact op met 1 van onze security adviseurs.

Managed Workforce Security is volledig cloud based en wordt door KPN Security 24 uur per dag en 7 dagen per week op afstand gemonitord en beheerd voor jouw organisatie. Zo heb je altijd volledig inzicht in alle dreigingen en data.