Dekkingskaart 5G netwerk

Bekijk hieronder de dekking in Nederland of vul uw postcode in voor het bereik in uw regio.

Selecteer netwerk

Mobiel internet

  • 5G: 500 Mbit/s
  • Deze snelheden zijn als Super 4G ook te gebruiken op een 4G toestel. *
  • 4G: 100 Mbit/s
  • 4G+: 300 Mbit/s
  • 4G++: 500 Mbit/s
  • 3G: 7.2 Mbit/s
  • 3G+: 14.4 Mbit/s
  • 2G: 120 Kb/s

5G: business first, technology second

Stel waardetoevoegende activiteiten in uw bedrijf voorop. En laat technologie u daarbij ondersteunen. Business first, technology second.

Persoonlijk contact

Iedere bedrijfssituatie is uniek. Wat betekent 5G voor uw bedrijf? Hoe stapt u feilloos over op 5G? Stel uw vragen in een persoonlijk gesprek, met tijd en aandacht voor uw unieke situatie. Neem direct contact op.

Webinars

5G steekt verbondenheid in een nieuw jasje. Welke invloed heeft dit op uw bedrijf? Ontdek het zelf met de 5G-webinars van KPN: 4 webinars vol exclusieve tips van zakelijk experts. Bekijk de webinars meteen.

Whitepaper

Wat maakt 5G zoveel slimmer en duurzamer dan zijn voorganger? Hoe boekt u meetbare winst met 5G? Lees het in de 5G whitepaper van KPN. Update uw kennis nu en haal straks alles uit 5G. Download de whitepaper direct.

Netwerkbijeenkomst

De livegang van 5G legt een basis voor allerlei innovaties. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen met KPN’s zakelijke netwerkbijeenkomsten. Over 5G, IoT, data en meer. Hoe up-to-date is uw bedrijf? Bekijk de komende events.

Nu al aan de slag
Ontdek de mogelijkheden van IoT

U kunt nu al aan de slag. Door onze bestaande netwerken die specifiek voor Internet of Things zijn bedoeld, is het al mogelijk om uw materiaal te volgen, de locatie te ervan te bepalen, uw machine of sensorwaarden op afstand uit te lezen en te besturen.

Bent u al 5G ready?

Wilt u voorbereid zijn op de komst van 5G? Dan zit u goed bij KPN. Ontdek de 5G ready smartphones.


Samsung Galaxy S20
OPPO Find X2
Samsung Galaxy S20+
LG V60


Op zoek naar een ander model?

Bekijk alle zakelijke telefoons

Lees meer over 5G in één van onze blogs

Goed om te weten

Ons mobiele netwerk is nu 5G ready. U kunt als zakelijke klant direct profiteren van beter bereik en later ook hogere snelheden. De 5G-frequentie die hogere snelheden mogelijk maakt, is pas in 2022 beschikbaar voor alle Nederlandse telecomaanbieders. Vanaf dan kunt u ook gebruikmaken van de hoge internetsnelheid van 5G.
In belangrijke mate wordt de 5G-dekking door de zendmasten én de constructie van gebouwen bepaald. De technologie (2G, 3G, 4G, 5G) heeft hier weinig invloed op. Als op een zendmast zowel 4G als 5G is gerealiseerd, zal de dekking dus vergelijkbaar zijn.

Voor 5G op uw telefoon moet uw smartphone 5G ready zijn, oftewel klaar zijn voor 5G. De eerste 5G ready smartphones zijn nu beschikbaar bij KPN. Bestel bijvoorbeeld de Samsung S20 5G, OPPO Find X2 Lite 5G, LG Velvet 5G of Sony Xperia 1 II 5G. Bij sommige smartphones is een software-update vereist voordat 5G op uw toestel werkt. Bekijk hier een overzicht van de verwachtte software releases per toestel.

5G vraagt van KPN intensievere samenwerkingen met partners van start-up tot aan multinational die onderscheidende componenten aanbrengen in de oplossingen voor klanten. KPN werkt met vele partijen samen op reguliere basis, maar ook in de FieldLabs.

De Nederlandse overheid stelt strenge normen en voorschriften aan het verstrekken van vergunningen voor de aanleg van een radionetwerk.

We blijven met onze netwerken altijd ruim binnen de gestelde stralingsnorm. Daarbij nemen we een grotere veiligheidsmarge dan de overheid voorschrijft. Zo zorgen we voor een veilige overgang van 4G naar 5G.