Guaranteed Bandwidth
De oplossing voor gegarandeerde verbinding

Nu onze wereld meer verbonden is en digitale processen ten grondslag liggen aan belangrijke vitale industrieën, groeit het belang van bandbreedte, connectiviteit en de vraag naar meer zekerheid op het gebied van beschikbaarheid. Dankzij nieuwe technologische ontwikkelingen is er steeds meer mogelijk, maar daarmee groeit ook de afhankelijkheid. Uitval of onbereikbaarheid kan belangrijke processen doen stilvallen of zelfs levens kosten. Guaranteed Bandwidth van KPN biedt u hiervoor een oplossing, door u altijd garantie op netwerkbandbreedte te geven op uw locatie. Guaranteed Bandwidth biedt u garantie op een vooraf afgesproken bandbreedte, op een specifieke locatie binnen Nederland op het netwerk van KPN. Zo bent u ongevoelig voor congestie in uw nabije omgeving. U combineert Guaranteed Bandwith eenvoudig met de meeste KPN-abonnementen. Onderzoek wat Guaranteed Bandwidth voor uw organisatie kan betekenen.

Daarom Guaranteed Bandwidth van KPN

  • Garantie op afgesproken bandbreedte
    Op een specifieke locatie op het netwerk van KPN
  • Gedegen netwerkanalyse
    Voor voorspelbaarheid op de gevraagde locatie
  • Klaar voor nu én later
    Geschikt voor gebruik met 4G- en 5G-netwerk

Hoe onze klanten
5G van KPN inzettenBekijk hoe Shell Pernis 5G van KPN inzet

In samenwerking met Shell Pernis zijn er in het Industrial 5G Field Lab verschillende 5G-toepassingen getest en ingezet om het bedrijfsproces te optimaliseren en de veiligheid en beschikbaarheid in Pernis te maximaliseren.

Rob Gulickers, CTO Sitech over digitalisering en connectiviteit

Sitech was als tafelgast van Paul Cobben uitgenodigd om deel te nemen aan het The Digital Dutch webinar Smart industry & smart Energy van KPN. Een levendig en inspirerend gesprek over het toenemend belang van connectiviteit voor de digitalisering van de chemische industrie.

"De 5G pilot loopt nog, maar we merken nu al dat mobiele apparatuur betrouwbaarder en sneller werkt, waardoor onze medewerkers efficiënter en plezieriger kunnen werken."

- Jos van Winsen, General Manager Shell Pernis -

Meer weten?

Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op