1 Gigabit Zakelijk Glasvezel Internet

Beeldbellen met het hele bedrijf, grote bestanden downloaden en zware online applicaties draaien zonder haperen. Het kan. KPN Zakelijk Glasvezel internet haalt snelheden tot 1 Gigabit per seconde. Onderneem nog sneller, hoeveel gebruikers op uw netwerk ook.

Bekijk direct alle Zakelijk Internet Pakketten met 1 Gbit/s.

Let op: 1 Gigabit is nog niet overal beschikbaar. We doen er alles aan om 1 Gbps zo snel mogelijk uit te rollen.


toekomst

Klaar voor de toekomst

Koppel zoveel smart devices als u wilt zorgeloos aan uw netwerk.

razendsnel

Snel, sneller, snelst

Doe zaken op het snelste internet tot nu toe. Makkelijk en efficiënt.

HD

Haarscherp beeld

Stream beeldmateriaal op de hoogste kwaliteit zonder haperen.

slimmer werken

Slimmer werken

Werk slimmer en sneller samen met online applicaties.


1 Gigabit, Gbit/s of Gbps?

Wat is 1 Gigabit?

Gigabit zegt iets over de snelheid van uw internet. Met 1 Gigabit downloadt u 1000 Megabit per seconde. Gigabit wordt ook wel geschreven als Gbit/s of Gbps.

Toon meerToon minder

Uniek aan glasvezel is dat uploaden en downloaden bijna even snel gaat. Bij normaal internet is de uploadsnelheid ongeveer 1/10 van de downloadsnelheid. Bij KPN Zakelijk Glasvezel is dit 10/10. U hebt 1 Gbps downloadsnelheid én uploadsnelheid.

Wat merk ik van 1 Gigabit?

Download en upload bestanden in slechts enkele seconden. Ook met veel gebruikers tegelijk op 1 netwerk. Werk in de cloud, vergader online en stream video's op topsnelheid.

Toon meerToon minder

1 Gigabit van KPN heeft vanaf 19 juli 2021 de hoogste uploadsnelheid in Nederland: 1 Gbit/s. Dit is hetzelfde als de downloadsnelheid. Online ondernemen ging nog nooit zo snel.

Verhoog uw snelheid naar 1 Gbit/s

Ik heb al Zakelijk Glasvezel Internet

Bekijk eerst of Glasvezel Zakelijk beschikbaar is op uw adres. Bel bij groen licht naar 0800-0403. Een medewerker past uw abonnement naar wens voor u aan.

Ik heb nog geen Zakelijk Glasvezel Internet

Bestel Kleinzakelijk Internet of KPN EEN MKB Internet. Kies voor 1 Gigabit via Zakelijk Glasvezel. Al klant bij KPN maar nog geen glasvezel? Pas uw pakket aan in MijnKPN .

Zakelijk Internet pakkettenZakelijk Internet voor ondernemers
Ideaal voor kleine (thuis)kantoren

Snel en betrouwbaar zakelijk internet.

  • Draadloze KPN superwifi punten zorgen overal in het gebouw voor even snel internet als bij uw hoofdmodem
  • Voeg Netflix en Spotify toe aan uw zakelijke abonnement
Nu de eerste 6 maanden van 42,50, voor
30,-/mnd

KPN EEN MKB Internet
Met extra opties voor MKB’ers

Standaard extra beveiligd en combinatiekorting.

  • Vast IP-adres om een camera of alarm aan te sluiten
  • Nooit meer zonder internet dankzij 4G Back-up
  • Veilige pinverbinding mogelijk
  • Korting bij combineren met vast bellen en mobiel
Nu de eerste 6 maanden van 60,-, voor
30,-

Overstappen naar Zakelijk Glasvezel

Waarom overstappen?
Een instabiele internetverbinding op kantoor of onderweg staat ondernemen in de weg. Ervaart u dit? Bij KPN krijgt u stabiel zakelijk glasvezel internet met 24/7 zakelijke service. Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Overstappen is eenvoudig
Al klant bij KPN? Met de overstapservice van KPN ervaart u een naadloze overstap. Wij doen de opzegging bij uw huidige provider en activeren uw pakket. Ook kunt u gebruikmaken van een gratis installatiemonteur.

Internet van de toekomst

Alles over fotonica

De nieuwe generatie chips speelt een grote rol voor sneller internet. Onder andere via glasvezel. Wat is fotonica en hoe werkt het?

Webinar: The future of work

The Digital Dutch neemt u mee naar een werkdag in 2025. Hoe werken we dan en met welke technologische middelen?

Technology book

Kom alles te weten over de laatste tech-trends die uw bedrijf en de samenleving veranderen. Van 5G tot fotonica.

Goed om te weten

Als u wilt meten hoe snel uw gigabit verbinding is, kunt u het beste een recente laptop gebruiken en deze bekabeld aansluiten aan uw modem. Daarnaast is het van belang dat alle applicaties afgesloten zijn, er een virusscanner actief is en u niet aan het downloaden bent. Het is belangrijk om de KPN-servers in Amsterdam of Rotterdam te selecteren en de test op meerdere tijdstippen uit te voeren. Voor de meest correcte snelheid raden we u aan de Ookla App te downloaden.

Voorheen was de uploadsnelheid nog 500 Mbit/s omdat de netwerken nog niet klaar waren voor 1 Gbps. Per 19 juli 2021 is dit vanzelf overgezet. U hebt hier automatisch profijt van.

De uploadsnelheid van KPN is hetzelfde als de downloadsnelheid: 1 Gbit/s. De uploadsnelheid is bij Ziggo maximaal 50 Mbit/s.

1 Gbps werkt met de V10-modem, de KPN Box 12 en de FRITZ!Box 7590 en 7583. Sommige FttH klanten hebben een Cisco (881, 1941 of 2921) modem. Deze ondersteunen geen van allen Gbit WAN. Voor klanten met een dergelijke modem kan deze vervangen worden door een KPN Box 12. Voor klanten die 2 EVC’s (aparte kanalen voor spraak en internet) hebben zou dit betekenen dat ze terug moeten naar 1 EVC (internet + bellen) en dat er eventueel ook aanpassingen in het netwerk van de klant uitgevoerd moeten worden.

Nee, de klant behoudt de huidige contracttermijn. Eens per maand is het mogelijk om de bandbreedte aan te passen (zowel upgraden als downgraden) naar een beschikbare snelheid op de klantlocatie.

Dit hangt af van uw huidige apparatuur. Bij BYOD kan de in gebruik genomen router/modem de 1Gbit/s snelheid soms niet aan. Controleer daarom altijd eerst of de huidige modem geschikt is voor 1 Gbit/s.

 

Gratis adviesgesprek

Meer weten over 1 Gigabit Zakelijk Glasvezel?
Ga in gesprek met een van onze KPN experts.

Bel mij terug