LG smartphones kopen & vergelijken


Krachtige smartphones met high-end ontwerpen en aantrekkelijke prijskaartjes. Dat is LG. Wil jij een toptelefoon, maar niet teveel betalen? Ga dan voor een LG met abonnement bij KPN. Bij ons vind je altijd de laatste modellen.

Direct naar smartphone shop

LG G7 Fit: elegant smartphone

De LG G7: elegantie en topkwaliteit. Geluid alsof je in de bios zit met 7.1 Channel Surround Sound, een groot 6.1-inch QHD + FullVision uitzonderlijk helder beeldscherm en 2 goede camera's. Nu met BenO headset

Foto's van hoogwaardige kwaliteit
Maak foto's hoogwaardige kwaliteit met de LG G7 Fit door de 16-megapixelcamera aan de achterkant en de 8-megapixelcamera aan de voorkant. Met de supersnelle autofocus leg je bewegende beelden makkelijk vast.

LG V40 ThinQ: premium design

De LG V40 ThinQ is een high-end smartphone met spectaculaire specs. het toestel heeft een 6,4-inch OLED FullVision beeldscherm dat doorloopt van rand tot rand. De V40 beschikt over maar liefst vijf camera’s; drie camera’s aan de achterkant en twee camera’s aan de voorkant!

Triple shot, triple preview
Aan de achterkant vind je twee keer een 12-megapixelcamera en een 16-megapixelcamera. Één klik, drie foto’s! De dual camera bestaat uit een 5-megapixelcamera en een 8-megapixelcamera. Maak met de V40 een cinemagraph. Je foto's komen tot leven!


LG: buitengewone beeldschermen

Bij het ontwerpen van LG smartphones staan de wensen en behoeften van gebruikers centraal. Omdat grote beeldschermen op smarthphones steeds belangrijker worden, ontwierp LG zijn (G7 Fit) , (Q7) en (V40 ThinQ) met OLED FullVision-displays.

LG: OLED FullVision-diplays

Een FullVision-display houdt in dat het beeldschem praktisch de gehele voorkant van de telefoon vult. OLED staat voor Organic Light Emitting Diode. Deze technologie zorgt voor een ultieme beeldkwaliteit met intense kleuren.


LG Q7: met high-end features

De LG Q7 is een midrange smartphone met high-end features. Het toestel bevat een 5,5-inch FHD+ FullVision. Maak de mooiste foto’s met portret modus en snelle autofocus. Én shop gemakkelijk met Qlens.

Professionele camera op zakformaat
Met de supersnelle autofocus met Phase Detection Auto Focus (PDAF)zet je de snelste acties haarscherp op de foto. De LG Q7 werkt dus net als een professionele camera!

LG K11: een elegante uitstraling

De (LG K11) is een instapmodel met een elegante uitstraling en uitgebreide multimedia-mogelijkheden voor een mooie prijs. Door de highspeed-autofocus maak je haarscherpe foto's van bewegende objecten.

Highspeed-autofocus
De hoofdcamera bestaat uit een 13 megapixelcamera en Phased Detection Auto Focus (PDAF). Hiermee maak jij zelfs van bewegende mensen en objecten de mooiste actiefoto’s! De Highspeed-autofocus is supersnel en nauwkeurig. Hiermee schiet je altijd raak.

Beleef LG bij KPN

Mobiel

De LG G5 door de ogen van mijn camera

Mobiel

Mobile World Congress - nieuwe smartphones 2018

Mobiel

De 4 beste smartphonecamera’s van dit moment

Andere topmerken bij KPNKPN B.V. treedt op als vrijgesteld bemiddelaar voor KPN Finance B.V. en bemiddelt uitsluitend voor KPN Finance B.V. KPN B.V. en KPN Finance B.V. geven geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden. Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaard formulier vind je hier.