Wil je als organisatie vooruit, dan investeer je in digitalisering. Of dat nu digitalisering van je producten of diensten, je logistiek of je complete bedrijfsvoering is. En dat doe je allang niet meer binnen de muren van je organisatie. Je bent continu in beweging. Daarom wil je volledig kunnen vertrouwen op je mobiele netwerk. Op een veilig en stabiel netwerk, dat tegelijk flexibel en krachtig genoeg is om je te ondersteunen in al je ambities. Vandaag én morgen – wanneer nieuwe mogelijkheden weer nieuwe kansen scheppen.

Wij bieden het beste mobiele netwerk van Nederland. Toegegeven, het is best een stevige claim. Dat doen we dan ook niet zonder reden. Sterker nog, daar hebben we 7 goede redenen voor.

1. Redundant uitgevoerd

Al het mobiele telefonie- en internetverkeer loopt over 3 locaties in Nederland (en valt dus ook onder Nederlands recht), verdeeld over het oosten en westen van ons land. Bij een calamiteit nemen de andere locaties het verkeer automatisch over. De locaties zelf zijn ingericht in compartimenten en met dubbele verbindingen, zodat de impact van bijvoorbeeld brand beperkt blijft. Onze nieuwe mobiele core is bovendien volledig gevirtualiseerd.

De iPhone 14-serie
Gloednieuw!

Bestel nu en verover de krachtigste iPhone op de zakelijke markt!

2. Bereikbaar bij storing of noodsituatie

Is er een storing, dan gaan de opstelpunten automatisch over op noodstroom. Blijkt het nodig, dan kunnen we tijdelijk op afstand het dataverkeer terugbrengen tot het noodzakelijke (spraak)verkeer. Ook kunnen we in zo’n noodsituatie extra capaciteit vrijmaken door stapsgewijs de snelheid van het mobiele dataverkeer te verlagen. Zo kunnen we de bereikbaarheid zo lang mogelijk garanderen.

3. Ook bij grote drukte

Ons netwerk kan grote drukte prima aan. Is het door evenementen, zoals voetbalwedstrijden, popconcerten of festivals, extra druk? Dan zetten wij op verzoek mobiele zendapparatuur in. Zo kan iedereen ook tijdens die drukbezochte evenementen blijven bellen en internetten. En is er bij je bedrijf in de buurt een groot evenement of festival, dan kunnen we met aanvullende diensten – denk aan gegarandeerde bandbreedte – ervoor zorgen dat je daar geen last van hebt.

4. Uitgebreide dekking binnen en buiten

Voor spraak én data bieden we je in Nederland zeer uitgebreide dekking, geografisch (dus buiten) en over de populatie genomen (dus binnen). Minder dan 1% van Nederland is voor ons nog maar een white spot – en dat is alleen omdat de overheid antennes op die plekken niet toestaat. Op de Veluwe, bijvoorbeeld. Omdat de dekking in Nederland per technologie anders is, adviseren wij je om voor de actuele dekking op onze dekkingskaart te kijken.

5. Extra secure

Vanuit het KPN Security Operations Center (SOC) bewaken we 24/7 ons mobiele netwerk tegen cybercriminelen, DDoS-aanvallen, hacks en ander misbruik. En dat doen we veilig vanuit Nederland. We scannen continu op kwetsbaarheden, hebben een fraudemanagementsysteem en monitoren verdacht verkeer. Zo voorkomen we ook hoge telefoniekosten door misbruik van het mobiele netwerk.

6. Valt onder Nederlandse wet- en regelgeving

Digitale weerbaarheid en een stabiel mobiel netwerk is voor de Nederlandse overheid van vitaal belang. Omdat wij in Nederland gevestigd zijn, kan ons mobiele netwerk volledig op de bescherming van Nederlandse wet- en regelgeving rekenen. Dat geeft extra zekerheid in internationale crisissituaties, maar ook in – bijvoorbeeld – de dagelijkse bescherming van je privacy en bedrijfsdata.


Awards voor ons mobiele netwerk

umlaut

Beste mobiele data- en 5G-netwerk wereldwijd

umlaut

Beste mobiele netwerk + snelste op 5G in Nederland

Ookla

Koploper met 5G in de zakelijke markt wereldwijd

Ookla

Beste aanbieder ICT-netwerken + mobiele data en telefonie


7. Klaar voor verdere innovaties

In onze organisatie stimuleren we innovatie, onder meer door te investeren in start-ups en scale-ups. In de zakelijke markt lopen wij met 5G voorop, mede dankzij onze innovatieve 5G FieldLabs waarmee je direct ziet wat jouw branche aan 5G heeft. En waarin wij doorwerken aan de ontwikkeling van nieuwe diensten.

KPN: vertrouw op het netwerk van Nederland

Wij hanteren de hoogste betrouwbaarheidsstandaarden. Dat moet ook wel als je verantwoordelijk bent voor dé vitale dienstverlening in ons land. En daar profiteren al onze klanten van mee. Wij geloven in partnerschap en nemen onze klanten mee in nieuwe technologische ontwikkelingen. Niet eenmalig, maar blijvend. Dat zie je ook aan de manier waarop we onze diensten inrichten: als managed services. Én veiligheid staat bij ons voorop. Natuurlijk omdat we onze eigen netwerken 24/7 beschermen, maar ook omdat wij zelf veiligheidsdiensten leveren. KPN Security is het grootste securitybedrijf van Nederland.

Gerelateerde artikelen