Glasvezel Zakelijk van KPN
Uw bedrijf klaar voor de toekomst

Glasvezel voor bedrijven in Hengelo is een feit. KPN Zakelijk Glasvezel Internet is nu beschikbaar voor alle ondernemers in het Hart van Zuid en Twentekanaal Noord. Met een snelheid tot 500 Mbit per seconde. Dat is ruim 5 keer zo snel als gemiddeld. Upload en download bestanden in een oogwenk, werk vliegensvlug in de cloud en gebruik al uw apparaten razendsnel tegelijkertijd. Ook als bedrijven om u heen veel online doen.

KPN Zakelijk Glasvezel Internet

Tijdelijk vanaf
23,07/mnd

Glasvezel Zakelijk Internet van KPN

Razendsnel internet

Glasvezel Zakelijk van KPN haalt nu snelheden tot 500 Megabit. Dat is 5 keer zo snel als gemiddeld. In 2021 loopt dit op tot 1 Gigabit.

Klaar voor de toekomst

Onderneem sneller dan ooit met slimme apparatuur voor uw bedrijf. Zoals camera's en sensoren die u koppelt aan uw internetverbinding.

Stabiele verbinding

Vertrouw op een stabiele internetverbinding via een gloednieuw kabelnetwerk. Ook als bedrijven om u heen veel online zijn.

Werkplek in de cloud

Werk op topsnelheid vanuit de cloud. Kom overal bij uw data, schakel tussen applicaties en houd zicht op gekoppelde apparatuur.

24/7 zakelijke service

Onze klantenservice staat dag en nacht voor u klaar. Eventuele storingen lossen wij binnen 8 kantooruren voor u op. Naar wens nog sneller.

Altijd extra voordeel

Krijg extra voordeel als u KPN Zakelijk Glasvezel combineert met andere diensten. Zoals zakelijke telefonie, mobiel of tv. Bespaar tot 5% per maand.Wat is Glasvezel?

Glasvezel is een zeer kleine vezel van glas. Van dit glas worden speciale draden gemaakt waar laserlichten doorheen flitsen. Hoe sneller de lichten flitsen, hoe sneller uw internet. Glasvezel is dus letterlijk zo snel als het licht. Het materiaal is daarnaast een stuk duurzamer dan koper: het is toekomstbestendig, tast de bodem niet aan en is recyclebaar. Ontdek wat KPN doet voor het milieu..

Zakelijk Internet pakketten

Internet
kleinzakelijk

De basis voor een klein bedrijf of thuiskantoor.

 • Snelheden tot 1 Gbit/s
 • Internet op 1 locatie
Vanaf
23,07/mnd

Internet + Telefonie
kleinzakelijk

Internet en vaste telefonie voor een klein bedrijf of thuiskantoor.

 • Snelheden tot 1 Gbit/s
 • Internet op 1 locatie
 • Vast telefoonnummer
Vanaf
24,73/mnd

Business Internet
MKB

Extra veilig internet voor bedrijven vanaf 1 tot 150 medewerkers.

 • Snelheden tot 1 Gbit/s
 • 4G Back-up
 • Extra Veilig Internet
 • Vast IP-adres
 • Software integratie met o.a. Microsoft 365
 • Optionele pinverbinding
Vanaf
40,-/mnd

Daarom KPN

beste netwerk van NL

Het netwerk van Nederland

Al 130 jaar is KPN het netwerk dat Nederlanders met elkaar verbindt.

5g ready

Klaar voor de toekomst

Met 5G is KPN klaar voor de nieuwste generatie mobiel internet.

100% CO2 neutraal

KPN is 100% klimaatneutraal en de groenste provider van Europa.

Sociaal contact voor iedereen

Met het 'Mooiste Contact fonds' stimuleert KPN sociaal contact.

Goed om te weten

Glasvezel is een netwerktechniek waarbij laserlicht door haardunne vezels raast. Data wordt letterlijk met de snelheid van het licht verstuurd waardoor het internet veel sneller, stabiel en betrouwbaar is. Momenteel zijn snelheden tot 1 Gigabit al mogelijk bij KPN. 
Een hoge downloadsnelheid is belangrijk voor bijvoorbeeld het laden van websites en downloaden van bestanden. Maar een hoge uploadsnelheid is minstens zo belangrijk, bijvoorbeeld bij het maken van back-ups, het versturen van e-mails en videovergaderen. 
Niet alle modems zijn geschikt. Heb je nu al een internetabonnement van KPN en bestel je glasvezel? Dan zorgen we dat je een geschikt modem krijgt, als je die nog niet hebt. De wifimodem KPN Box 12  is geschikt voor glasvezel en voor de toekomstige 1 Gigabit snelheden bij KPN. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 
Veel apparaten zijn geschikt voor glasvezel en de hoge snelheden. In de praktijk voelt alles online sneller en stabieler aan. Denk aan het versturen van grote bestanden of wanneer er meerdere collega’s aan het videobellen zijn. De slimme thermostaat blijft gewoon werken en de beveiligingscamera’s ook.   
Op dit moment wordt er in Hengelo hard gewerkt aan het glasvezelnetwerk. Hebt u al toestemming gegeven of wilt u nog toestemming geven voor de aanleg van glasvezel? Neem contact op met KPN NetwerkNL via 0880 06 37 44 of de KPN NetwerkNL website.
Glasvezel internet is geschikt voor uw internetverbinding. Tegenwoordig zijn diensten zoals televisie en vaste telefonie allemaal verbonden met het internet. Via glasvezel kunt u ook kiezen voor interactieve televisie en de vaste telefoon en zelfs voor integrale oplossing met mobiele telefonie. 
We helpen u graag verder. Neem contact op met 0800-0403, kom langs in de KPN XL winkel of maak een terugbelafspraak. 
U hebt een brief ontvangen van KPN NetwerkNL. Hierin staat omschreven hoe u alsnog toestemming kunt geven. Heeft u deze brief niet meer neem dan contact op met KPN NetwerkNL via 0880 06 37 44 of de KPN NetwerkNL website.