Optimale beveiliging van uw ICT-infrastructuur

KPN’s SOC is het grootste security operations center in Nederland. Vanuit het SOC beveiligen en bewaken onze securityspecialisten de ICT-infrastructuur van KPN en haar klanten. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. 

Onze specialisten zijn getraind en ervaren in het leveren van verschillende diensten. Bovendien kunnen zij proactief adviseren over de beveiliging van uw ICT-infrastructuur en meedenken over het optimaal beschermen van uw belangrijke bedrijfsprocessen.


Dit doen we in het Security Operations Center

Security Monitoring

Security Monitoring geeft inzicht in uw systemen en de status van uw digitale veiligheid. Het helpt u om uw ICT-beveiliging op tijd te optimaliseren. Zo bent u nieuwe kwetsbaarheden en cyberaanvallen voor.

Anti-DDoS

Anti-DDoS van KPN beschermt uw bedrijfsnetwerk en systemen tegen DDoS-aanvallen en filtert en herleidt kwaadaardig verkeer voordat het uw netwerk bereikt.

Compliancemonitoring

Met Compliancemonitoring controleren de specialisten van KPN uw IT- en OT-infrastructuur continu op bedreigingen en compliance met relevante wet- en regelgeving.

Daarom het Security Operations Center van KPN


  • Continue bescherming
    De specialisten in KPN’s SOC staan 24 uur per dag voor u klaar, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale bescherming.
  • Nederlandse dienstverlening
    KPN’s SOC is gevestigd in Nederland, u wordt in het Nederlands geholpen en al uw loggegevens worden verwerkt in de in Nederland gevestigde beveiligde datacenters van KPN.
  • Betrouwbaar en integer
    Alle medewerkers van KPN’s SOC zijn uitgebreid gescreend en beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag .

Meer informatie over de mogelijkheden van
KPN’s Security Operations Center voor uw organisatie?

Neem contact met ons op