Problemen & Storingen Mobiel

Problemen op je mobiele apparaten  

Los je probleem snel en eenvoudig op met de onderstaande oplossingen. De meest voorkomende problemen zijn:


Heeft KPN een storing?

Heb je problemen met je mobiel? Vul je postcode, huisnummer en eventuele toevoeging in om te controleren of er een storing of gepland onderhoud is op jouw adres.


Waar kunnen we je mee helpen?

Instellingen wijzigen

Je ziet door de bomen het instellingen bos niet meer. Met de onderstaande stappen lukt dat wel.


Garantie, reparatie en overlast

Er kan van alles met je toestel gebeuren. Gelukkig staan we altijd voor je klaar.


Ook al vlieg je nooit, toch kan de vliegtuigmodus op je smartphone geactiveerd zijn. De vliegtuigmodus schakelt alle draadloze verbindingen uit. Zoals de bel-, wifi- en bluetoothverbinding. In de vliegtuigmodus ben je dus niet bereikbaar. De Niet storen-functie geeft je de mogelijkheid uitzonderingen op te geven waardoor je ook midden in de nacht bereikt kan worden.

Uitzetten van de vliegtuigmodus  Android: houd de aan-uitknop ingedrukt tot het optiemenu van de telefoon wordt weergegeven. Tik op de vliegtuigicoon om hem uit te zetten. Of swipe van boven naar beneden in je startscherm. Je ziet het menu waar het vliegtuigicoon staat.

iOS: swipe van beneden naar boven in je startscherm. Je ziet het menu waar het vliegtuigicoon staat. Of ga naar 'Instellingen' en schakel daar de vliegtuigmodus uit.

Niet storen-functie uitzetten  Ga hiervoor naar de 'Instellingen' op je iPhone. Boven de knop 'Berichtgeving' vind je een schakelaar met de titel 'Niet storen'.

Check als eerste:

  • Zet je toestel uit en aan of verwijder de batterij indien mogelijk
  • Kun je wel bellen en niet internetten? Controleer dan of je nog MB’s hebt. Dit kun je doen in de MijnKPN app of via MijnKPN
  • Controleer of je mobiel op de vliegtuigstand of niet-storen (maantje) staat. Als dit aan staat krijgt de persoon die jou belt direct je voicemail te horen

Je kan weer gebruik maken van je diensten door je factuur te betalen. Na de betaling duurt kun je na 2 uur weer gebruik maken van je mobiele abonnement.

Bekijk of de onderstaande linkjes je probleem kunnen oplossen.

Oplossingen voor mobiel & tablet

Met Toestelhulp stel je eenvoudig zelf je mobiel of tablet in. We helpen je met veel voorkomende problemen en instellingen.

Gebruik Toestelhulp