De nieuwste Nokia smartphones
Nokia 5.3 & Nokia 800 ToughNokia 5.3

Kijk je graag foto's en filmpjes op je smartphone? Dan is de Nokia 5.3 echt iets voor jou. Op het 6.55 inch LCD scherm met HD-resolutie knallen de kleuren van het scherm. Het toestel heeft vijf camera's: vier aan de achterkant en één selfiecamera. Hiermee maak je moeiteloos de mooiste foto's!

Nokia 800 Tough

De Nokia 800 Tough is een onverwoestbare klassieker. Een volwaardige smartphone in een robuuste stof- en waterdichte behuizing. Zo hoef je niet bang zijn om hem een keer te laten vallen. De 800 Tough ondersteunt 4G, waardoor je ook onderweg gewoon snel internet hebt. En met zijn 2.4-inch beeldscherm, past hij makkelijk in je broekzak!

Zakelijke Nokia telefoon
Op zoek naar een zakelijke Nokia telefoon? bekijk hier het aanbod.

Nokia ♥ Android ONE
Meest pure versie van Android

Android One is Google's meest pure besturingssysteem. Geen vooraf geïnstalleerde applicaties, geen verouderde systemen, maar altijd de allernieuwste versie en de laatste updates. Android One geeft je álles wat je wilt hebben, en niks waar je niets aan hebt. Op álle toestellen - van premium tot mid range.

Bekijk alle Nokia telefoons

Android One: veilig...

Met Android One krijg je altijd als eerste de nieuwste versie van Android aangeboden. Zo heb je altijd de beste en meest pure versie van Android op je toestel. En dat is wel zo veilig: je gebruikt je smartphone immers niet alleen maar om te bellen, maar ook voor je bankzaken, het onthouden van je wachtwoorden, je navigatie en meer.

... én snel

Nokia levert gedurende drie jaar iedere maand een veiligheidsupdate voor jouw toestel. En alsof dat nog niet genoeg is, ontvangt jouw toestel ook twee jaar lang de nieuwste Android upgrades. Zo beschik jij altijd over de meest recente en beste versie van Android One.

Andere topmerken bij KPN