Internet op het werk: Zo zorgt u voor een snellere, veilige en stabiele verbinding

Internet op de werkvloer is een van de eerste dingen die u als ondernemer goed geregeld wilt hebben. Het moet namelijk snel, stabiel en veilig zijn. Laat uw huidige internet soms te wensen over? Bekijk onze tips om uw internet op kantoor of in uw bedrijfsruimte aanzienlijk te verbeteren.

Sneller internet op kantoor

Werkt uw bedrijf in de cloud? Dan is snel internet op kantoor een absolute must-have. Collega’s slaan hun bestanden op in een online omgeving waardoor samenwerken makkelijker wordt. Maar zij willen die bestanden wel snel kunnen openen, bewerken en opslaan. En wat te denken van streaming media? Als iedereen op de IT-afdeling naar zijn eigen Spotify account zit te luisteren wilt u niet dat het sales team zijn werk niet kan doen.

Hoe sneller het internet op kantoor, hoe productiever uw personeel en hoe zorgelozer de directeur. Daarom biedt KPN op steeds meer locaties in Nederland zakelijk glasvezel internet met snelheden tot wel 1 Gbit/s. Staat uw bedrijfsruimte in een gebied waar nog geen KPN glasvezel ligt? Al onze zakelijke internetabonnementen bieden snelheden tot wel 500 Mbit/s aan.

Stabiel internet met een internet-backup oplossing

Niks zo vervelend als een internetstoring waardoor uw bedrijfsvoering stil komt te liggen. Medewerkers kunnen niet bij hun bestanden, de pinautomaat doet het niet of u kunt uw klanten niet te woord staan. Een internetstoring kost een bedrijf eigenlijk altijd geld.

Gelukkig bestaan er nieuwe oplossingen voor dit probleem in de vorm van zogenaamde ‘failover solutions’. Een eenvoudige failover solution van KPN is bijvoorbeeld 4G Back-up. U prikt een 4G dongel in uw modem, en op het moment dat uw vaste internetlijn tijdelijk kampt met een storing, schakelt uw modem automatisch over op het razendsnelle 4G netwerk van KPN. U merkt hier niks van, en uw bedrijf is gewoon online.

Veilig internet op kantoor

Is uw bedrijfsdata goed beveiligd tegen hackers? Kunnen uw klanten veilig betalen? Of bent u bang voor cybercriminelen die u dwingen tot het betalen van enorme bedragen middels ransomware? Precies de gevaren die u koste wat kost wilt vermijden. Er zijn gelukkig tal van manieren om uw internetverbinding beter te beveiligen.

Cyber Security Checklist

Wil jij weten hoe het met de security van jouw bedrijf gesteld is? Download de checklist en ontdek wat je (nog meer) kunt doen!

Download

Een van de meest eenvoudige oplossingen is Extra Veilig Internet van KPN EEN MKB. Een web- en DNS-filter dat al uw internetverkeer over de vaste lijn extra beveiligt. Onveilige websites worden standaard geblokkeerd. U krijgt Extra Veilig Internet gratis bij een EEN MKB internet abonnement. U kunt ook een virusscanner van F-Secure toevoegen. Deze zorgt ervoor dat alle apparaten in uw organisatie goed beveiligd zijn tegen virussen, malware, ransomware en phishing.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van KPN EEN MKB internet? Bekijk onze pagina met meer productinformatie, of neem contact op met een van onze MKB adviseurs voor een advies op maat.

Gerelateerde artikelen