Wat is cybersecurity?
Jouw organisatie klaar voor de toekomst

Cybersecurity is het beschermen van data, gebruikers, netwerk en apparaten tegen schadelijke cyberaanvallen van buitenaf. De hoeveelheid cyberaanvallen neemt elk jaar toe. Iedereen is kwetsbaar: van grote multinationals en overheden tot de bakker op de hoek. Om deze nieuwe dreigingen het hoofd te bieden, is een cybersecurity plan essentieel. KPN Security helpt vele honderden organisaties in Nederland hierbij.


phishing

Phishing

1 op de 2 mensen heeft wel eens op een phishing link geklikt.

hoge kosten

Hoge kosten

Een cyberincident kost een bedrijf gemiddeld €50.000,-.

openbare wifi

Onveilige wifi

Nederland telt zo'n 1 miljoen slecht beveiligde wifipunten.

cyberaanval

Meer aanvallen

Cybercrime neemt elk jaar met 35% toe. Het gevaar groeit.

Cybersecurity Strategie
Samen maken we een plan voor jouw organisatie

KPN Security heeft al meer dan 30 jaar ervaring met cybersecurity. Wij helpen de grootste (overheids)organisaties van Nederland met het voorkomen van ransomware-aanvallen, hacks en datalekken.

Een goede cybersecurity strategie is altijd het startpunt. De security adviseurs van KPN Security kunnen jouw organisatie daarmee helpen door bijvoorbeeld een security roadmap op te stellen. Daarnaast bieden we de tools en oplossingen om jouw netwerk, systemen en data direct optimaal te beschermen.

Maak vandaag een afspraak met 1 van onze adviseurs en ontdek hoe we cybersecurity in jouw bedrijf verder kunnen optimaliseren en verbeteren.

Welke cybersecurity gevaren zijn er?

Het aantal cyberaanvallen is explosief gestegen de laatste jaren. Daarnaast vinden cybercriminelen steeds betere methoden om toegang te krijgen tot gevoelige bestanden of systemen.

De meest bekende cybersecurity aanvallen zijn onder meer malware, phishing, DDoS-aanvallen, Zero-day exploits en brute-force attacks. Hackers gebruiken deze aanvalsmethoden om bijvoorbeeld data te stelen of te vergrendelen in ruil voor losgeld (ransomware).

Verder zal met name de aanval op mobiele apparaten de komende jaren blijven toenemen, omdat we steeds vaker op verschillende locaties werken. Met multi-factor authentication of een managed workforce oplossing zorg je ervoor dat je overal veilig kunt werken.Onze cybersecurity oplossingen

Awareness Training

Voorkom menselijke fouten: train je medewerkers vroegtijdig op security awareness.

Business Continuity

Een business continuity plan helpt je organisatie om goed te blijven functioneren bij grote calamiteiten.

Incident Response

Ben je gehackt of denk je te maken te hebben met een ransomware-aanval? Ons incident response team helpt.

Internet
Security

Beveilig internetverkeer van medewerkers door malware en virussen te blokkeren.

Meer oplossingen

KPN Security biedt een breed scala aan security oplossingen. Ontdek al onze oplossingen of neem contact op voor een security advies op maat.

Alle oplossingen

Zelf aan de slag met cybersecurity?
Download het gratis eBook

Direct meer weten over de manieren waarop de cybersecurity strategie in jouw bedrijf te verbeteren valt? Download ons gratis eBook Basisbeveiliging.

Meer weten over onze oplossingen
op gebied van cybersecurity?

Neem contact met ons op