Verzeker je smartphone met ToestelVerzekering

Continu blijven appen

Continu blijven appen en bellen

We snappen hoe belangrijk dat is. Daarom heb jij de volgende dag eenzelfde type telefoon in huis (met uitzondering van zon- en feestdagen).

Claim online indienen

Je claim 24/7 online indienen

Een ongelukje komt nooit uit. Dag en nacht kun jij je claim online indienen.

Toestelhulp KPN

Extra hulp bij het instellen

Gebruik de KPN Toestelhulp en krijg overal en altijd technische ondersteuning voor alle vragen over je telefoon.

Hoe sluit je de ToestelVerzekering af?

Tijdens het bestellen

De ToestelVerzekering sluit je gemakkelijk af tijdens het bestellen van je KPN Mobiel abonnement. Dit kan online, maar ook als je in de winkel of telefonisch bestelt.

T/m 30 dagen na aankoop van je bestelling

Abonnement al besteld, telefoon inmiddels in huis, maar toch een verzekering afsluiten? Tot en met 30 dagen nadat je het toestel hebt ontvangen kun je in de KPN winkel alsnog een Toestelverzekering afsluiten.

ToestelVerzekering vergelijken

Kies de ToestelVerzekering die bij jou past. Kies eerst het type dekking dat je wilt. De prijs voor je verzekering wordt vervolgens bepaald door de waarde van je toestel. Je kunt kiezen tussen Schade, een verzekering die gericht is op (water)schade, of Totaal, waarbij je ook gedekt bent tegen verlies of diefstal.

Verzekering Schade diensten
Verzekering Totaal diensten

* geldt bij claims goedgekeurd voor 21:00u op maandag t/m vrijdag, behalve op feestdagen.

Wat is de waarde van jouw toestel?

De aankoopprijs van jouw telefoon bepaalt je maandelijkse premie en het eigen risico bij een goedgekeurde claim. Je toestel valt in één van de onderstaande prijscategorieën.

claim

Wil jij een claim indienen?

Om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk weer bereikbaar bent, kun je de onderstaande stappen doorlopen:

Ik heb schade aan m'n telefoon M'n telefoon is kwijt of gestolen

Extra informatie

Met de KPN ToestelVerzekering ben je verzekerd tegen diverse vormen van schade, buiten garantie berokkende defecten, diefstal en verlies.

  • Schade, zoals (onbedoelde of onopzettelijke) valpartijen, druk, vocht en/of waterschade
  • Defect van het toestel buiten de fabrieksgarantie van twee jaar
  • Defecte accessoires (opladers, hoofdtelefoons) indien deze betrokken waren bij het incident of als KPN je heeft voorzien van een vervangend toestel
  • Diefstal en verlies (alleen bij ToestelVerzekering Totaal)

Is je claim goedgekeurd op maandag tot en met vrijdag vóór 21.00 uur? Dan ontvang je direct de volgende dag eenzelfde type toestel. Je kunt je nieuwe telefoon zowel thuis als op een andere gewenste locatie in Nederland laten bezorgen. Op zaterdag moet de claim vóór 18.00 uur zijn goedgekeurd om je toestel op maandag te ontvangen.

Indien wij je niet hetzelfde type vervangend toestel kunnen toesturen, bieden wij je een ander merk, model of kleur toestel van gelijke waarde met gelijkwaardige eigenschappen en functionaliteiten.

Toch voorzichtiger met je telefoon dan je dacht? Je kunt op elk gewenst moment de verzekering opzeggen. Dit kan je doen via MijnKPN of te bellen naar 1200. De verzekering loopt door tot de laatste dag van de maand waarin is opgezegd.
Je mag maximaal 2 keer binnen 12 maanden een claim indienen. Na de 2e claim binnen 12 maanden stopt automatisch je ToestelVerzekering.
Je ToestelVerzekering betaal je via je mobiele abonnement. Op je factuur staat “ToestelVerzekering Schade” of “ToestelVerzekering Totaal".
Je ToestelVerzekering zal binnenkort wijzigen naar de bovenstaande categorieën. Zowel bestaande als nieuwe klanten met een ToestelVerzekering gaan in 2018 over naar de nieuwe indeling. Meer weten? Lees meer over de wijziging.

De algemene voorwaarden van de KPN ToestelVerzekering vind je hier:


De verzekeraar is KPN Insurance Company dac, een designated activity company opgericht naar Iers recht (registratienummer 336752). Bestuurders: Richard Smith (Brits), Marius Heemstra (Nederlands), Jan-Maarten van Osch (Nederlands), Eddy Van Cutsem (Belgisch), Valerie Henderson. De verzekeraar staat onder toezicht van de Centrale Bank van Ierland (nummer C33633). Het adres van het Nederlandse bijkantoor van de verzekeraar is Postbus 15000, 9700 CD Groningen en is geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel met nummer 67025250.