Geen overlast van overbelasting
Met hoge prioriteit op het mobiele netwerk

Voor je bedrijfscontinuïteit is het belangrijk dat jouw essentiële mobiele applicaties altijd, zonder vertraging, blijven werken. Zeker als je je bezighoudt met kritische dienstverlening en er grote belangen op het spel staan. Ook bij (dreigende) congestie in het mobiele netwerk wil je erop kunnen vertrouwen dat je applicaties blijven werken.

Daarom biedt KPN nu Application Priority. Daarmee krijgen je kritische applicaties een hogere prioriteit op het mobiele netwerk en kan je deze zonder belemmeringen blijven gebruiken.

Meer weten over de mogelijkheden? Maak een vrijblijvende terugbelafspraak.

Daarom Application Priority met KPN

Met Application Priority weet je zeker dat jouw kritische applicaties altijd, zonder vertraging blijven werken. Ook bij dreigende congestie in het mobiele netwerk. Hierdoor biedt Application Priority je:

  • Hogere prio in het mobiele netwerk
    Je essentiële applicaties blijven ongestoord draaien
  • Altijd bereikbaar en beschikbaar
    Gegarandeerde hoge, ongestoorde beschikbaarheid van mobiele communicatie
  • Hoogwaardige kwaliteit en service
    Volledig geïntegreerde dienst in het mobiele netwerk van KPN

Hoe onze klanten Application Priority inzetten

Testvluchten met drone voor medisch transport

Drones worden vaker ingezet voor transport, ook in de zorg. Isala, Erasmus MC Rotterdam, Sanquin en Certe onderzoeken met ANWB, PostNL, Avy en KPN wat drones kunnen betekenen voor medisch transport.

KNRM test drones bij reddingsacties

KNRM,TNO, KPN, Skytools, Delft Dynamics en Proeftuin testen hoe drones op de Noordzee ingezet kunnen worden voor drenkelingdetectie vanuit de lucht.

Zo werkt het nieuwe 5G-netwerk in de Johan Cruijff ArenA

Het nieuwe 5g-netwerk van KPN helpt de bezoekerservaring in de Johan Cruijff ArenA verder te verrijken. Perfect zicht is belangrijk. Maar de fans willen ervaring tegenwoordig ook live delen met fans die niet in het stadion zitten.

Meer weten over Application Priority?
Maak een terugbelafspraak

Neem contact op