Altijd passende oplossingen voor complexe cyberdreigingen

Alle bedrijven en organisaties zijn een potentieel doelwit van cybercriminelen: van overheden en grote multinationals tot kleine MKB’ers. Criminelen zijn onder andere geïnteresseerd in intellectueel eigendom, waardevolle medische gegevens of privacygevoelige persoonsgegevens. De verwachting is dat cybercriminaliteit de komende jaren alleen maar zal toenemen. Dit komt omdat het voor cybercriminelen steeds makkelijker wordt om op steeds geavanceerdere manieren aan te vallen.

De vier fases van cyber security

Deze ontwikkeling heeft van cyber security een belangrijk thema gemaakt. Want hoe zorgt u voor een effectieve verdediging tegen de complexe cyberdreigingen van vandaag en morgen? Bij KPN bieden we altijd een passende oplossing voor de grootste risico’s op het gebied van cyber security.  We maken daarbij onderscheid tussen preventieve maatregelendetectiemaatregelenresponsmaatregelen en 
herstelmaatregelen.

Preventieve maatregelen van KPN

network security

Anti DDoS

Met Anti DDoS van KPN voorkomt u dat u het slachtoffer wordt van een DDoS-aanval. Kwaadaardig netwerkverkeer wordt gesignaleerd en omgeleid zodat uw netwerk bereikbaar blijft.

Cyber Security

Vulnerability Management

Krijg actueel inzicht in de zwakke plekken in uw ICT-infrastructuur met behulp van periodieke vulnerability scans. Ontdek de mogelijkheden van Vulnerability Management van KPN.

cyber security

Penetration Testing

Met Penetration Testing (pentesten) van KPN testen onze ethische hackers de beveiliging van uw ICT-infrastructuur en adviseren zij u over mogelijke verbeteringen.

cyber security

Anti-malware

Ransomware, spyware en andere vormen van malware behoren tot de grootste security-bedreigingen van dit moment. Ontdek hoe u uw organisatie kunt beschermen.

Detectiemaatregelen van KPN

Cyber Security

Security- & Compliancemonitoring

Is 24/7 monitoring van de veiligheid en compliance van uw IT- en/of OT-netwerken gewenst? Laat dit dan uitvoeren door onze securityspecialisten.

network security

Managed Firewall

Met Managed Firewall van KPN heeft u geen omkijken meer naar het beheer van uw firewall. Uw firewall is altijd up-to-date zonder dat het u veel tijd kost. En uw netwerk en data zijn altijd goed beschermd.

Herstel- & responsmaatregelen van KPN

business continuity

Disaster Recovery

Met Disaster Recovery van KPN helpen wij u na een security-incident weer zo snel mogelijk uw werkzaamheden te hervatten. Bijvoorbeeld door een uitwijklocatie voor uw systemen of werkplekken te regelen of door backups terug te plaatsen.

cyber security

Incident-response

Omdat security-incidenten nooit helemaal uit te sluiten zijn, is het belangrijk om als er iets gebeurt hier zo snel en goed mogelijk op te reageren. Bij KPN gebeurt dit door het Computer Emergency Response Team (CERT). Dit team ‘rukt uit’ als bijvoorbeeld door het Security Operations Center een securityincident gedetecteerd wordt.

Neem contact met ons op voor meer informatie


Slimme beveiliging voor complexe dreigingen

Lees meer over onze visie op cyber security en onze oplossingen voor een veilige ICT-infrastructuur in onze whitepaper ‘Slimme beveiliging voor complexe dreigingen’.

Download whitepaper


Meer informatie over onze oplossingen
op het gebied van cyber security?

Neem contact met ons op

Of lees onze blogs over cyber security