Altijd en overal verbinding
Met het mobiele netwerk van KPN

Connectiviteit wordt gezien als een basisbehoefte. Niet alleen voor consumenten, ook bedrijven en overheidsorganisaties maken steeds meer gebruik van digitale infrastructuur voor hun dienstverlening en interne bedrijfsvoering. Het belang van een goede en stabiele verbinding is daarbij nauwelijks te onderschatten.

Met Coverage on Demand van KPN krijg je toegang tot het betrouwbare en veilige mobiele netwerk van KPN, zowel binnen als buiten de muren van je eigen organisatie. Zo heb je altijd en overal verbinding in je eigen omgeving.

Kies daarom voor Coverage on Demand van KPN


  • Altijd en overal verbinding
    Met het hoogwaardige en betrouwbare mobiele netwerk van KPN
  • Hoogwaardige dekking en capaciteit
    Veilig, redundant uitgevoerd netwerk dat 24/7 wordt bewaakt
  • Altijd een passende oplossing
    Modulaire opbouw maakt gemakkelijk op- of afschalen mogelijk

Klantcase:
DHL zet 5G in voor automatisering

Door de komst van 5G bewegen automatisch geleide voertuigen (AGV’s) veiliger en met minder uitval door distributiecentra. AGV’s krijgen altijd prioriteit om hun werk veilig en verantwoord te doen. In het warehouse van DHL is elke AGV geoptimaliseerd voor een specifieke taak en picken de AGV’s geheel zelfstandig orders. Kortom: 5G-technologie in de intralogistiek verbetert de interactie tussen AGV’s en medewerkers, met een output verbetering van het totale distributiecentrum als resultaat.

Meer weten over Coverage on Demand?
Maak een terugbelafspraak

Neem contact op