LG smartphones kopen & vergelijken


Krachtige smartphones met high-end ontwerpen en aantrekkelijke prijskaartjes. Dat is LG. Wil jij een toptelefoon, maar niet teveel betalen? Ga dan voor een LG met abonnement bij KPN. Bij ons vind je altijd de laatste modellen.

Direct naar smartphone shop

LG G7 ThinQ


LG G7 ThinQ: het allerbeste van LG

De LG G7 ThinQ is een super slimme smartphone met alle futures van deze tijd. LG heeft Artificial Intelligence toegevoegd aan de LG G7. Vandaar de benaming ‘ThinQ’.

Second screen
Het nieuwe Second Screen van de LG G7 ThinQ biedt je verschillende mogelijkheden naar eigen smaak en stijl. Zo kun je het aparte scherm aan de bovenkant volledig inschakelen. Of kies voor een meer traditionele stijl waarbij je het tweede scherm volledig verduistert. Wil je een extra eigen touch geven aan jouw LG G7 ThinQ? Verander dan de kleuren van de notificatiebalk in het scherm.

Bekijk LG G7 ThinQ
LG Q6


LG V30: naaldloos strak design

Met de LG V30 koop jij een high-end smartphone voor een middenklasse prijs. Deze topper van LG heeft een futuristisch en slank design, een groot OLED FullVision-display dat bijna de gehele voorkant beslaat.

Met de dubbele camera aan de achterkant van 16-megapixel en 13-megapixel en een kristalheldere lens maak je haarscherpe en heldere foto’s van je vrienden en je omgeving.
Als kers op de taart kun je de LG V30 ontgrendelen met je stem én je gezicht.

Bekijk LG V30
QHD+OLED Fullvision display


LG: buitengewone beeldschermen

Bij het ontwerpen van LG smartphones staan de wensen en behoeften van gebruikers centraal. Omdat grote beeldschermen op smarthphones steeds belangrijker worden, ontwierp LG zijn G6, Q6 en V30 met OLED FullVision-displays.

QHD+OLED


LG: OLED FullVision-diplays

Een FullVision-display houdt in dat het beeldschem praktisch de gehele voorkant van de telefoon vult. OLED staat voor Organic Light Emitting Diode. Deze technologie zorgt voor een ultieme beeldkwaliteit met intense kleuren.

LG Q6


LG Q6: ultra-sterk
én elegant

Met zijn hitte- en schokbestendige aluminium behuizing is de LG Q6 buitengewoon sterk. Toch ziet de telefoon er opvallend elegant uit door zijn minimalistische look en matte finish.

Met zijn ultra-sterke design, verbeterde camera, 5,5-inch Full HD+ beeldscherm en gezichtsherkenning krijg je veel smartphone voor weinig.

Wil jij een trendy smartphone zonder poespas die is opgewassen tegen een actieve levensstijl? Ga dan voor de LG Q6.

Bekijk LG Q6
LG K10


LG K10: voor leuke foto's

De LG K10 heeft een extra groot scherm, een 13-megapixelcamera en vernieuwende fotofeatures voor een vriendelijk prijskaartje.

De camera heeft een groothoekcamera waarmee je makkelijk brede beelden kunt vastleggen, zoals bijvoorbeeld een mooi landschap. 
En met de nieuwste features, zoals Gesture Shot en Auto Shot, maak jij de mooiste selfies.

Een mooi en stevig toestel voor weinig? Ga dan voor de LG K10.


Bekijk LG K10

Beleef LG bij KPN

Mobiel

De LG G5 door de ogen van mijn camera

Mobiel

MWC - nieuwe smartphones 2018

Mobiel

De 4 beste smartphonecamera’s van dit moment

Andere topmerken bij KPN