LG toestellen bij KPN


Krachtige smartphones met high-end ontwerpen en aantrekkelijke prijskaartjes. Dat is LG. Wil jij een toptelefoon, maar niet teveel betalen? Ga dan voor een LG met abonnement bij KPN. Bij ons vind je altijd de laatste modellen.

Bekijk smartphones

LG V30


LG V30: het allerbeste van LG

Met de LG V30 koop jij een high-end smartphone voor een middenklasse prijs. Deze nieuwste topper van LG heeft een futuristisch en slank design, een groot OLED FullVision-display dat bijna de gehele voorkant beslaat en een dubbele camera voor de beste foto's. Als kers op de taart kun je de LG V30 ontgrendelen met je stem én je gezicht.

Bekijk LG V30
LG Q6


LG Q6: ultra-sterk
én elegant

Met zijn hitte- en schokbestendige aluminium behuizing is de LG Q6 buitengewoon sterk. Toch ziet de telefoon er opvallend elegant uit door zijn minimalistische look en matte finish. Wil jij een trendy smartphone zonder poespas die is opgewassen tegen een actieve levensstijl én niet teveel kost? Ga dan voor de LG Q6.

Bekijk LG Q6
QHD+OLED Fullvision display


LG: buitengewone beeldschermen

Bij het ontwerpen van LG smartphones staan de wensen en behoeften van gebruikers centraal. Omdat grote beeldschermen op smarthphones steeds belangrijker worden, ontwierp LG zijn G6, Q6 en V30 met OLED FullVision-displays.

QHD+OLED


LG: OLED FullVision-diplays

Een FullVision-display houdt in dat het beeldschem praktisch de gehele voorkant van de telefoon vult. OLED staat voor Organic Light Emitting Diode. Deze technologie zorgt voor een ultieme beeldkwaliteit met intense kleuren.

LG G6


LG G6: ijzersterke middenklasser

De LG G6 is een krachtige smartphone met een ijzersterke behuizing, afgeronde hoeken en een metalen frame.

Laat jij je telefoon wel in eens in het toilet vallen? Voor de LG G6 is dat geen probleem. Dit toestel kan tot 30 minuten lang onder water overleven op een diepte tot 1,5 meter.

Ga jij voor optimaal gebruiksgemak, kracht en een strakke look? Maar wil je niet teveel betalen? Dan is de LG G6 jouw telefoon!

Bekijk LG G6
LG K10


LG K10: voor leuke foto's

De LG K10 heeft een groot scherm, een 13-megapixelcamera en vernieuwende fotofeatures voor een vriendelijk prijskaartje.


Bekijk LG K10


Beleef LG bij KPN:

Boordevol met weetjes, nieuws en winacties

Mobiel

De 5 leukste apps die je niet wilt missen

Mobiel

De LG G5 door de ogen van mijn camera

Mobiel

Sim Only zoekt betaalbare telefoon

Andere topmerken bij KPN