LG smartphones kopen & vergelijken


Krachtige smartphones met high-end ontwerpen en aantrekkelijke prijskaartjes. Dat is LG. Wil jij een toptelefoon, maar niet teveel betalen? Ga dan voor een LG met abonnement bij KPN. Bij ons vind je altijd de laatste modellen.

Direct naar smartphone shop

LG G7 ThinQ


LG G7 ThinQ: het allerbeste van LG

De LG G7 ThinQ is een super slimme smartphone met alle futures van deze tijd. LG heeft Artificial Intelligence toegevoegd aan de LG G7. Vandaar de benaming ‘ThinQ’.

Second screen

Het nieuwe Second Screen van de LG G7 ThinQ biedt je verschillende mogelijkheden naar eigen smaak en stijl. Zo kun je het aparte scherm aan de bovenkant volledig inschakelen. Of kies voor een meer traditionele stijl waarbij je het tweede scherm volledig verduistert. Wil je een extra eigen touch geven aan jouw LG G7 ThinQ? Verander dan de kleuren van de notificatiebalk in het scherm.

Bekijk LG G7 ThinQ
LG Q6


LG V30: naaldloos strak design

Met de LG V30 koop jij een high-end smartphone voor een middenklasse prijs. Deze topper van LG heeft een slank design, een groot OLED FullVision-display dat bijna de gehele voorkant beslaat.

Dubbele camera

Met de dubbele camera aan de achterkant van 16-megapixel en 13-megapixel en een kristalheldere lens maak je haarscherpe en heldere foto’s van je vrienden en je omgeving.
Als kers op de taart kun je de LG V30 ontgrendelen met je stem én je gezicht.

Bekijk LG V30
QHD+OLED Fullvision display


LG: buitengewone beeldschermen

Bij het ontwerpen van LG smartphones staan de wensen en behoeften van gebruikers centraal. Omdat grote beeldschermen op smarthphones steeds belangrijker worden, ontwierp LG zijn G6, Q7 en V30 met OLED FullVision-displays.

QHD+OLED


LG: OLED FullVision-diplays

Een FullVision-display houdt in dat het beeldschem praktisch de gehele voorkant van de telefoon vult. OLED staat voor Organic Light Emitting Diode. Deze technologie zorgt voor een ultieme beeldkwaliteit met intense kleuren.

LG Q7


LG Q7:
met high-end features

De LG Q7 is een midrange smartphone met high-end features. Het toestel bevat een 5,5-inch FHD+ FullVision. Maak de mooiste foto’s met portret modus en snelle autofocus. Én shop gemakkelijk met Qlens.


Professionele camera op zakformaat

Met de supersnelle autofocus met Phase Detection Auto Focus (PDAF)zet je de snelste acties haarscherp op de foto. De LG Q7 werkt dus net als een professionele camera!

Bekijk LG Q7
LG K11


LG K11:
een elegante uitstraling

De LG K11 is een instapmodel met een elegante uitstraling en uitgebreide multimedia-mogelijkheden voor een mooie prijs. Door de highspeed-autofocus maak je haarscherpe foto's van bewegende objecten.

Highspeed-autofocus

De hoofdcamera bestaat uit een 13 megapixelcamera en Phased Detection Auto Focus (PDAF). Hiermee maak jij zelfs van bewegende mensen en objecten de mooiste actiefoto’s! De Highspeed-autofocus is supersnel en nauwkeurig. Hiermee schiet je altijd raak.

Bekijk LG K11

Beleef LG bij KPN

Mobiel

De LG G5 door de ogen van mijn camera

Mobiel

MWC - nieuwe smartphones 2018

Mobiel

De 4 beste smartphonecamera’s van dit moment

Andere topmerken bij KPN