Nieuwste LG smartphones

LG K61, LG Wing

LG Wing

De LG Wing is dé smartphone voor multitaskers. Het toestel heeft een 6,8-inch FHD+ OLED Cinematic FullVision scherm dat je 90 graden kunt draaien. Zo staat het scherm horizontaal boven het andere scherm. Ideaal: met het tweede 3,9-inch scherm kun je makkelijk meerdere dingen tegelijkertijd doen.

Daarnaast heeft het toestel maar liefst 128GB opslagruimte en een krachtig werkgeheugen. Zo kun je ongestoord je favoriete game spelen of film kijken. En met de 4000 mAh-accu hoef je je hierbij geen zorgen te maken om je batterij.

LG K61

De LG K61 is een nieuwkomer in de K-serie van LG. Het toestel heeft een 6,5-inch FullVision-scherm met Full HD+ resolutie. Daarnaast beschikt de K61 over maar liefst vier camera's aan de achterkant: Een 48 megapixel hoofdcamera, een groothoeklens, macrolens en dieptecamera. En met de 16 MP selfiecamera aan de voorkant, mislukt er nooit meer een selfie.

Door zijn 2,3 GHz octa-core processor met 4 GB werkgeheugen is de LG K61 de krachtigste uit de K-serie. Ook heeft het toestel een 4000 mAh batterij, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over een lege telefoon!

Sorry, de LG K61 is niet meer beschikbaar.

Op zoek naar een zakelijke LG telefoon? Bekijk hier het aanbod.

Krachtige beeldschermen
van LG smartphones

LG's Dual Screen

Bij het ontwerpen van LG smartphones staan de wensen en behoeften van gebruikers centraal. Omdat je steeds meer op je smartphone doet, ontwierp LG zijn V60 en G8x met Dual Screen. Met dit tweede scherm wordt multitasken een eitje!

OLED FullVision-diplays van LG

Een FullVision-display houdt in dat het beeldschem praktisch de gehele voorkant van de telefoon vult. OLED staat voor Organic Light Emitting Diode. Deze technologie zorgt voor een ultieme beeldkwaliteit met intense kleuren.

Andere topmerken bij KPN

Geïnteresseerd in een zakelijke LG telefoon?

Bekijk LG Zakelijk