Nieuwste LG smartphones

LG K61, LG V60 en LG G8x

LG K61

De LG K61 is een nieuwkomer in de K-serie van LG. Het toestel heeft een 6,5-inch FullVision-scherm met Full HD+ resolutie. Daarnaast beschikt de K61 over maar liefst vier camera's aan de achterkant: Een 48 megapixel hoofdcamera, een groothoeklens, macrolens en dieptecamera. En met de 16 MP selfiecamera aan de voorkant, mislukt er nooit meer een selfie.

Door zijn 2,3 GHz octa-core processor met 4 GB werkgeheugen is de LG K61 de krachtigste uit de K-serie. Ook heeft het toestel een 4000 mAh batterij, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over een lege telefoon!

Nu met gratis LG Tone Flex draadloze oortjes t.w.v. € 129,-!

LG V60

De LG V60 is het nieuwe paradepaardje van LG. De V60 is door LG samen met KPN ontwikkeld voor perfecte toegang tot het 5G netwerk. Ook ondersteunt deze LG Wifi 6. Een toestel dat dus helemaal klaar is voor de toekomst! Daarnaast beschik je met de LG V60 niet over 1, maar 2 schermen. Je krijgt een handige case bij dit toestel. Hiermee kun je op ieder moment gemakkelijk het tweede 6,8-inch OLED scherm inklikken.

De LG V60 camera is niet zomaar een camera. Je vindt op de V60 namelijk het Triple Camera System. Dit houdt in dat LG haar paradepaardjes heeft uitgerust met 3 zeer krachtige camera's. Zo maak je altijd de perfecte foto! De 5000mAh batterij zorgt er in samenwerking met de krachtige chipset voor dat je lekker lang vooruit kunt met jouw LG V60!

LG G8x ThinQ

De LG G8x is dé smartphone voor multitaskers. Het toestel heeft een naadloos 6,4-inch OLED FullVision scherm en is uit te breiden tot Dual Screen. Met een tweede 6,4-inch scherm is de Gx8 ideaal om meerdere dingen tegelijkertijd te doen. Het 360 Freestop-scharnier zorgt ervoor dat je het beeldscherm helemaal kunt omdraaien of kunt vastzetten hoe jij wil.

Daarnaast heeft het toestel maar liefst 128GB opslagruimte en een krachtig werkgeheugen. Zo kun je ongestoord je favoriete game spelen of film kijken. En met de 4000 mAh-accu hoef je je hierbij geen zorgen te maken om je batterij.

Zakelijke LG telefoon
Op zoek naar een zakelijke LG telefoon? bekijk hier het aanbod.

Krachtige beeldschermen
van LG smartphones

LG's Dual Screen

Bij het ontwerpen van LG smartphones staan de wensen en behoeften van gebruikers centraal. Omdat je steeds meer op je smartphone doet, ontwierp LG zijn V60 en G8x met Dual Screen. Met dit tweede scherm wordt multitasken een eitje!

OLED FullVision-diplays van LG

Een FullVision-display houdt in dat het beeldschem praktisch de gehele voorkant van de telefoon vult. OLED staat voor Organic Light Emitting Diode. Deze technologie zorgt voor een ultieme beeldkwaliteit met intense kleuren.

Andere topmerken bij KPN

Geïnteresseerd in een zakelijke LG telefoon?

Bekijk LG Zakelijk