Hulp nodig?
Bel KPN Zakelijk: 0800-0403 (24/7 gratis bereikbaar)

Nu bij KPN beschikbaar
nóg sneller zakelijk internet

Glasvezel internet krijgt een upgrade en wordt nog sneller. KPN biedt vanaf nu 1 Gigabit aan voor zakelijke klanten. Daarmee krijgt u een downloadsnelheid tot wel 1 Gbit/s! Zo is uw bedrijf klaar voor een toekomst vol slimme apparaten en bent u altijd in business.

Let op: 1 Gigabit is nog niet meteen voor iedereen in Nederland beschikbaar. Gedurende het jaar wordt het op steeds meer plekken beschikbaar gemaakt.

Altijd in business

  • Minste verstoringen om onbezorgd te ondernemen
  • Razendsnelle internetverbinding
  • Ultrakorte responstijden

Veilig en betrouwbaar

  • Een stabiel netwerk betekent altijd online
  • Veilige verbinding

Klaar voor de toekomst

  • Verbind moeiteloos miljoenen IoT apparaten
  • Glasvezel wordt alleen maar sneller

Glasvezel Zakelijk bij uw bedrijf?

Om te kijken of glasvezel ook bij u op uw adres beschikbaar is, kunt u uw postcode en huisnummer hieronder invullen. Als glasvezel beschikbaar is, dan kunt u vanaf nu uw internetsnelheid verhogen naar 1 Gigabit.

Let op: 1 Gigabit is niet meteen voor iedereen in Nederland beschikbaar. Gedurende het jaar wordt het op steeds meer plekken beschikbaar gemaakt.

Glasvezel Zakelijk Internet bestellen

Hebt u al Glasvezel Internet?

Het is nu mogelijk uw internetsnelheid te verhogen naar 1 Gigabit. Dit doet u gemakkelijk via MijnKPN Zakelijk. Check wel eerst even of het beschikbaar is op uw adres.

Pas uw internetsnelheid met Glasvezel Zakelijk aan tot 1 Gbit/s.

Hebt u nog geen Zakelijk Glasvezel Internet?

Bestel dan snel Glasvezel Internet voor bedrijven van KPN. Met Kleinzakelijk Internet kiest u zelf uw internetsnelheid. Vanaf nu kunt u die verhogen naar 1 Gigabit, als dit op uw adres beschikbaar is.

Gigasnel zakendoen
Met 1 Gigabit van KPN

Steeds meer bedrijven zijn actief in de cloud. Dit omdat altijd en overal werken, het versturen van grote bestanden en camerabewaking zo gemakkelijker wordt. Dit vraagt om veel bandbreedte, waar ook eisen aangesteld worden. De verbinding moet veilig, betrouwbaar en goed geleverd worden.

Bij KPN krijgt u een razendsnelle internetverbinding die voldoet aan deze eisen, met een downloadsnelheid van 1 Gigabit. De uploadsnelheid is 500 Mbit/s en wordt eind 2020 verdubbeld naar 1 Gbit/s. Zo gaat downloaden en uploaden even snel.

Wat is 1 Gigabit internet?

Met 1 Gigabit internet is de downloadsnelheid 1 Gigabit per seconde. Oftewel: 1000 Mbit glasvezel internet per seconde. Dat is razendsnel.

Ontvangt u nu 100 Mbit/s internet? Dan hebt u met 1 Gigabit 10 keer sneller internet!

Veelgestelde vragen over 1 Gigabit

Er is geen verschil: 1000 Mbit en 1 Gigabit is hetzelfde. Hetzelfde geldt ook voor afkortingen als 1 Gbps en 1 Gbit/s. Het is allemaal ultrasnel internet tot maximaal 1 Gigabit per seconde.
Niet alle modems zijn geschikt. Hebt u nu al een internetabonnement van KPN en bestelt u 1Gbit/s? Dan zorgen we dat u een geschikt modem krijgt, als u die nog niet hebt. De wifimodems V10 en V10a zijn op dit moment geschikt voor 1 Gigabit internet.

Nee, dit krijgt u alleen als u Kleinzakelijk Internet hebt met glasvezel van KPN. Wilt u 1 Gigabit internet als dit op uw adres beschikbaar is? Stap dan nu alvast over naar KPN Kleinzakelijk.

Nee, u krijgt alleen toegang tot 1 Gigabit internet als u Kleinzakelijk Internet hebt met glasvezel. Wilt u 1 Gigabit internet als dit op uw adres beschikbaar is? Stap dan over naar KPN Kleinzakelijk.

Nee, doordat het internet ook een stukje bandbreedte nodig heeft om goed te kunnen werken zult u maximaal 940 Mbit/s meten. Het is noodzaak dat u uw computer of laptop bekabeld aansluit en dat deze nieuw en snel genoeg is om de snelheid aan te kunnen.

Nee, gedurende het jaar 2020 wordt 1 Gigabit op steeds meer plekken in Nederland beschikbaar.
We zijn druk bezig met het geschikt maken van het netwerk voor internetsnelhden van 1 Gbit/s. Deze aanpassingen voeren we door in ons netwerk. Zodra deze klaar zijn, komt op uw adres ook 1 Gbit/s beschikbaar als je glasvezel van KPN hebt.