Van ISDN naar KPN EEN

Eind maart kondigden wij aan het traditionele telefonienetwerk flink te gaan moderniseren. En dat we na bijna 25 jaar afscheid nemen van ISDN. Wat houdt deze modernisering in en wat betekent het stopzetten van ISDN1/2 voor u?

Moderniseren telefooncentrales

De huidige vaste telefonie centrales voor PSTN zijn verouderd. Om ervoor te zorgen dat we kunnen blijven bellen met de analoge vaste telefoonlijn, investeren we de komende jaren fors in het moderniseren van het telecomnetwerk. Concreet houdt dit in dat we oude telefoniecentrales zullen vervangen voor minicentrales met IP-technologie. Deze centrales zijn ook een stuk energiezuiniger. U zult verder niks merken van deze werkzaamheden.

KPN ÉÉN

Afscheid van ISDN1/2 en meervoudig PSTN

Onderdeel van de modernisering is de het stopzetten van ISDN1, ISDN2 en meervoudige PTSN-aansluitingen. Tot 1 september 2019 kunt u gebruikmaken van deze aansluitingen zoals u gewend zijn. Daarna wordt deze dienstverlening gestopt.

Van ISDN naar KPN EEN

Alle klanten die nu nog ISDN gebruiken, helpen wij de komende 2 jaar bij een zorgeloze overstap naar KPN EEN. Dit is een moderne oplossing gebaseerd op IP-technologie dat IT en telecom combineert. Een aantal voordelen van KPN EEN voor ondernemers?

  • Flexibel op maat – u stelt zelf uw pakket samen en kiest per werkplek wat u nodig hebt. Komt er een grote order binnen, dan voegt u eenvoudig een werkplek toe. Die u net zo makkelijk weer verwijderd als het wat rustiger wordt. Zo betaalt u alleen voor wat u nodig hebt.
  • Overzicht & eenvoud – door 1 contract, 1 factuur met 1 vast bedrag per maand weet u altijd waar u aan toe bent en is de administratie zo geregeld.
  • Overal samenwerken – via de cloud kunnen uw medewerkers altijd bij hun documenten en makkelijk overleggen door te chatten en videobellen. Samenwerken kan daardoor overal, ook onderweg of vanuit huis.

Meer weten?

Maakt u gebruik ISDN1/ISDN2 of een meervoudig PSTN aansluiting? Dan houden wij u op de hoogte en kiezen samen met u de beste oplossing. Wilt u nu alvast meer weten? Bel voor persoonlijk advies met onze klantenservice. Onze collega’s staan 24/7 voor u klaar via het gratis nummer 0800 0403.


Gerelateerde artikelen