ToestelVerzekering

Met de nieuwe ToestelVerzekering

 • Ben je volledig verzekerd tegen schade, defecten buiten de garantie, verlies of diefstal
 • Heb je hetzelfde type toestel de volgende dag in huis (met uitzondering van zon- en feestdagen)
 • Heb je met de Premium Support Service technische ondersteuning voor je vragen over je telefoon, je apps en alle apparaten waar je telefoon verbinding mee kan maken
 • Dien je makkelijk en snel een claim in telefonisch of 24/7 online

Twee typen ToestelVerzekeringen

Kies voor de ToestelVerzekering die het beste bij jou past: Schade of Totaal. Je kunt de aanvullende ToestelVerzekering zelf afsluiten of wij nodigen je hiervoor uit, tot uiterlijk 14 dagen na aankoop van jouw telefoon.

Schade

Verzekerd buiten je reguliere garantie

Verzekerd tegen schade en defecten buiten garantie (bijvoorbeeld druk-, val- en vochtschade)

Altijd een vervangend toestel

Je ontvangt de volgende dag hetzelfde type (of gelijkwaardig) toestel ter vervanging

Totaal

Verzekerd buiten je reguliere garantie

Verzekerd tegen schade en defecten buiten garantie (bijvoorbeeld druk-, val- en vochtschade)

Altijd een vervangend toestel

Je ontvangt de volgende dag hetzelfde type (of gelijkwaardig) toestel ter vervanging

Verzekerd tegen verlies

Verzekerd tegen diefstal

Vergelijken

Schade
Totaal
Vervangend toestel
Schade dekking
Premium Support Service
Aantal claims binnen 12 mnd
2
2
Verlies dekking
-
Diefstal dekking
-

Vergelijken maandkosten *

Schade
Totaal
Basis:
Toestellen tot € 200,-
€ 5,50
€ 8,-
Eigen risico € 50,-
Standaard:
Toestellen van € 201,- t/m € 350,-
€ 7,50
€ 11,-
Eigen risico € 70,-
Luxe:
Toestellen vanaf € 351,-
€ 9,50
€ 14,-
Eigen risico € 90,-
Het type telefoon dat je wilt verzekeren bepaalt je maandelijkse premie en het eigen risico bij een goedgekeurde claim. Een toestel valt in één van de drie categorieën: Basis, Standaard of Luxe.

ToestelVerzekering afsluiten

1. Een verzekering afsluiten tijdens het bestellen

De ToestelVerzekering sluit je af tijdens het bestellen van je KPN Mobiel abonnement. Dit kan ook als je telefonisch of in de KPN winkel bestelt.

2. Achteraf een verzekering afsluiten

Heb je al besteld? Tot 14 dagen nadat je het toestel in huis hebt kun je in de KPN winkel alsnog een ToestelVerzekering afsluiten. De medewerker in de KPN winkel checkt of je telefoon nog in orde is voordat de verzekering ingaat.

Wat is Premium Support Service?

Met de ToestelVerzekering van KPN krijg je ook toegang tot de technische kennis van de Premium Support Service (PSS). Hier kun je terecht met je technische vragen, over apps en over het verbinden van je telefoon met andere apparaten.

Kom je er echt niet uit?
Dan kan de PSS agent jouw toestel op afstand overnemen om je probleem op te lossen. Het meekijken met of overnemen van je toestel gebeurt via de speciale PSS app (alleen mogelijk met Android).

Zo krijg je hulp bij:

 • Veilig importeren van foto's naar je computer
 • Uploaden van apps en foto's naar de Cloud
 • Verbinden van je smartphone met bluetooth apparaten


Goed om te weten

 • Schade, zoals (onbedoeld of onopzettelijk) val, druk, vocht/waterschade
 • Defect van het toestel buiten de fabrieksgarantie periode
 • Verlies (enkel bij ToestelVerzekering Totaal)
 • Diefstal (enkel bij ToestelVerzekering Totaal)
 • Bij aanschaf verkregen accessoires (oplader, koptelefoon) indien deze betrokken waren bij het incident of als wij je hebben voorzien van een vervangend toestel
Indien wij jou niet hetzelfde type vervangend toestel kunnen toesturen, bieden wij je een ander merk, model of kleur toestel van gelijke waarde met gelijkwaardige eigenschappen en functionaliteiten.
Je mag maximaal 2 keer binnen 12 maanden een claim indienen. Na de 2e claim binnen 12 maanden stopt wel automatisch je ToestelVerzekering en heb je geen toegang meer tot de Premium Support Service.
Je kunt op elk gewenst moment de verzekering opzeggen. Dit kan je doen door ons te e-mailen of schrijven,  via MijnKPN, of door te bellen naar 1200. De verzekering loopt door tot de laatste dag van de maand waarin is opgezegd.
Je komt in aanmerking voor Schade/Totaal dekking als je ouder bent dan 18 jaar, Nederland ingezetene bent, er geen verzekering voor je mobiel afgewezen of opgezegd is door ons in het verleden, of als er geen claims door ons zijn afgewezen vanwege fraude. Je bent meteen gedekt, ook wanneer je naar het buitenland reist ongeacht hoe lang of waartoe. Ook mag je je toestel uitlenen aan familie en vrienden.

De Premium Support Service is gratis bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur (uitgezonderd feestdagen). Met de PSS app kun je makkelijk contact maken via de “CLICK2CALL” en “CLICK2CHAT” functionaliteiten.

De algemene voorwaarden van de ToestelVerzekering vind je hier:

Algemene Voorwaarden ToestelVerzekering

Privacy Policy ToestelVerzekering

PSS app gebruiksvoorwaarden

De verzekeraar is KPN Insurance Company dac, een designated activity company opgericht naar Iers recht (registratienummer 336752). Bestuurders: Richard Smith (Brits), Marius Heemstra (Nederlands), Jan-Maarten van Osch (Nederlands), Eddy Van Cutsem (Belgisch), Valerie Henderson. De verzekeraar staat onder toezicht van de Centrale Bank van Ierland (nummer C33633). Het adres van het Nederlandse bijkantoor van de verzekeraar is Postbus 15000, 9700 CD Groningen en is geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel met nummer 67025250. KPN Premium Support Service wordt verleend door Asurion Soluto Europe Limited.